ICE Cobotics kreće u IoT suradnju s DT-om i T-Mobile US

ICE Cobotics kreće u IoT suradnju s DT-om i T-Mobile US

Foto: DepositPhotos

Tvrtka za čišćenje i opremu Ice Cobotics  kupac je za IoT program povezivanja koji će obuhvatiti 7.500 postojećih i nadolazećih autonomnih robota uz pomoć rješenja koje će ponuditi Deutsche Telekom i T-Mobile US.

ICE Cobotics odlučio se za  T-IoT uslugu kao ekskluzivni pružatelj mobilne povezanosti s njegovim robotima. Najavili su također da povećavaju svoj model pretplate pružajući podatke o operacijama čišćenja vertikalima, uključujući maloprodaju, zdravstvenu zaštitu, obrazovanje i ugostiteljstvo.

ICE Cobotics ističe da ovo uklanja potrebu za fizičkim posjetima. ICE Cobotics dodao je da mu novo rješenjetakođer omogućuje isporuku softverskih i softverskih ažuriranja OTA, dok se mehanički i telemetrijski podaci mogu na daljinu analizirati.

DT i T-Mobile prethodno su naveli da T IoT ima za cilj ponuditi alternativu scenarijima u kojima su kompanije morale sklopiti više operatera kako bi omogućile multinacionalnu povezanost. T-IoT-ove globalne mreže obuhvaća tehnologije, uključujući NB-IoT, LTE-M, LTE i 5G.

Još iz kategorije

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

04.10.2022.

U posljednjih nekoliko godina, turistička industrija je doživjela veliki zaokret. Osim očiglednog utjecaja koji je na industriju imala COVID-19 pandemija, jednako bitan utjecaj na ponašanje potrošača ima i tehnologija. Upravo je tehnologija ključni pokretač ubrzanja inovacija u području turizma te izaziva protagoniste više nego ikad, da brzo reagiraju na promjene u tržištu vezane uz to kako se putnici ponašaju i što od svog putovanja očekuju.

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

03.10.2022.

Microsoft je objavio svoj najnoviji Work Trend Index izvještaj koji stavlja naglasak na rastuće trendove kao što su paranoja produktivnosti, smisao ureda jer 73 posto zaposlenika treba bolji razlog od očekivanja tvrtke za dolazak u ured) te važnost stjecanja vještina (55 posto zaposlenih smatra kako je promjena tvrtke najbolji način za stjecanje novih vještina).

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

03.10.2022.

Tvrtka Dell Technologies uz Asset Recovery Services program omogućuje partnerima diljem svijeta da pomognu svojim klijentima u odgovornom odlaganju IT opreme. Ovaj program koristi kompanijama svih veličina, ne zahtijeva minimalne uvjete i komponente te se može koristiti bez obzira na to je li radna snaga tvrtke centralizirana na lokaciji ili remote.