Kome je dosta prilagođavanja? Postoje rješenja po vašoj mjeri

Kome je dosta prilagođavanja? Postoje rješenja po vašoj mjeri

Kad su u pitanju mali, srednji i veliki poduzetnici procesi poslovanja se razlikuju, ali prioriteti kao što su sigurnost, kvaliteta mreže i pouzdanost aplikacija važni su svima.

Cijene, proces nabave i implementacije rješenja, licenciranje ili upravljanje infrastrukturom zahtjeva određeno znanje, budžete i resurse. No, bez obzira na vaše zahtjeve i izazove koje tržište ili okolnosti stavljaju pred vas, postoje jednostavna, kvalitetna i sigurna rješenja za manje tvrtke – ona po vašoj mjeri.

Rješenja su tu da se prilagode vama i vašem načinu poslovanja. Jedino važno je da odaberete one proizvode koji će na pravi način odgovoriti na izazove s kojima se susrećete.

Kolaboracijska i sigurnosna rješenja dostupna svima!

Posložite i optimizirajte poslovne procese uz Cisco Business Portfolio paket rješenja namijenjen malim i srednjim poduzetnicima. Uz napomenu da su sva rješenja izgrađena na istim tehnologijama kao i ona namijenjena velikim korporacijama. Tako, Cisco Webex, Cisco Duo, Cisco Umbrella i ostala rješenja nisu više dostupna samo velikim igračima na tržištu. Iskoristite tehnologiju i unaprijedite svoje poslovanje, uz mogućnost da spomenuta rješenja i besplatno isprobate prije same kupnje.

Ako se pitate jedno od slijedećeg:

1)    hoće li vam se srušiti aplikacija dok ste na bitnom sastanku,

2)    hoće li neki virus pronaći put do vaših podataka, maila i slično (Mada ako se ne pitate, to je još gore. Jednom kad dođe do sigurnosnog napada već je kasno.) ili

3)    hoće li vam Wi-Fi veza opet puknuti?

Na pravom ste mjestu. Uz Cisco rješenja vaše će poslovanje ostati fleksibilno, ali otporno na prijetnje. Zato radite uz tehnologiju po vašoj mjeri.

Još iz kategorije

Prošle godina obilježena automatizacijom IT procesa i informacijskom sigurnošću

Prošle godina obilježena automatizacijom IT procesa i informacijskom sigurnošću

19.01.2022.

Ova kriza pokazala je prednosti hibridnih infrastruktura u računalnom oblaku, a s druge, povećanu potražnju za rješenjima koja automatiziraju IT procese i obradu informacija, kao i informacijsku sigurnost izvan tradicionalnih okvira, pojašnjava za ICTbusiness.info Tomislav Balun, Country Leader, IBM Croatia.

GlobalLogic lansirao akcelerator mikroservisne platforme OpeNgine

GlobalLogic lansirao akcelerator mikroservisne platforme OpeNgine

17.01.2022.

GlobalLogic, tvrtka Hitachi grupe, objavila je dostupnost verzije OpeNgine 2.1. OpenNgine, dio GlobalLogicovog paketa Digital Accelerators,  automatizira kritične elemente životnog ciklusa DevOps-a – uključujući CI/CD, konfiguraciju skupa alata i pružanje infrastrukture u oblaku – za platforme mikroservisa.

Worldline je lansirao prvu SoftPOS aplikaciju na hrvatsko tržište

Worldline je lansirao prvu SoftPOS aplikaciju na hrvatsko tržište

16.01.2022.

SoftPOS aplikacija, tvrtke Worldline, prva u Hrvatskoj omogućuje pretvaranje vašeg pametnog telefona u POS uređaj. Aplikacija SoftPos može se instalirati na pametne telefone i zato je idealna za dostavljače, taksiste, ugostitelje, mikro poduzetnike, freelancere, kozmetičke salone i mnoge druge uslužne djelatnosti. Osim za male poduzetnike funkcionira i za velike trgovce koji provode plaćanja putem Android sustava (kao što su željeznice u Poljskoj ili poštanske usluge u Španjolskoj).