HP Converged Cloud portfelj za ubrzanje poslovne transformacije

HP Converged Cloud portfelj za ubrzanje poslovne transformacije

Foto: Fotolia

HP je objavio da je njegov Converged Cloud portfelj ostvario značajno prihvaćanje od strane klijenata od kada je lansiran prije godinu dana, omogućavajući tvrtkama diljem da svijeta poboljšavaju agilnost, brzinu inovacija i smanjenje troškova.

HP je u ožujku 2011. godine objavio strategiju za Cloud , a prošli travanj HP je konsolidirao svoju Cloud ponudu u HP Converged Cloud portfelju, nudeći prvi industrijski hibridni model baziran na zajedničkoj arhitekturi za tradicionalni IT, privatni, managed i javni Cloud. Od tada HP je nastavio investirati u razvijanje tehnologija za organizacije kako bi pouzdano izgradili, upravljali i konzumirali IT u svim modelima isporuke Cloud-a.

Vodeći u industriji s ponudom jednog od najsveobuhvatnijih Cloud rješenja, HP je isporučio otprilike 1,000 HP CloudSystem-a i ima 200 managed Cloud korisnika u više od 60 zemalja kao i na tisuće registriranih korisnika za tvrtke javnog Cloud rješenja, HP Cloud Services.

Kako organizacije ubrzano prihvaćaju nove tehnologije za unapređenje vrijednosti tvrtke, IT okruženja su pod ekstremnim pritiskom da zadovolje njihove potrebe. S HP Converged Cloud-om korisnici mogu kreirati fleksibilno IT okruženje s mogućnošću izbora modela isporuke i platforma, povjerenja u upravljanje i sigurnost, te dosljednosti u zajedničkoj arhitekturi i prenosivosti opterećenja.

Još iz kategorije

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

15.09.2020. komentiraj

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte.