IN2 postao Oracle Platinum partner

IN2 postao Oracle Platinum partner

Jedna od najvećih domaćih IT kompanija, na koju je oku bacio i veliki i moćni HT te su pregovori o preuzimanju i dalje u tijeku, IN2 postao je prva hrvatska tvrtka koja je dobila Oracle Platinum status, najvišu razinu Oracle partnerstva. Radi se o statusu koji se dodjeljuje najiskusnijim i najposvećenijim partnerima tvrtke Oracle kako bi lakše istaknuli svoje vrijednosti na tržištu, a u regiji ga ima tek nekoliko međunarodnih tvrtki.

„Oracle Platinum status potvrđuje najvišu razinu stručnosti o proizvodima, tehničkim vještinama i poznavanju Oracleovih rješenja općenito. To su karakteristike koje IN2 već dugo ispunjava, a sa zadovoljstvom mogu reći kako su svi uvjeti za najvišu razinu partnerstva sada i formalno zadovoljeni“, ističe direktor Oracle Hrvatska Marin Tadić.

Predsjednik Uprave IN2 Ante Mandić pak ističe kako ih ovo priznanje posebno veseli jer im je Oracle partner već 20 godina, odnosno od samih početaka IN2. „Nadam se da će nam stjecanje novog statusa olakšati sklapanje novih poslova u Hrvatskoj, regiji, ali i na području Europske unije“, zaključuje Mandić.

Neka od najznačajnijih rješenja IN2 grupe na području javnog sektora, financija, osiguranja, telekomunikacija te veleprodaje i maloprodaje  implementirana su upravo na Oracle platformi, a od početka ove godine IN2 Grupa bogatija za još jednu Oracleovu specijalizaciju onu za javni sektor.

Još iz kategorije

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

19.08.2019. komentiraj

Izlasci u noćne klubove i kafiće u kojima je velika gužva znaju biti poprilično stresni u trenucima kad pokušavate naručiti piće, ali konobari vas ne primjećuju ili se netko bezobrazan gura preko reda. Srećom, moderno doba staje na kraj i takvoj situaciji, a sve zahvaljujući umjetnoj inteligenciji!

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

06.08.2019. komentiraj

Svjestan da je sigurnost glavni prioritet za svaku tvrtku, Canon se udružio sa stručnjacima za kibernetičku sigurnost - tvrtkom McAfee - kako bi korisnicima pružio zaštitu ne samo od postojećih, nego i od budućih sigurnosnih prijetnji.