HP-ova rješenja radnih stanica za kreativce

HP-ova rješenja radnih stanica za kreativce

Na svečanosti američkog udruženja radijskih i televizijskih postaja National Association of Broadcasters (NAB) održanoj početkom travnja u Las Vegasu, tvrtka HP prikazala je rješenja koja stoje iza inovacija i rezultata nekih od najzahtjevnijih klijenata na svijetu.

Kreativcima koji rade u sektorima medijske i zabavne industrije u kojima sve ovisi o rokovima HP-ove radne stanice omogućuju postizanje vrhunskih rezultata, bilo da je riječ o kreiranju vizualnih efekata za najnoviji hit film ili o montažeru oskarovcu koji radi iz vlastitog doma.

„Naši korisnici neprekidno pomiču granice kreativnosti te trebaju dosljedna poboljšanja tehnoloških performansi od jednog do drugog projekta,“ istaknuo je Jeff Wood, potpredsjednik HP-ove poslovne jedinice Commercial Solutions Business Unit zadužen za globalno upravljanje proizvodima. „Kao predvodnik industrije radnih stanica, HP nastavlja tragati za inovativnim partnerima, novim rješenjima i zahtjevnim korisnicima koji će unaprijediti rezultate kreativaca.“

U suradnji s tvrtkom Fusion-io HP trenutno radi na integriranju višeslojne memorije Fusion ioFX u radne stanice HP Z. To je najnoviji pokazatelj HP-ove predanosti razvoju inovativnih rješenja i poboljšanju performansi posebice za segment medija i industriju zabave.

„Smatram da je HP jedna od najboljih tehnoloških tvrtki na svijetu i iznimno mi je drago vidjeti da HP i Fusion-io zajedno rade na unaprjeđenju računalnih arhitektura radnih stanica,” izjavio je Steve Wozniak, glavni znanstvenik tvrtke Fusion-io. „Rješenje Fusion ioFX HP-ovim nevjerojatnim radnim stanicama donosi 'pamet' tvrtke Fusion-io te obogaćuje HP-ovu preciznu tehnologiju – po kojoj je poznat u cijelome svijetu – s još snažnijim i boljim performansama aplikacija“, zaključuje Wozniak.

Još iz kategorije

Hrvatska pošta uspješno dostavila pošiljku dronom

Hrvatska pošta uspješno dostavila pošiljku dronom

24.01.2020. komentiraj

Hrvatska pošta uspješno je obavila prvu dostavu dronom. Od zadarske luke Gaženica do Preka na otoku Ugljanu dron je autonomno, pri brzini od 35 km/h, letio oko 12 minuta. Dio je to pilot-projekta s hrvatskom tvrtkom AIR-RMLD koja se bavi razvojem komercijalnih i industrijskih usluga korištenjem bespilotnih letjelica.

Huawei našao alternativu za Google Maps u TomTom-u

Huawei našao alternativu za Google Maps u TomTom-u

24.01.2020. komentiraj

Huawei nastavlja marljivo raditi na alternativama za aplikacije iz Android svijeta, odnosno, iz Googleove “radionice”. Pa je tako postignut dogovor s kompanijom koja stoji iza TomTom aplikacije, čime bi Huawei trebao na svojim uređajima ponuditi Google Maps alternativu.

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.