HP proslavio 25 godina HP Deskjet pisača

HP proslavio 25 godina HP Deskjet pisača

Foto: HP

Tvrtka HP obilježila je nedavno 25 godina pisača HP Deskjet. Od predstavljanja prvog pisača HP Deskjet godine 1988. pa sve do danas, HP je nastavio s inovacijama na tržištu tintnih pisača ponudivši robne marke HP Photosmart, HP Officejet i HP Deskjet Ink Advantage te je isporučio gotovo 600 milijuna tintnih pisača.

HP je također najavio i dva nova pisača HP Officejet Pro, koja na tržište dolaze u proljeće ove godine. Pisač HP Officejet Pro 251dw i višenamjenski pisač (MFP) HP Officejet Pro 276dw omogućuju profesionalan i pouzdan ispis, uz najviše 50% niže troškove ispisa po stranici u odnosu na laserske pisače.

„Uporaba tintnih pisača u uredima rasti će kako organizacije budu kontinuirano pronalazile načine da povećaju produktivnost i smanje operativne troškove,“ dodao je Zac Butcher, direktor poslovne jedinice Digital Peripherals Solutions Consulting Service — Europe tvrtke InfoTrends. „Očekujemo da će tintni uređaji namijenjeni poslovnim korisnicima imati znatno veći udio u tržišnom segmentu uredskog ispisa. Nadalje, predviđamo da će plasman tintnih pisača za poslovne korisnike porasti sa 14,7 milijuna u 2011. na 18,9 milijuna 2016. po  složenoj godišnjoj stopi rasta (CAGR) od 5,2 posto", zaključuje Butcher.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.