Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Novi HMS Core 4.0 prekretnica je u izgradnji Huaweijevog globalnog ekosustava. Account Kit, Push Kit, Wallet Kit, Analytics Kit, Drive Kit i Game Service već su se pokazali izrazito stabilnima, dok su Ads Kit i Locations Kit krenuli u rad prije četiri mjeseca. Kako bi upotpunili postojeću ponudu servisa, u Huaweiju su se vodili povratnim informacijama dobivenim od programera. Brojna poboljšanja napravljena su i na području integracije strojnog učenja u svoju ažuriranu platformu.

Mogućnosti HMS Core 4.0 platforme pružaju širok raspon usluga programerima mobilnih aplikacija na svim razinama. Sama platforma je sigurna i pouzdana, a sve veći broj programera koji na njoj radi potvrda je kvalitete. Zahvaljujući podršci integriranoj na jednom mjestu, HMS Core ubrzava razvoj visokokvalitetnih aplikacija pomoću širokog raspona ponuđenih usluga. Tako su smanjene prepreke razvoju, a programeri štede na troškovima te mogu veću pozornost posvetiti inovacijama.

Huawei Mobile Services (HMS) omogućuje sinergiju između mogućnosti čipseta, uređaja i usluga u oblaku, čime se performanse uređaja rastu na vrhunske razine uz optimiziranu potrošnju baterije. Napredak je postignut zahvaljujući nizu otvorenih HMS Core API-ja, IDE alata i otvorenosti platforme za razvoj i testiranje aplikacija.

Više od 1,3 milijuna programera širom svijeta već radi s Huaweijem, a na HMS Core spojeno je preko 55 tisuća aplikacija. Očekuje se kako će zahvaljujući otvorenosti i poboljšanim inovacijama na HMS Core platformi ove brojke nastaviti rasti i eksponencijalno povećavati mogućnosti usluga. Zajedno, HMS i programeri mogu izgraditi ekosustav za omogućavanje još pametnijeg i povezanijeg iskustva svojih korisnika.

Još iz kategorije

Postoje li nedostatci u sustavima podatkovnih centara, istraživanje kaže da

Postoje li nedostatci u sustavima podatkovnih centara, istraživanje kaže da

21.02.2020. komentiraj

Da usluge podatkovnih centara ispunjavaju njihove svakodnevne potrebe potvrđuje tek 29 posto utjecajnih klijenata, dok samo 6 posto smatra da se podatkovni centri pravovremeno ažuriraju prijevremeno, predviđajući njihove potrebe. Takve zaključke moguće je pronaći u izvještaju najnovijeg zajedničkog istraživanja tvrtki Forbes Insights i Vertiv (NYSE: VRT)  - “The Modern Data Center: How IT is Adapting to New Technologies and Hyperconnectivity. Istraživanje se temelji na odgovorima 150 ispitanika na vodećim funkcijama podatkovnih centara te sistemskih inženjerima koji pružaju podatkovne usluge u različitim poslovnim sektorima diljem svijeta.

Osnovana udruga croAI koja će baviti promocijom umjetne inteligencije i rješenja baziranih na AI-u

Osnovana udruga croAI koja će baviti promocijom umjetne inteligencije i rješenja baziranih na AI-u

20.02.2020. komentiraj

CroAI okuplja kao Udruga za umjetnu inteligenciju vodeće hrvatske tvrtke iz područja umjetne inteligencije te podržavajuće članove, a to su sve tvrtke ili pojedinci koji razumiju utjecaj umjetne inteligencije na sve aspekte života i žele biti dio pozitivne promjene hrvatskog društva kroz adekvatnu primjenu umjetne inteligencije.

Startup airt predstavio svoje rješenje za banke

Startup airt predstavio svoje rješenje za banke

19.02.2020. komentiraj

Hrvatski AI startup Airt, kojeg su osnovali Davor Runje i Hajdi Ćenan, predstavio je jučer svoje fintech rješenje namijenjeno malim i srednjim bankama koje zanima umjetna inteligencija (AI) kako bi bolje upoznale svoje korisnike te im na bolji način ponudile i komunicirale svoje proizvode i usluge. Kako ističu osnivači njihovo se rješenje trenutno koristi na hrvatskom tržištu i u regiji, a ubrzo će biti dostupno u cijelom svijetu.