INA s Combisom do cjelovitog ispisnog rješenja

INA s Combisom do cjelovitog ispisnog rješenja

Foto: Combis

Regionalni sistem integrator Combis uspješno je implementirao napredno ispisno rješenje Total Print Management u Ini, čime je najveća naftna kompanija u Hrvatskoj znatno podigla razinu ispisne učinkovitosti te optimizirala troškove ispisa.

“Današnje velike tvrtke godišnje troše od jedan do pet posto ukupnih prihoda na proizvodnju, distribuciju i skladištenje dokumentacije. Jedan od načina optimiziranja troškova je svakako i upravljanje infrastrukturom pisača, kojom se prema istim istraživanjima, smanjuju operativni troškovi i do trideset posto. Tako ispisivanje postaje centralizirano, optimizirano, mjerljivo i transparentno, a usluge i uređaji multifunkcionalni, od ispisivanja, preko fotokopiranja i skeniranja do faksiranja.” – izjavio je Ratimir Boršić, direktor Sektora tehničke podrške iz Combisa.

Sveobuhvatno i napredno upravljanje ispisom postaje sve češće upotrebljavani pojam u vremenima optimizacije troškova te jačanja svijesti o zaštiti okoliša. Pogodnosti koje donosi uvođenje ovakve vrste rješenja su mnogobrojne, a krajnji rezultat je zadovoljstvo djelatnika koji u svakom trenutku mogu, ne samo kontrolirati svoje aktivnosti, štedjeti na vremenu zbog brzine i funkcionalnosti samih uređaja, već i brinuti o okolišu.

Total Print Management cjelovito je i tehnološki napredno ispisno rješenje koje pruža potpunu kontrolu nad uslugom ispisa, faksiranja, fotokopiranja i skeniranja te jamči apsolutnu transparentnost troškova budući da korisnik nema u svom vlasništvu niti pisače niti potrošni materijal, nego plaća samo uslugu ispisa prema stvarnoj potrošnji.

„Combis vodi brigu o svim segmentima ispisnog rješenja, od centralnog upravljanja sustavom, preko nabave, održavanja, zbrinjavanja pisača i potrošnog materijala pa do nadzora i održavanja cjelovitog sustava. Drugim riječima, korisnik, se može u potpunosti okrenuti svojim dnevnim poslovnim zadacima.“ – objasnio je Boršić.

„Napredno ispisno rješenje koje smo uz Combisovu podršku implementirali riješilo je izazove poput nadzora i održavanja velikog broja pisača različitih proizvođača na disperziranim lokacijama diljem Hrvatske, podiglo je učinkovitost cijelog sustava te nam je omogućilo značajne uštede. Također, ovim smo projektom dobili proaktivnu podršku koja zadovoljava sve potrebe kvalitetnog i učinkovitog ispisa za zaposlenike – od rješavanja nepravilnosti u radu uređaja pa do standardne zamjene potrošnog materijala.“ – izjavio je Goran Pavlović, direktor Sektora informatičkih servisa Ine.

Još iz kategorije

Cisco Engage Tech Days – Budite u toku s najnovijim tehnološkim rješenjima

Cisco Engage Tech Days – Budite u toku s najnovijim tehnološkim rješenjima

19.09.2020. komentiraj

U godini koja je donijela niz poslovnih izazova, izuzetno je važno biti u toku s najnovijim tehnološkim rješenjima. Bilo da se radi o sigurnosnim, kolaboracijskim i mrežnim rješenjima ili podatkovnim centrima – sve novosti i primjere dobrih praksi doznajte na Cisco Engage Tech Days događaju.

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.