KING ICT i Altima najuspješniji SAP-ovi partneri u Hrvatskoj u 2018. godini

KING ICT i Altima najuspješniji SAP-ovi partneri u Hrvatskoj u 2018. godini

Tvrtka SAP dodijelila je u sklopu događanja Partner Kick-Off, nagrade najuspješnijim partnerima za rezultate ostvarene u prošloj godini. Nagrade su dodijeljene u tri kategorije. Tvrtka KING ICT dobila je nagradu za najbolje rezultate u prodaji on-premise  rješenja, a tvrtka Altima nagradu za najbolje prodajne rezultate u području clouda. Nagrada za najbolji prošlogodišnji projekt pripala je tvrtki b4b.

„Partneri imaju iznimnu važnost za SAP, a ovim nagradama želimo pokazati kako prepoznajemo njihov trud i vrijednost koju pružaju. U suradnji s partnerima pomažemo korisnicima da lakše usvoje inovacije i brže ostvare poslovne ciljeve“, ističe Mario Klišanić, SAP Partner Business Manager.

Mnoge tvrtke danas, neovisno o svojoj veličini i industriji, trebaju pomoć oko rješavanja izazova s kojima se susreću u poslovanju. U suradnji s partnerima, SAP im pomaže u digitalizaciji i stvaranju konkurentske prednosti. Prema podacima istraživačke kuće IDC, prihodi SAP-ovih partnera ostvareni prodajom SAP-ovih licenci i povezanih usluga iznose oko 100 milijardi dolara, a u sljedećih pet godina trebali bi se udvostručiti. Pri tome se očekuje da će više od 60% novih prilika dolaziti iz clouda.

Kako bi pomogao u ostvarivanju tog potencijala, SAP razvija ekosustav nove generacije koji će unaprijediti iskustvo partnera te im omogućiti da inoviraju i razvijaju vlastita rješenja na SAP Cloud Platformi. Ova nova strategija oslobađa SAP-ove partnere od bavljenja isključivo aktivnostima preprodaje i implementacije te im daje značajniju

Još iz kategorije

VIDEO: MWC je mjesto gdje vidite gdje ste u odnosu na konkurenciju i što tržište u budućnosti želi

VIDEO: MWC je mjesto gdje vidite gdje ste u odnosu na konkurenciju i što tržište u budućnosti želi

24.03.2019. komentiraj

Mnogi se pitaju zašto ići po sajmovima, da li se s modernim tehnologijama nešto može postići, smanjiti troškove, no sajmovi poput MWC u Barceloni pokazuju da tome zaista nije tako. Jer Barcelona i MWC19 definitivno su bili mjesto gdje ste morali biti i pokazati što znate.

VIDEO: Podaci i umjetna inteligencija grade nove modele

VIDEO: Podaci i umjetna inteligencija grade nove modele

24.03.2019. komentiraj

Kako omogućiti veliku tehnološku transformaciju u kojoj je 5G nešto što dolazi potrebno je omogućiti monetizaciju mreže i stvaranje takvog okruženja gdje će se iz velikih serija podataka, prikupljenih kroz duže vrijeme omogućiti stvaranje predikcija što će se događati. Tako nešto moguće je gledati u optimizaciji već postojećih 4G mobilnog mreža, ali svakako u 5G svijetu koji tek dolazi.

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

22.03.2019. komentiraj

Broj tvrtki, zaposlenih, ukupni prihodi i izvoz ICT sektora u Hrvatskoj raste, ali izazov je pronaći adekvatan broj IT stručnjaka. Navedena situacija može se primijeniti i na KING ICT, tvrtku koja je u 2018. potvrdila status jednog od vodećih sistem integratora u regiji s ostvarenih gotovo milijardu kuna prihoda i 500 zaposlenih djelatnika. Poruka je to Plamenka Barišića, predsjednika Uprave KING ICT-a na otvaranju konferencije Dan otvorenih integracija u Zagrebu.