HT s uslugom Digitalno poslovanje zaokružio portfelj usluga za poslovne korisnike

HT s uslugom Digitalno poslovanje zaokružio portfelj usluga za poslovne korisnike

Najjači domaći telekom operator HT proširio je portfelj poslovnih rješenja s uslugom Digitalno poslovanje i time zaokružio ponudu usluga za digitalizaciju poslovanja. Digitalni stručnjaci HT-a za korisnika će izraditi modernu i prilagodljivu web-stranicu te ju održavati tijekom cjelokupnog trajanja korištenja usluge. Također će i prilagoditi sadržaj za bolju vidljivost na tražilicama (SEO optimizacija) te smjestiti web-stranicu u internetski prostor (hosting). Poslovni korisnici sada bezbrižno mogu do nove web-stranice i/ili web shopa - ne trebaju znati kodirati niti koristiti različite programe i alate kako bi predstavili svoju tvrtku online.

Znatni porast online kupovine u posljednjih nekoliko godina pokazao je i koliko je važan kvalitetan web shop za cjelokupno iskustvo online kupovine i zadovoljstvo kupaca. Kako bi poslovni korisnici sigurno zakoračili u svijet online kupovine i povećali prihode, kreiran je paket koji uključuje izradu i održavanje automatiziranog web shopa tj. online trgovine koja radi 24 sata dnevno. Dodatna prednost je mogućnost praćenja posjećenosti, popularnosti proizvoda te analize kupaca što se može iskoristiti za daljnje poboljšanje i oblikovanje ponude.

Veliki izbor dodatnih modula za nadogradnju web-stranice i/ili web shopa, prilagođenih pojedinim djelatnostima, omogućuju korisnicima da se istaknu u moru konkurencije i još više automatiziraju i prilagode svoj online sadržaj.

Digitalni marketing pomoći će pri dodatnom oglašavanju poslovanja na internetu, tražilicama i digitalnim platformama, a za maksimalnu sigurnost online plaćanja kreditnim i debitnim karticama, jednokratno ili na rate, dostupna je PayWay usluga.

Bez početnih jednokratnih troškova, usluga Digitalno poslovanje nudi se u obliku četiri paketa koji se plaćaju mjesečno: Web stranica, Web Shop, Web stranica Premium i Web Shop Premium. Na temelju istraživanja i povratnih informacija korisnika, u Premium pakete je, između ostalog, uključeno održavanje 24/7, što znači da je korisnik u potpunosti bez brige oko daljnjeg postavljanja i ažuriranja sadržaja na web-stranici i/ili web shopu.

"Na internetu se nalazi veliki broj potencijalnih kupaca, a web-stranica je prvo mjesto gdje tvrtke započinju s izgradnjom svoga brenda online. Za tvrtke koje se bave prodajom usluga ili proizvoda, sljedeći korak je kreiranje web shopa kako bi se povećao doseg do novih kupaca, pa zatim slijedi oglašavanje na internetu i društvenim mrežama za još veću online vidljivost... Sve to osigurava Hrvatski Telekom, a u kombinaciji s drugim poslovnim uslugama, Digitalno poslovanje omogućuje potpunu integraciju obrta te malih i srednjih tvrtki u procese digitalne transformacije i uspješan nastup na tržištu", istakla je Ivana Beli Oštarčević, direktorica Sektora za razvoj i upravljanje portfeljem ICT usluga.

Uz osnovne pakete usluge moguća je i aktivacija dodatnih opcija kako bi se prisutnost na internetu u potpunosti prilagodila korisničkim potrebama. Na taj način korisnik ne mora brinuti o uređivanju sadržaja, kreiranju izvještaja, povezivanju web-stranice s društvenim mrežama ili izradi materijala za digitalno oglašavanje.

 

 

Još iz kategorije

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

04.10.2022.

U posljednjih nekoliko godina, turistička industrija je doživjela veliki zaokret. Osim očiglednog utjecaja koji je na industriju imala COVID-19 pandemija, jednako bitan utjecaj na ponašanje potrošača ima i tehnologija. Upravo je tehnologija ključni pokretač ubrzanja inovacija u području turizma te izaziva protagoniste više nego ikad, da brzo reagiraju na promjene u tržištu vezane uz to kako se putnici ponašaju i što od svog putovanja očekuju.

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

03.10.2022.

Microsoft je objavio svoj najnoviji Work Trend Index izvještaj koji stavlja naglasak na rastuće trendove kao što su paranoja produktivnosti, smisao ureda jer 73 posto zaposlenika treba bolji razlog od očekivanja tvrtke za dolazak u ured) te važnost stjecanja vještina (55 posto zaposlenih smatra kako je promjena tvrtke najbolji način za stjecanje novih vještina).

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

03.10.2022.

Tvrtka Dell Technologies uz Asset Recovery Services program omogućuje partnerima diljem svijeta da pomognu svojim klijentima u odgovornom odlaganju IT opreme. Ovaj program koristi kompanijama svih veličina, ne zahtijeva minimalne uvjete i komponente te se može koristiti bez obzira na to je li radna snaga tvrtke centralizirana na lokaciji ili remote.