Kamere za nadzor sigurnosti poslovnih objekata

Kamere za nadzor sigurnosti poslovnih objekata

Foto: D-Link

Upravljanje sigurnošću sve više je realnost za tvrtke svih veličina, zahvaljujući širokoj paleti D-Linkovih IP kamera. D-Link je dodao dvije kamere visoke definicije svojoj kolekciji IP nadzora kako bi omogućio fleksibilnije opcije kompanijama koje žele osigurati svoju imovinu iznutra i izvana.

Full HD mini kamera sa fiksiranom kupolom (DCS-6210) je diskretna kamera s kupolom upakovanom tako da bude otporna na udare, pogodna za korištenje u objektu i vani. Ona ima mogućnost podešavanja po tri osi tako da se leće mogu pozicionirati tako da pokrivaju široko polje vidljivosti. Kamera također ima mogućnost kompenzacije crnog svjetla (Black Light Compensation) kako bi se omogućilo slikanje i u nepovoljnim uvjetima osvjetljenja, kao što su hodnici ili prostori u kojima su promjenjivi uvjeti prirodne svjetlosti. Za vanjsko korištenje, oklop otporan na djelovanje ekstrenih vremenskih prilika u kombinaciji sa full HD (1080P) različivosti čini ove kamere idealnim rješenjem za korištenje u kampusima, udaljenim skladištima, distributivnim centrima, jedinicama biznis parkova i sličnim objektima.

Pribrajanje ulazne HD PoE fiksne mrežne kamere (DCS-3010) seriji D-Linkovog IP nadzora, znači da sada čak i najmanja poduzeća ili prosječna kućanstva mogu brzo podesiti svoje rješenje za IP nadzor. Kamera daje slike visoke razlučivosti (720P) i lagani okvir koji se brzo postavlja kao i prihvatljivu kvalitetu slike za potrebe najvećeg broja kompanija.

"IP nadzor znatno olakšava upravljanje sigurnošću i čini ga sve fleksibilnijim, pa kao rezultat vidimo veliki rast na tržištu. Izlazak novih kamera iz naše palete IP nadzora omogućuje tvrtkama svih veličina mogućnost da instaliraju uređaje za nadgledanje koji savršeno odgovaraju njihovim potrebama. Prihvatljiv nivo cijena naše dvije kamere osigurava da njihov trošak ne bude prepreka kompanijama koje žele unaprijediti svoju sigurnost. ", izjavio je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Link Adria.

Još iz kategorije

IN2 BIS za KBC Sestre milosrdnice vrijedan 4,1 milijuna kuna

IN2 BIS za KBC Sestre milosrdnice vrijedan 4,1 milijuna kuna

25.05.2020. komentiraj

IN2 i Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice potpisali su ugovor kojim se nastavlja informatizacija KBC-a i povezivanje sve tri lokacije u jedinstveni informacijski sustav, a projekt je vrijedan 4,1 milijuna kuna.

Huawei Enterprise BG zajedno s partnerima ubrzava digitalnu transformaciju industrija i društva

Huawei Enterprise BG zajedno s partnerima ubrzava digitalnu transformaciju industrija i društva

24.05.2020. komentiraj

Digitalizacija mnogih industrija je u proteklih nekoliko mjeseci ušla u fazu eksplozivnog razvoja, potaknute su brojne inovacije i povećana učinkovitost, a primjena novih ICT tehnologija poput 5G, AI i računarstva u cloudu značajno je ubrzala digitalnu transformaciju u vertikalnim industrijama i u mnogim javnim sustavima, tvrde u Huaweiju.

Tri ključna savjeta za radno osposobljavanje zaposlenika na daljinu pomoću BYO računala

Tri ključna savjeta za radno osposobljavanje zaposlenika na daljinu pomoću BYO računala

20.05.2020. komentiraj

U svjetlu novih pravila rada od kuće, mnoge kompanije, uključujući i VMware, suočene su između ostalog i s novim načinima radnog osposobljavanja svojih novih zaposlenika. Cijeli svijet bilježi zastoje u dostavama; isporuke računalnih dijelova i novih radnih računala za naše korisnike kasne nekoliko tjedana ili čak mjeseci dok istovremeno raste broj onih koji rade od kuće. Novi zaposlenici moraju započeti obavljati dužnosti iz svojih kućnih ureda a u ovoj situaciji, velika većina njih neće uskoro dobiti korporativno računalo pa čak niti na posudbu. Kako takvim zaposlenicima omogućiti početak rada usprkos svim zastojima? Jedan od načina svakako može biti uvođenje poslovne politike o BYO (donesi svoje vlastito) računalima.