KING ICT i Altima najuspješniji SAP-ovi partneri u Hrvatskoj u 2018. godini

KING ICT i Altima najuspješniji SAP-ovi partneri u Hrvatskoj u 2018. godini

Tvrtka SAP dodijelila je u sklopu događanja Partner Kick-Off, nagrade najuspješnijim partnerima za rezultate ostvarene u prošloj godini. Nagrade su dodijeljene u tri kategorije. Tvrtka KING ICT dobila je nagradu za najbolje rezultate u prodaji on-premise  rješenja, a tvrtka Altima nagradu za najbolje prodajne rezultate u području clouda. Nagrada za najbolji prošlogodišnji projekt pripala je tvrtki b4b.

„Partneri imaju iznimnu važnost za SAP, a ovim nagradama želimo pokazati kako prepoznajemo njihov trud i vrijednost koju pružaju. U suradnji s partnerima pomažemo korisnicima da lakše usvoje inovacije i brže ostvare poslovne ciljeve“, ističe Mario Klišanić, SAP Partner Business Manager.

Mnoge tvrtke danas, neovisno o svojoj veličini i industriji, trebaju pomoć oko rješavanja izazova s kojima se susreću u poslovanju. U suradnji s partnerima, SAP im pomaže u digitalizaciji i stvaranju konkurentske prednosti. Prema podacima istraživačke kuće IDC, prihodi SAP-ovih partnera ostvareni prodajom SAP-ovih licenci i povezanih usluga iznose oko 100 milijardi dolara, a u sljedećih pet godina trebali bi se udvostručiti. Pri tome se očekuje da će više od 60% novih prilika dolaziti iz clouda.

Kako bi pomogao u ostvarivanju tog potencijala, SAP razvija ekosustav nove generacije koji će unaprijediti iskustvo partnera te im omogućiti da inoviraju i razvijaju vlastita rješenja na SAP Cloud Platformi. Ova nova strategija oslobađa SAP-ove partnere od bavljenja isključivo aktivnostima preprodaje i implementacije te im daje značajniju

Još iz kategorije

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

24.05.2019. komentiraj

Od tapeta i pločica do drveta i stakla, digitalni tisak omogućuje kreativnost i inovacije u području dizajna interijera, otvarajući nove prilike za dizajnere i davatelje usluga tiska (PSP-ove, print service providers). Za dizajnere, robne marke koje nude ukrasnu grafiku i profesionalne dizajnere interijera prednosti digitalnog tiska nude veću kreativnu slobodu bez tehničkih ili ekonomskih ograničenja tradicionalnih tiskarskih procesa. Tisak na zahtjev omogućuje potpunu prilagodbu i uklanja potrebu za skladištenjem, omogućujući više eksperimentiranja i uklanjajući prepreke za ulazak u branšu. Međutim, ključan je čimbenik svjesnost, a razumijevanje mogućnosti digitalnog tiska još nije rasprostranjeno u zajednici dizajnera interijera.

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

22.05.2019. komentiraj

Verso Altima grupa novi je naziv pod kojim će tvrtke Mrežne tehnologije VERSO  i Altima  nakon rebrandinga nastaviti tržišnu ekspanziju. Grupa je u 100 %-tnom hrvatskom privatnom vlasništvu i prepoznati svjetski poslovni integrator, predvodnik u primjeni IoT i Smart City rješenja te partner vodećih svjetskih ponuđača ICT rješenja. Sjedište Grupe je u Zagrebu, dok ima urede u pet zemalja, te zapošljava više od 170 stručnjaka. Formalno pravno Mrežne tehnologije Verso  i Altima  i dalje su zasebni pravni subjekti koji će svoje poslovanje nastaviti s jednom poslovnom strategijom i konsolidiranim izvoznim ciljevima.

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

22.05.2019. komentiraj

Vlada Južne Koreje donijela je odluku o prelasku s Windows operativnog sustava na Linux i obavit će ga u narednom periodu po cijeni od otprilike 655 milijuna američkih dolara. Sve s ciljem smanjenja troškova, koji bi bili podosta veći kad bi se ostalno vjerno Microsoftu. Ali, razlog prelaska je i prekid ovisnost o jednom operativnom sistemu.