HP u Zagrebu predstavio novosti iz segmenta ispisa

HP u Zagrebu predstavio novosti iz segmenta ispisa

Kompanija HP ovog je tjedna u Zagrebu predstavila brojne novosti iz segmenta ispisa koje će se uskoro naći na tržištu. Uz nove modele iz serije OfficeJet Pro, prezentirali su i seriju laserskih pisača bez uloška te sigurnosna rješenja i aplikacije za nadzor i upravljanje pisačima.

Nova serija OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i dizajnom. „HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem“, izjavila je voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju Sara Majkić.

HP Neverstop Laser pisač je s brzim punjenjem koji poduzetnicima omogućuje uštedu vremena. On ima jedinstven sustav punjenja, u kojem zamjena tonera traje tek nekoliko sekundi. Time vlasnicima malih tvrtki omogućuje vođenje poslovnih procesa uz uštedu vremena i novca na ispisu. Neverstop Laser odlikuje se održivim dizajnom s više od 25% reciklirane plastike, dok je komplet za umetanje tonera izrađen od 75% reciklirane plastike.

HP je predstavio i novu generaciju poslovnih rješenja za ispis. Aplikacije JetAdvantage komplet su alata za jednostavnu izradu i aktivaciju tijeka rada za dokumente u oblaku. Smart Device Services (SDS) omogućuje rješavanje određenih problema na daljinu i servisnim tehničarima pruža informacije uz pomoć kojih postižu 5 do 10 % bolje rezultate rješavanja problema tijekom prvog posjeta te u čak 95 % slučajeva rješavaju problem tijekom prvog posjeta.

Uz spomenuto, predstavljene i su brojne druge serije rješenja za ispis. Između ostalih, najavljene su serije A4 EcoSmart LaserJet 500 i 600 te A3 LaserJet 700 i 800, Reinvigorated A4 400, Laser 100, Laser MFP 130, Color Laser150 i Color Laser MFP 170. OfficeJet Pro serija ponudit će modele 9010, 9020 i 9019, a na tržište stiže i već spomenuti Neverstop Laser. Svi najavljeni uređaji i usluge bit će dostupni u Hrvatskoj već tijekom ovog i sljedećeg mjeseca.

Još iz kategorije

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

29.05.2020. komentiraj

COVID-19 je pokrenuo najveću virtualizaciju u svijetu poslovanja. Preko noći su se organizacije, timovi i pojedinci morali prilagoditi novom normalnom načinu rada. Od sredine ožujka 2020. godine više od 90% radne populacije u svijetu prisiljeno je raditi od doma, dok prema podacima iz State of Global Workforce istraživanja, tijekom 2019. godine s udaljenih lokacija radilo je tek 20% zaposlenika. Ključno pitanje u ovom trenutku je kako će posao izgledati u budućnosti.

Nova Canonova tehnologija UVgel spremna je unijeti revoluciju u tisak širokog formata

Nova Canonova tehnologija UVgel spremna je unijeti revoluciju u tisak širokog formata

29.05.2020. komentiraj

Stvari se vrlo brzo mijenjaju u branši digitalnog tiska širokog formata. Ova tehnologija se sve češće koristi i izvan uobičajenih segmenata tradicionalnog oglašavanja i znakova velikog formata. Uz rast tiska tapeta i dekoracija interijera, tržište grafike širokog formata postaje uzbudljivije nego ikad.

Prilagođena poslovna rješenja uz visoku razinu sigurnosti

Prilagođena poslovna rješenja uz visoku razinu sigurnosti

27.05.2020. komentiraj

Poslovanje u oblaku, osiguranje kontinuiteta poslovanja u krizi samo su neke od tema koje su se nametnule posljednjih tjedana i mjeseci kada je svijet pogodila jedna velika kriza, a pritom Zagreb još i potres i to su teme o kojima smo porazgovarali s voditeljem informacijske sigurnosti u Setcoru Vedranom Vujasinovićem.