HP u Zagrebu predstavio novosti iz segmenta ispisa

HP u Zagrebu predstavio novosti iz segmenta ispisa

Kompanija HP ovog je tjedna u Zagrebu predstavila brojne novosti iz segmenta ispisa koje će se uskoro naći na tržištu. Uz nove modele iz serije OfficeJet Pro, prezentirali su i seriju laserskih pisača bez uloška te sigurnosna rješenja i aplikacije za nadzor i upravljanje pisačima.

Nova serija OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i dizajnom. „HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem“, izjavila je voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju Sara Majkić.

HP Neverstop Laser pisač je s brzim punjenjem koji poduzetnicima omogućuje uštedu vremena. On ima jedinstven sustav punjenja, u kojem zamjena tonera traje tek nekoliko sekundi. Time vlasnicima malih tvrtki omogućuje vođenje poslovnih procesa uz uštedu vremena i novca na ispisu. Neverstop Laser odlikuje se održivim dizajnom s više od 25% reciklirane plastike, dok je komplet za umetanje tonera izrađen od 75% reciklirane plastike.

HP je predstavio i novu generaciju poslovnih rješenja za ispis. Aplikacije JetAdvantage komplet su alata za jednostavnu izradu i aktivaciju tijeka rada za dokumente u oblaku. Smart Device Services (SDS) omogućuje rješavanje određenih problema na daljinu i servisnim tehničarima pruža informacije uz pomoć kojih postižu 5 do 10 % bolje rezultate rješavanja problema tijekom prvog posjeta te u čak 95 % slučajeva rješavaju problem tijekom prvog posjeta.

Uz spomenuto, predstavljene i su brojne druge serije rješenja za ispis. Između ostalih, najavljene su serije A4 EcoSmart LaserJet 500 i 600 te A3 LaserJet 700 i 800, Reinvigorated A4 400, Laser 100, Laser MFP 130, Color Laser150 i Color Laser MFP 170. OfficeJet Pro serija ponudit će modele 9010, 9020 i 9019, a na tržište stiže i već spomenuti Neverstop Laser. Svi najavljeni uređaji i usluge bit će dostupni u Hrvatskoj već tijekom ovog i sljedećeg mjeseca.

Još iz kategorije

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

15.07.2019. komentiraj

Q je trenutno najbrže rastuća softverska agencija u Europi, a u svom portfoliju sadrži najprestižnije svjetske brandove, kao što su The Times, BBC, Facebook, Nestle, Vaillant, Volkswagen, Hilti i mnogi drugi, vole se pohvaliti u kompaniji pod imenom Q.

Digitalna tvornica

Digitalna tvornica

13.07.2019. komentiraj

U Chengduu Siemens upravlja jedna od najmodernijih tvornica u Kini. Ali ne samo to: 2018. je Svjetski gospodarski forum Siemens Electronic Works Chengdu nagradio kao jednu od najmodernijih tvornica svijeta. Tvornica je ogledni primjer za Industriju 4.0 i pokazuje kako digitalizacija potiče inovacije.

Atlantic Grupa uvodi u poslovanje logističke robote Gideon Brothersa

Atlantic Grupa uvodi u poslovanje logističke robote Gideon Brothersa

12.07.2019. komentiraj

Hrvatska tvrtka za robotiku i umjetnu inteligenciju Gideon Brothers pokrenula je svoj drugi pilot projekt do sada s Atlantic Grupom, jednom od vodećih prehrambenih kompanija i distributera robe široke potrošnje u regiji. U sklopu ovog projekta Atlantic Grupa će u svom novom logističko-distributivnom centru u Velikoj Gorici implementirati robote Gideon Brothersa, potpuno autonomne strojeve temeljene na revolucionarnoj tehnologiji vizualne percepcije koja kombinira stereoskopske kamere i duboko učenje.