Kamere za nadzor sigurnosti poslovnih objekata

Kamere za nadzor sigurnosti poslovnih objekata

Foto: D-Link

Upravljanje sigurnošću sve više je realnost za tvrtke svih veličina, zahvaljujući širokoj paleti D-Linkovih IP kamera. D-Link je dodao dvije kamere visoke definicije svojoj kolekciji IP nadzora kako bi omogućio fleksibilnije opcije kompanijama koje žele osigurati svoju imovinu iznutra i izvana.

Full HD mini kamera sa fiksiranom kupolom (DCS-6210) je diskretna kamera s kupolom upakovanom tako da bude otporna na udare, pogodna za korištenje u objektu i vani. Ona ima mogućnost podešavanja po tri osi tako da se leće mogu pozicionirati tako da pokrivaju široko polje vidljivosti. Kamera također ima mogućnost kompenzacije crnog svjetla (Black Light Compensation) kako bi se omogućilo slikanje i u nepovoljnim uvjetima osvjetljenja, kao što su hodnici ili prostori u kojima su promjenjivi uvjeti prirodne svjetlosti. Za vanjsko korištenje, oklop otporan na djelovanje ekstrenih vremenskih prilika u kombinaciji sa full HD (1080P) različivosti čini ove kamere idealnim rješenjem za korištenje u kampusima, udaljenim skladištima, distributivnim centrima, jedinicama biznis parkova i sličnim objektima.

Pribrajanje ulazne HD PoE fiksne mrežne kamere (DCS-3010) seriji D-Linkovog IP nadzora, znači da sada čak i najmanja poduzeća ili prosječna kućanstva mogu brzo podesiti svoje rješenje za IP nadzor. Kamera daje slike visoke razlučivosti (720P) i lagani okvir koji se brzo postavlja kao i prihvatljivu kvalitetu slike za potrebe najvećeg broja kompanija.

"IP nadzor znatno olakšava upravljanje sigurnošću i čini ga sve fleksibilnijim, pa kao rezultat vidimo veliki rast na tržištu. Izlazak novih kamera iz naše palete IP nadzora omogućuje tvrtkama svih veličina mogućnost da instaliraju uređaje za nadgledanje koji savršeno odgovaraju njihovim potrebama. Prihvatljiv nivo cijena naše dvije kamere osigurava da njihov trošak ne bude prepreka kompanijama koje žele unaprijediti svoju sigurnost. ", izjavio je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Link Adria.

Još iz kategorije

Oracle predstavio rješenja za digitalizaciju procesa upravljanja ljudskim resursima

Oracle predstavio rješenja za digitalizaciju procesa upravljanja ljudskim resursima

19.10.2019. komentiraj

Utjecaj digitalizacije u području upravljanja ljudskim resursima nije vidljiv samo kroz smanjenje i automatizaciju administrativnih zadataka, već i kroz razvoj novih kompetencija, nove oblike zapošljavanja i procese upravljanja ljudskim resursima. Pronalazak talenata i njihovo zadržavanje u firmama jedan je od osnovnih izazova s kojima se HR menadžeri danas aktivno susreću, a najbolje prakse, konkretna rješenja i mogućnosti prezentirani su na danas održanom Oracle seminaru HR u digitalno doba.

Nova serija imagePROGRAF PRO

Nova serija imagePROGRAF PRO

19.10.2019. komentiraj

Nova serija imagePROGRAF PRO olakšat će korisnicima tisak na velike formate i učiniti ga lakšim nego ikad prije – bez obzira na to da li je riječ o fotografima ili vlasnicima tvrtke za profesionalni tisak. Dojmljivi posteri umjetničkih djela s tiskom bez obruba zadivit će svakoga i nije ih potrebno obrezivati ni uokvirivati. Sada je moguće još brže pretvoriti ideje u otisnute radove – ali i dobit – i to uz minimalne ručne intervencije. Uz pet novih modela korisnici mogu biti sigurni da postoji imagePROGRAF PRO za svakoga. Svi dolaze s novim razinama automatskog rukovanja medijima i pametnijim mogućnostima rada nego ikad prije.

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.