IN2 postao Oracle Platinum partner

IN2 postao Oracle Platinum partner

Jedna od najvećih domaćih IT kompanija, na koju je oku bacio i veliki i moćni HT te su pregovori o preuzimanju i dalje u tijeku, IN2 postao je prva hrvatska tvrtka koja je dobila Oracle Platinum status, najvišu razinu Oracle partnerstva. Radi se o statusu koji se dodjeljuje najiskusnijim i najposvećenijim partnerima tvrtke Oracle kako bi lakše istaknuli svoje vrijednosti na tržištu, a u regiji ga ima tek nekoliko međunarodnih tvrtki.

„Oracle Platinum status potvrđuje najvišu razinu stručnosti o proizvodima, tehničkim vještinama i poznavanju Oracleovih rješenja općenito. To su karakteristike koje IN2 već dugo ispunjava, a sa zadovoljstvom mogu reći kako su svi uvjeti za najvišu razinu partnerstva sada i formalno zadovoljeni“, ističe direktor Oracle Hrvatska Marin Tadić.

Predsjednik Uprave IN2 Ante Mandić pak ističe kako ih ovo priznanje posebno veseli jer im je Oracle partner već 20 godina, odnosno od samih početaka IN2. „Nadam se da će nam stjecanje novog statusa olakšati sklapanje novih poslova u Hrvatskoj, regiji, ali i na području Europske unije“, zaključuje Mandić.

Neka od najznačajnijih rješenja IN2 grupe na području javnog sektora, financija, osiguranja, telekomunikacija te veleprodaje i maloprodaje  implementirana su upravo na Oracle platformi, a od početka ove godine IN2 Grupa bogatija za još jednu Oracleovu specijalizaciju onu za javni sektor.

Još iz kategorije

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

10.08.2022.

N-able je predstavio svoje novo rješenje N-able N-sight RMM, cjelovito rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga (MSP), s vodećim mogućnostima proizvoda u industriji,tvrde u kompaniji dodaju da povezujuću N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku - N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga - N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

04.08.2022.

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju će uskoro biti bespovratna sredstva za unaprjeđenje digitalnih vještina, digitalnu transformaciju, digitalni marketing, razvoj kibernetičke otpornosti te razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga.

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

03.08.2022.

Porsche eBike Performance sa sjedištem u Ottobrunnu u blizini Münchena razvijat će električne pogonske sustave za vozila na dva kotača. To uključuje motore, baterije i potrebnu softversku arhitekturu za rješenja povezivanja.