Iskoristite prednosti hibridnog rada i uživajte u ljetu

Iskoristite prednosti hibridnog rada i uživajte u ljetu

Vaše radno mjesto danas može biti bilo gdje na kugli zemaljskoj (pod uvjetom da ima signala i mreže) . Bilo da ste one man band, mala ili srednja tvrtka ili obrt, preduvjeti za bezbrižan rad s udaljenih lokacija za vas i(li) vaše zaposlenike su isti. Tri stavke su ključne: kvalitetna oprema, sigurnost i pouzdana mreža. Ako niste dosad, vrijeme je da uz provjerena rješenja zakoračite u eru hibridnog načina rada. Možda ne možete cijelo ljeto biti na godišnjem, ali možete duže ostati i raditi s mora ili druge preferirane lokacije.

Jednostavan rad

Ostanite produktivni i radite bezbrižno uz provjerena Cisco rješenja koja su savršena podrška vašem osobnom stilu i načinu rada. Složite funkcionalan i agilan poslovni model koji savršeno funkcionira na svim razinama.

Za početak nemojte štedjeti na opremi. Kvalitetan laptop, dobra kamera i slušalice su temeljne i najnužnije stavke za rad. Iako niste u uredu, određenu razinu profesionalnosti morate zadržati. Vaša mutna slika ili glasna glazba u pozadini sigurno neće oduševiti klijente na sastanku. Zato tu uskaču Webex Desk Mini kamera i slušalice koje će vam omogućiti komunikaciju bez buke i šumova i vrhunsko iskustvo sastanaka gdje god bili.

Siguran, a opet jednostavan pristup mreži i poslovnim aplikacijama može i treba biti brži. Ako želite mrežu na koju uvijek možete računati – tu su Cisco Meraki i SD-WAN, rješenja uz koja ćete izbjeći sve kritične situacije te i značajno poboljšati efikasnost procesa i suradnje. Ne prepuštajte stvari (mrežu i sigurnost) slučaju, osigurajte se na vrijeme i budite mirni.

Cisco kolaboracijska i sigurnosna rješenja za male poduzetnike hibridni rad prilagođavaju vašim potrebama. Istražite najbolje opcije, a za sva dodatna pitanja obratite se lokalnom Cisco distributeru Ingram Micro d.o.o. koji vas u suradnji sa svojom mrežom partnera može uputiti u odgovarajuće rješenje i implementaciju.

Još iz kategorije

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

10.08.2022.

N-able je predstavio svoje novo rješenje N-able N-sight RMM, cjelovito rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga (MSP), s vodećim mogućnostima proizvoda u industriji,tvrde u kompaniji dodaju da povezujuću N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku - N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga - N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

04.08.2022.

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju će uskoro biti bespovratna sredstva za unaprjeđenje digitalnih vještina, digitalnu transformaciju, digitalni marketing, razvoj kibernetičke otpornosti te razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga.

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

03.08.2022.

Porsche eBike Performance sa sjedištem u Ottobrunnu u blizini Münchena razvijat će električne pogonske sustave za vozila na dva kotača. To uključuje motore, baterije i potrebnu softversku arhitekturu za rješenja povezivanja.