Kingston Technology predstavio NVMe SSD-ove velikih kapaciteta za datacentre

Kingston Technology predstavio NVMe SSD-ove velikih kapaciteta za datacentre

Kingston Digital Europe objavio je dostupnost DC1000M, novog U.2 data centra NVMe PCIe SSD diska. DC1000M dizajniran je da podrži široki raspon podatkovno intenzivnog radnog opterećenja, uključujući računalstvo u oblaku, web-hosting, računalstvo visokih performansi (HPC), virtualnu infrastrukturu, umjetnu inteligenciju i aplikacije za iscrpno učenje.

"DC1000M se pridružuje nedavno objavljenim DC1000B NVMe boot disku, VMware Ready DC500 serije SATA SSD-ova i DC450R kako bi na tržištu stvorio najcjelovitiji asortiman vrhunskih rješenja za pohranu podataka poslovne klase", ističu iz Kingstona.

“Kritične usluge i aplikacije utemeljene na oblaku ne ovise samo o munjevitom IOPS-u i širini opsega, već i o dosljednosti i predvidljivosti servisiranih podataka”, rekao je Tony Hollingsbee, SSD poslovni menadžer u Kingston EMEA. “DC1000M osigurava stabilnost i nisku latenciju rastućeg podatkovnog centra, istovremeno jačajući radna opterećenja koja zahtijevaju istrajnost pisanja jednog diska dnevno (1 DWPD)“, ističe  Hollingsbee.

DC1000M je pristupačan i moćan NVMe disk za podatkovne centre. Kupci koji se žele prebaciti s SATA / SAS SSD-ova na NVMe uživat će u sličnostima u implementaciji, ali s mnogo većim brzinama podataka i nižim latencijama. Disk karakterizira veliki kapacitet pohrane i najbolje poslovne performanse u klasi. DC1000M nudi Gen 3.0 x4 NVMe PCIe sučelje visokih performansi koje omogućuje visok protok podataka i nisku latenciju na standardiziranim platformama, pružajući do 540K IOPS performansi izravnog čitanja i protok podataka preko 3 GB/s. DC1000M je izgrađen na strogim QoS zahtjevima kako bi se osigurale predvidive izravne IO performanse kao i predvidive latencije u širokom rasponu radnog opterećenja poslužitelja.

Široko prihvaćeni U.2 (2,5″) format savršeno funkcionira s poslužiteljima i spremištem najnovije generacije koristeći PCIe i U.2 matične ploče. Njegovo uključivanje komponenti tijekom rada čini da upotrebljivost PCIe za pohranu postane stvar prošlosti. Uz to, disk uključuje značajke poslovne klase, poput zaštite puta podataka od početka do kraja, zaštite od gubitka napajanja (PLP) i telemetrijskog nadzora radi veće pouzdanosti podatkovnog centra. DC1000M dostupan je u

kapacitetima1 7 od 960 GB, 1.92TB, 3.84TB i 7.68TB, a podržan je ograničenim petogodišnjim jamstvom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Još iz kategorije

Prvi hrvatski IT proizvod uvršten u prestižni Forrester Wave izvještaj

Prvi hrvatski IT proizvod uvršten u prestižni Forrester Wave izvještaj

30.03.2020. komentiraj

Proizvod Poslovne inteligencije za zaštitu privatnosti, Data Privacy Manager, postao je prvi hrvatski softver uvršten u prestižni Forrester Wave izvještaj koji za globalne kupce recenzira tehnološke proizvode i usluge iz cijelog svijeta.

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

24.03.2020. komentiraj

Zagrebačka banka sa žaljenjem obavještava javnost da je kod dvoje naših zaposlenika u nedjelju, 22. ožujka 2020. utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19 te napominju da su u stalnom smo kontaktu s njima kako bismo im pružili svu moguću potporu te im želimo brz oporavak.

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

22.03.2020. komentiraj

Nokia i Intel posljednjih godina prisno surađuju po pitanju mobilne mreže pete generacije (5G), a to će dodatno pospješiti kolaboracijom vezanom uz inovacije koji se tiču iste te tehnologije. Razlog prisnije suradnje jest pospješiti razvoj nove mreže u Europi, ali i svijetu, što bi bila alternativa zbog situacije s Huaweijem.