Jednostavan isprint etiketa u boji

Jednostavan isprint etiketa u boji

Tvrtka Epson predstavila je pisač za etikete TM-C3500 koji omogućava sasvim novi način ispisivanja i korištenja naljepnica za ambalažu i za proizvode u različitim industrijskim sektorima. Obzirom da koristi pigmentne tinte umjesto tinti na vodenoj bazi, ovaj pisač može izraditi  živopisne i dugotrajne etikete koje se brzo suše te su otporne na razmazivanje, vodu i blijeđenje, tvrde u kompaniji i dodaju da će Epson TM-C3500 biti dostupan na tržištu od rujna 2013.

Uređaj je konstruiran za široku primjenu u različitim industrijskim granama; od proizvodnje, kemijske industrije, zdravstva, maloprodaje do organizacije javnih događaja, te omogućuje tvrtkama stvaranje vlastitih etiketa bez visokih troškova i čekanja kod drugih dobavljača. Uz to, korisnici će uvidjeti da TM-C3500 daje mnogo veću kontrolu izgleda njihovih etiketa.

Pojedinačni spremnici s DURABrite Ultra tintom doprinose uštedi jer je potrebno promijeniti samo potrošenu boju. Etikete, bar kodovi, oznake i ulaznice traju duže i izdržljiviji su, a ispis je znatno oštriji uz korištenje pigmentne tinte, u usporedbi s ispisom pomoću tinte utemeljene na boji. Ugrađeni LCD zaslon omogućava jednostavno praćenje stanja pisača te daje informaciju o tome kada treba zamijeniti neki od spremnika s tintom.

Još iz kategorije

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

15.09.2020. komentiraj

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte.