HP-ova rješenja radnih stanica za kreativce

HP-ova rješenja radnih stanica za kreativce

Na svečanosti američkog udruženja radijskih i televizijskih postaja National Association of Broadcasters (NAB) održanoj početkom travnja u Las Vegasu, tvrtka HP prikazala je rješenja koja stoje iza inovacija i rezultata nekih od najzahtjevnijih klijenata na svijetu.

Kreativcima koji rade u sektorima medijske i zabavne industrije u kojima sve ovisi o rokovima HP-ove radne stanice omogućuju postizanje vrhunskih rezultata, bilo da je riječ o kreiranju vizualnih efekata za najnoviji hit film ili o montažeru oskarovcu koji radi iz vlastitog doma.

„Naši korisnici neprekidno pomiču granice kreativnosti te trebaju dosljedna poboljšanja tehnoloških performansi od jednog do drugog projekta,“ istaknuo je Jeff Wood, potpredsjednik HP-ove poslovne jedinice Commercial Solutions Business Unit zadužen za globalno upravljanje proizvodima. „Kao predvodnik industrije radnih stanica, HP nastavlja tragati za inovativnim partnerima, novim rješenjima i zahtjevnim korisnicima koji će unaprijediti rezultate kreativaca.“

U suradnji s tvrtkom Fusion-io HP trenutno radi na integriranju višeslojne memorije Fusion ioFX u radne stanice HP Z. To je najnoviji pokazatelj HP-ove predanosti razvoju inovativnih rješenja i poboljšanju performansi posebice za segment medija i industriju zabave.

„Smatram da je HP jedna od najboljih tehnoloških tvrtki na svijetu i iznimno mi je drago vidjeti da HP i Fusion-io zajedno rade na unaprjeđenju računalnih arhitektura radnih stanica,” izjavio je Steve Wozniak, glavni znanstvenik tvrtke Fusion-io. „Rješenje Fusion ioFX HP-ovim nevjerojatnim radnim stanicama donosi 'pamet' tvrtke Fusion-io te obogaćuje HP-ovu preciznu tehnologiju – po kojoj je poznat u cijelome svijetu – s još snažnijim i boljim performansama aplikacija“, zaključuje Wozniak.

Još iz kategorije

Digitalna transformacija i sigurnost u bankarstvu

Digitalna transformacija i sigurnost u bankarstvu

28.01.2021. komentiraj

Luminor Bank i IBM objavili su petogodišnji dogovor, potpisan u prosincu prošle godine, pod kojim će IBM Services davati podršku Luminoru te mu na taj način pomoći ubrzati digitalnu transformaciju, a istovremeno osigurati neprekidno jačanje sigurnosti.

Veritas ponovno prepoznat kao izbor korisnika za backup u Gartnerovom izboru Peer Insights Customers Choice za 2021.

Veritas ponovno prepoznat kao izbor korisnika za backup u Gartnerovom izboru Peer Insights Customers Choice za 2021.

27.01.2021. komentiraj

Veritas Technologies zaslužila priznanje korisnika za 2021. godinu u Gartnerovom izboru Gartner Peer Insights Customers' Choice za područje rješenja za sigurnosnu pohranu i povrat podataka pohranjenih u podatkovnim centrima. Priznanje je zaslužio Veritasov proizvod NetBackup 8.3.

Mastercard predstavio niz inovativnih digitalnih rješenja za unaprjeđenje i optimizaciju poslovnih procesa

Mastercard predstavio niz inovativnih digitalnih rješenja za unaprjeđenje i optimizaciju poslovnih procesa

27.01.2021. komentiraj

Mastercard je predstavio program Commercial Accelerate – niz najnovijih tehnoloških rješenja koja poslovnim korisnicima kartica pružaju mogućnost da budu u potpunosti digitalno povezani sa svojim financijama. Inovativna, sveobuhvatna i lako primjenjiva rješenja prepoznaju potrebe digitalnih poduzeća budućnosti, a razvijena su kako bi malim i srednje velikim poduzećima te velikim kompanijama omogućila jednostavnije upravljanje svakodnevnim financijskim procesima u cilju povećanja učinkovitosti poslovanja.