HP pokreće softverski definiranu mrežu za podatkovne centre

HP pokreće softverski definiranu mrežu za podatkovne centre

Foto: HP

HP je predstavio mrežu (network fabric) za podatkovne centre u industriji koja se temelji na HP FlexNetwork arhitekturi te omogućuje klijentima veću poslovnu učinkovitost pružajući im dvostruko veću skalabilnost) i 75 posto manju složenost od trenutnih mrežnih rješenja te koji smanjuje vrijeme provisioning-a s mjeseci na samo nekoliko minuta.

Kako se tvrtke približavaju cloud okruženju, naslijeđene mrežne arhitekture uslijed trenutnog pristupa aplikacijama i uslugama koje nude kvalitetnije iskustvo korisnicima pod pritiskom mijenjaju svoj oblik. Organizacije se bore sa složenošću trenutnog dizajna mreže podatkovnog centra, što zahtjeva ručne konfiguracije uređaj po uređaj i ograničavaju performanse aplikacija koje zahtijevaju veliku propusnost podataka.

HP rješava ove izazove nizom softverski definiranih mreža (SDN) podatkovnog centra koji omogućuje napredne mogućnosti automatizacije te skalabilnost u industriji za aplikacije koje zahtijevaju veliku propusnost podataka kao što je to Hadoop. Nedavne ponude uključuju novi HP FlexFabric 12900, prvi OpenFlow-preklopnik u industriji koji se može prilagoditi kako bi se zadovoljile potrebe za povećanim virtualnim opterećenjem.

“Tijekom proteklih dvadeset godina, mreže u podatkovnim centrima zaostajale su u udovoljavanju novim zahtjevima za cloud, virtualizaciju te big data koje su pred njih postavljale tvrtke. Samo je HP u poziciji pružiti najpotpuniji softversko definiranu mrežu za podatkovne centre, koja svojim inovacijama omogućuje klijentima da stvore mrežne temelje gdje će oni već danas, ail i u budućnosti, udovoljiti svojim potrebama.”, izjavila je Bethany Mayer, viša potpredsjednica i generalna direktorica Networking HP-a.

Oprema iz novog HP-ovog rješenja bit će dostupna širom svijeta tijekom druge polovice 2013.

Još iz kategorije

Oracle predstavio rješenja za digitalizaciju procesa upravljanja ljudskim resursima

Oracle predstavio rješenja za digitalizaciju procesa upravljanja ljudskim resursima

19.10.2019. komentiraj

Utjecaj digitalizacije u području upravljanja ljudskim resursima nije vidljiv samo kroz smanjenje i automatizaciju administrativnih zadataka, već i kroz razvoj novih kompetencija, nove oblike zapošljavanja i procese upravljanja ljudskim resursima. Pronalazak talenata i njihovo zadržavanje u firmama jedan je od osnovnih izazova s kojima se HR menadžeri danas aktivno susreću, a najbolje prakse, konkretna rješenja i mogućnosti prezentirani su na danas održanom Oracle seminaru HR u digitalno doba.

Nova serija imagePROGRAF PRO

Nova serija imagePROGRAF PRO

19.10.2019. komentiraj

Nova serija imagePROGRAF PRO olakšat će korisnicima tisak na velike formate i učiniti ga lakšim nego ikad prije – bez obzira na to da li je riječ o fotografima ili vlasnicima tvrtke za profesionalni tisak. Dojmljivi posteri umjetničkih djela s tiskom bez obruba zadivit će svakoga i nije ih potrebno obrezivati ni uokvirivati. Sada je moguće još brže pretvoriti ideje u otisnute radove – ali i dobit – i to uz minimalne ručne intervencije. Uz pet novih modela korisnici mogu biti sigurni da postoji imagePROGRAF PRO za svakoga. Svi dolaze s novim razinama automatskog rukovanja medijima i pametnijim mogućnostima rada nego ikad prije.

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.