HP u Zagrebu predstavio novosti iz segmenta ispisa

HP u Zagrebu predstavio novosti iz segmenta ispisa

Kompanija HP ovog je tjedna u Zagrebu predstavila brojne novosti iz segmenta ispisa koje će se uskoro naći na tržištu. Uz nove modele iz serije OfficeJet Pro, prezentirali su i seriju laserskih pisača bez uloška te sigurnosna rješenja i aplikacije za nadzor i upravljanje pisačima.

Nova serija OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i dizajnom. „HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem“, izjavila je voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju Sara Majkić.

HP Neverstop Laser pisač je s brzim punjenjem koji poduzetnicima omogućuje uštedu vremena. On ima jedinstven sustav punjenja, u kojem zamjena tonera traje tek nekoliko sekundi. Time vlasnicima malih tvrtki omogućuje vođenje poslovnih procesa uz uštedu vremena i novca na ispisu. Neverstop Laser odlikuje se održivim dizajnom s više od 25% reciklirane plastike, dok je komplet za umetanje tonera izrađen od 75% reciklirane plastike.

HP je predstavio i novu generaciju poslovnih rješenja za ispis. Aplikacije JetAdvantage komplet su alata za jednostavnu izradu i aktivaciju tijeka rada za dokumente u oblaku. Smart Device Services (SDS) omogućuje rješavanje određenih problema na daljinu i servisnim tehničarima pruža informacije uz pomoć kojih postižu 5 do 10 % bolje rezultate rješavanja problema tijekom prvog posjeta te u čak 95 % slučajeva rješavaju problem tijekom prvog posjeta.

Uz spomenuto, predstavljene i su brojne druge serije rješenja za ispis. Između ostalih, najavljene su serije A4 EcoSmart LaserJet 500 i 600 te A3 LaserJet 700 i 800, Reinvigorated A4 400, Laser 100, Laser MFP 130, Color Laser150 i Color Laser MFP 170. OfficeJet Pro serija ponudit će modele 9010, 9020 i 9019, a na tržište stiže i već spomenuti Neverstop Laser. Svi najavljeni uređaji i usluge bit će dostupni u Hrvatskoj već tijekom ovog i sljedećeg mjeseca.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.