Kyndryl predstavio Kyndryl Bridge svoju platformu za digitalnu transformaciju

Kyndryl predstavio Kyndryl Bridge svoju platformu za digitalnu transformaciju

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Kyndryl je predstavio novu tehnološku platformu Kyndryl Bridge, projektiranu na način da maksimalno ubrzava putovanje tvrtki iz različitih industrijskih grana ka digitalnoj transformaciji.

Riječ je o iznimno intuitivno dizajniranoj platformi koja menadžmentu tvrtki pruža jednostavniji, jasniji i trenutan uvid u složenost tehničke infrastrukture te im olakšava upravljanje infrastrukturom te odabir rješenja koja će primijeniti u svom svakodnevnom radu i u daljnjem razvoju poslovanja.

Platforma Kyndryl Bridge pruža brz pristup do svih danas važnih informatičkih alata, počevši od platformi računalstva u oblaku, alata za obradu i analizu podataka, umjetne inteligencije, do rješenja za kibernetičku zaštitu i povećanje otpornosti poslovanja.

Prema studiji koju je objavila analitička kuća IDC procjenjuje se kako će već 2023. godine polovina svih tvrtki koje posluju na svijetu, stvarati više od 40 posto ukupnog prihoda od vlastitih digitalnih proizvoda i usluga. Za usporedbu, tijekom 2020. godine, ovakve brojke ostvarivala je samo svaka treća tvrtka. Ukratko, digitalna tranformacija i modernizacija prioritet su i imperativ u poslovanju - 60 posto direktora informatike navodi digitalnu transformaciju kao najvažniji faktor rasta njihovih tvrtki tijekom 2022. godine.

Platforma je projektirana na način da predstavlja hub koji spaja naprednu tehnologiju i alate, znanja i ekspertizu Kyndrylovih stručnjaka s inovatorima širom svijeta u praktično svim sektorima globalne ekonomije. Suradnja putem Kyndrylove platforme s tvrtkama kao što su Microsoft, Google, VMWare, SAP i mnoge druge, pomaže korisnicima u bržem donošenju inovacije te skaliranju poslovanja.

Na taj način Kyndryl Bridge pomagat će tvrtkama u boljoj integraciji tehnologija i lakšem postizanju interoperabilnosti te osmišljavanju strategija kojima će tvrtke maksimizirati vrijednost alata koje već koriste te prilagoditi svoje organizacije današnjim potrebama poslovanja.

Još iz kategorije

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

04.10.2022.

U posljednjih nekoliko godina, turistička industrija je doživjela veliki zaokret. Osim očiglednog utjecaja koji je na industriju imala COVID-19 pandemija, jednako bitan utjecaj na ponašanje potrošača ima i tehnologija. Upravo je tehnologija ključni pokretač ubrzanja inovacija u području turizma te izaziva protagoniste više nego ikad, da brzo reagiraju na promjene u tržištu vezane uz to kako se putnici ponašaju i što od svog putovanja očekuju.

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

03.10.2022.

Microsoft je objavio svoj najnoviji Work Trend Index izvještaj koji stavlja naglasak na rastuće trendove kao što su paranoja produktivnosti, smisao ureda jer 73 posto zaposlenika treba bolji razlog od očekivanja tvrtke za dolazak u ured) te važnost stjecanja vještina (55 posto zaposlenih smatra kako je promjena tvrtke najbolji način za stjecanje novih vještina).

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

03.10.2022.

Tvrtka Dell Technologies uz Asset Recovery Services program omogućuje partnerima diljem svijeta da pomognu svojim klijentima u odgovornom odlaganju IT opreme. Ovaj program koristi kompanijama svih veličina, ne zahtijeva minimalne uvjete i komponente te se može koristiti bez obzira na to je li radna snaga tvrtke centralizirana na lokaciji ili remote.