HP-ova rješenja radnih stanica za kreativce

HP-ova rješenja radnih stanica za kreativce

Na svečanosti američkog udruženja radijskih i televizijskih postaja National Association of Broadcasters (NAB) održanoj početkom travnja u Las Vegasu, tvrtka HP prikazala je rješenja koja stoje iza inovacija i rezultata nekih od najzahtjevnijih klijenata na svijetu.

Kreativcima koji rade u sektorima medijske i zabavne industrije u kojima sve ovisi o rokovima HP-ove radne stanice omogućuju postizanje vrhunskih rezultata, bilo da je riječ o kreiranju vizualnih efekata za najnoviji hit film ili o montažeru oskarovcu koji radi iz vlastitog doma.

„Naši korisnici neprekidno pomiču granice kreativnosti te trebaju dosljedna poboljšanja tehnoloških performansi od jednog do drugog projekta,“ istaknuo je Jeff Wood, potpredsjednik HP-ove poslovne jedinice Commercial Solutions Business Unit zadužen za globalno upravljanje proizvodima. „Kao predvodnik industrije radnih stanica, HP nastavlja tragati za inovativnim partnerima, novim rješenjima i zahtjevnim korisnicima koji će unaprijediti rezultate kreativaca.“

U suradnji s tvrtkom Fusion-io HP trenutno radi na integriranju višeslojne memorije Fusion ioFX u radne stanice HP Z. To je najnoviji pokazatelj HP-ove predanosti razvoju inovativnih rješenja i poboljšanju performansi posebice za segment medija i industriju zabave.

„Smatram da je HP jedna od najboljih tehnoloških tvrtki na svijetu i iznimno mi je drago vidjeti da HP i Fusion-io zajedno rade na unaprjeđenju računalnih arhitektura radnih stanica,” izjavio je Steve Wozniak, glavni znanstvenik tvrtke Fusion-io. „Rješenje Fusion ioFX HP-ovim nevjerojatnim radnim stanicama donosi 'pamet' tvrtke Fusion-io te obogaćuje HP-ovu preciznu tehnologiju – po kojoj je poznat u cijelome svijetu – s još snažnijim i boljim performansama aplikacija“, zaključuje Wozniak.

Još iz kategorije

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

31.07.2020. komentiraj

Canon CEE je predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 – imageRUNNER 2425. Ti pouzdani pisači visoke funkcionalnosti koji se lako koriste istinski su nasljednik iznimno dobro prodavane serije imageRUNNER 2520, nude veću produktivnost i mogućnosti povezivanja, naprednu sigurnost te nizak ukupan trošak posjedovanja, što ih čini sjajnim dodatkom manjim i srednjim uredima koji trebaju ispis i skeniranje u većem obimu.

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

30.07.2020. komentiraj

Za OTP Osiguranje u Srbiji IN2 grupa završava implementaciju rješenja INsurance2 Front Office za prodaju proizvoda osiguranja u poslovnicama Vojvođanske banke. Ova implementacija je uvod i priprema za predstojeću integraciju OTP banke i Vojvođanske banke koja slijedi u svibnju 2021. godine. Integracijom će nastati druga komercijalna banka po veličini u Srbiji, a broj poslovnica koje koriste ovo rješenje povećat će se sa sadašnjih 90 na 210.

Usmjerenost na elektroničke usluge i digitalno poslovanje stavlja kibernetičku sigurnost na vrh liste prioriteta

Usmjerenost na elektroničke usluge i digitalno poslovanje stavlja kibernetičku sigurnost na vrh liste prioriteta

22.07.2020. komentiraj

Hrvatska pošta krenula je u veliki proces digitalizacije svojih usluga, a jedna od ključnih stvari na koje pritom treba paziti svakako je cbyer sigurnost, osiguranje kontinuiteta poslovanja, ističe u razgovoru za ICTbusiness.info voditeljica odjela cyber sigurnosti Hrvatske pošte Danijela Marijanović.