Huawei dobio priznanje za mrežnu tehnologiju

Huawei dobio priznanje za mrežnu tehnologiju

Foto: DepositPhotos

Huawei Technologies razvila je, kako sami tvrde, inovativno mrežno rješenje za podatkovne centre koje je nagrađeno prestižnom nagradom Frost&Sullivan 2021 Global Leadership Award. Za razliku od tradicionalnih mreža koje bilježe gubitke podataka, Huaweijeva CloudFabric 3.0 Hyper-Converged DNC mrežna inovacija maksimizira protok podataka te potpuno oslobađa računalnu moć podatkovnih centara zahvaljujući brojnim nadogradnjama poput najsuvremenijeg Etherneta, autonomnih mrežnih sustava te NaaS cloud usluzi.

Sa uznapredovalim procesom digitalne transformacije gospodarstva, kompanije traže sve kvalitetnije mreže za svoje podatkovne centre koje mogu isporučiti veću računalnu snagu i tako podržati inovativnost i konkurentnost kompanija. Uobičajene mreže sklone su gubitku podataka, a stopa gubitka paketa od samo 0,1% može smanjiti računalnu snagu za čak 50%. Osim toga, konvencionalni SDN softver polako postaje nepraktičan budući da podatkovni centri kompanija nastavljaju značajno povećavati opseg i još brže uvode nove usluge. Takve rastuće potrebe kompanija postavljaju sve veće zahtjeve prema otvorenosti i sposobnosti mreže kao usluge (NaaS).

"Kako bi ubrzao protok podataka i poboljšao računalnu snagu, Huawei je neprestano ulagao u istraživanja u vezi s Ethernetom i autonomnim mrežama bez gubitaka podataka, kao i u druge tehnologije, poput Etherneta koji u potpunosti funkcionira bez gubitaka podataka, automatiziranog upravljanja cijelim ciklusom i NaaS modela. Ova postignuća su priznata u industriji. Bila mi je velika čast vidjeti da je Huaweijevo rješenje mrežnog rješenja podatkovnih centara dobilo ovu nagradu. U budućnosti ćemo nastaviti slijediti pristup usmjeren na korisnika i ulagati u tehnološke inovacije kako bismo zadržali globalno vodstvo i stvorili veću vrijednost za naše klijente", rekao je Leon Wang, predsjednik Huawei za mrežne domene.

Kako bi omogućio bržu i sigurniju uslugu te kvalitetniji prijenos podataka, Huawei je odlučio riješiti problem koji je desetljećima bio prisutan u komunikaciji i prijenosu podataka, a to je gubitak dijela podataka. Huawei je stvorio inovativni iLossless algoritam koji omogućuje preciznu kontrolu u stvarnom vremenu. Uz to, Huaweijev CloudFabric 3.0 omogućuje prvu industrijsku autonomnu mrežu L3 koja može detektirati 90% prisutnih rizika na mreži.

Huaweijevo mrežno rješenje koristi više od 12.000 poduzeća u više od 140 zemalja i regija, potičući uspjeh kupaca u različitim sektorima, osobito financijskih institucija, davatelja internetskih usluga (ISP -a), davatelja usluga u cloudu te telekomunikacijskih operatera.

Još iz kategorije

Lansirana nova verzija Kali Linuxa 2021.3

Lansirana nova verzija Kali Linuxa 2021.3

24.09.2021.

Kali Linux verzija 2021.3 puštena je sa setom novih alata, ali njeni kreatori otvoreno kažu da sve te nove mogućnosti jesu sjajne za penetracijsko ispitivanje, ali istovremeno Kali čine lošijim za općenitu uporabu.

Asseco kupnjom IT Sistema i eVisiona širi svoj portfelj usluga

Asseco kupnjom IT Sistema i eVisiona širi svoj portfelj usluga

23.09.2021.

O najnovijem domaćem preuzimanju razgovarali smo s Igorom Gržaljom, predsjednikom Uprave ASEE Hrvatska koji ističe kako će im novo pojačanje olakšati proširenje postojećih rješenja koja omogućuju korisnicima da što brže i efikasnije provedu proces digitalne transformacije.

ICT rješenja za održive gradove

ICT rješenja za održive gradove

22.09.2021.

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti u gradu Osijeku sudionici ovog događanja posjetili su osječki ured Ericssona Nikole Tesle. Održano je predavanje na temu kako tehnologije budućnosti omogućuju kreiranje novih digitalnih usluga koje će dovesti do značajnih promjena u navikama građana u gradskoj mobilnosti i održivom razvoju pametnih gradova.