HP potiče partnere na redefiniranje pristupa ispisu

HP potiče partnere na redefiniranje pristupa ispisu

Foto: HP

Na globalnom događaju za partnere, HP Reinvent, tvrtka HP predstavila je viziju zaštite ispisa na radnom mjestu. Partnerima su ponudili nove alate za zaštitu okruženja ispisa, promjenu procesa ispisa u tvrtkama i transformiranje usluga servisiranja.

Budući da se tijek rada redefinira u skladu s transformacijom digitalnog okruženja, nova rješenja osmišljena su za nesmetani ispis, što uključuje bolju zaštitu protiv napada, povezivanje različitih uređaja i mobilnost. HP posljednjih mjeseci vrlo veliku pozornost daje povećanju sigurnosti pri ispisu, budući da su mrežni pisači često najranjivija meta u poslovnim mrežama.

„Redefiniranjem pristupa ispisu u svijetu koji funkcionira na zahtjev HP svojim partnerima pruža sjajna rješenja za korisnike. U skladu s razvojem kibernetskog prostora i transformacijom tijeka rada, nastojimo unaprijediti poslovanje partnera novim inovativnim uslugama i rješenjima za jednostavan i siguran ispis, čime im se omogućuju dodatne usluge i prilike za rast prihoda“, izjavio je predsjednik odjela za izradu slika i ispis u tvrtki HP Enrique Lores.

Na forumu je tvrtka predstavila nekoliko zanimljivih rješenja za sigurnost i učinkovitost ispisa. HP Connection Inspector nova je ugrađena sigurnosna značajka koja omogućuje zaštitu pisača od zlonamjernog softvera pomoću naprednih značajki samooporavka. HP Roam novo je univerzalno rješenje ispisa za poslovne korisnike koje omogućuje izradu ispisa bilo kad, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja, te sigurno dohvaćanje sadržaja ispisa na sve većem broju mjesta za ispis u uredu, kod kuće ili na javnim mjestima.

HP Solutions Hub omogućuje stvaranje integriranih tijekova rada koji uključuju mobilni pristup i standardni postupak prijave koji služi za zaštitu te se primjenjuje ovisno o okruženju. Na forumu HP Reinvent tvrtka je predstavila i novu generaciju sustava Smart Device Services, komplet alata u oblaku i značajki predviđanja koji će poboljšati usluge servisiranja.

Također su proširili portfelj A3 pisača, a dvije nove platforme dostupne su u različitim konfiguracijama. Na istom su događaju najavili i nove skenere za poslovne primjene, kao i nadolazeće uređaje za kućnu upotrebu i male urede.

Još iz kategorije

M SAN na tržište Hrvatske i regije dovodi profesionalne dronove Geoscan

M SAN na tržište Hrvatske i regije dovodi profesionalne dronove Geoscan

13.07.2018. komentiraj

M SAN je pokrenuo distribuciju visokoprofesionalnih dronova tvrtke Geoscan Ltd. za područja Hrvatske, Bosne i Hercegovina, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Kosova. Geoscanovi dronovi namijenjeni su profesionalnim korisnicima s područja upravljanja i zaštite javnih i privatnih dobara kao što su vatrogasna zaštita i spašavanje, agronomija, šumarstvo i vodnog upravljanje, urbanizam, građevinarstvo, geodezija i katastarska izmjera te energetika i rudarstvo.

Raiffeisenbank Hrvatska kreće u projekt digitalizacije banke

Raiffeisenbank Hrvatska kreće u projekt digitalizacije banke

13.07.2018. komentiraj

Raiffeisenbank Hrvatska izabrala je kompaniju Payten, člana Asseco SEE Grupe, za tehnološkog partnera u projektu digitalizacije poslovnica u području isporuke bankomata, automatskih šalterskih blagajni te aplikativnih rješenja koja bankomat pretvaraju u multikanalno mjesto komunikacije između banke i klijenata.

Emirates prva aviokompanija koja nudi VR usluge

Emirates prva aviokompanija koja nudi VR usluge

08.07.2018. komentiraj

Zrakoplovna kompanija Emirates predstavila je 3D modele sjedala, postajući time prvi zrakoplovni prijevoznik koji je uveo web tehnologiju virtualne stvarnosti na svoju digitalnu platformu. 3D model sjedala je vizualizacijska platforma koji prikazuje pogled od 360 stupnjeva na unutrašnjost aviona Emirates A380 i Emirates Boeing 777, pružajući korisnicima priliku da istraže svoja sjedala, prostranu kabinu i Emiratesove proizvode koji su dostupni na letu.+