Hotelski softver RoomRaccoon dostupan je i hrvatskim iznajmljivačima, evo o čemu se radi

Hotelski softver RoomRaccoon dostupan je i hrvatskim iznajmljivačima, evo o čemu se radi

RoomRaccoon  dostupan je i hrvatskim hotelijerima te iznajmljivačima. Tako je Hrvatska postala dio globalne RoomRaccoon mreže čije usluge koristi više od 1500 hotela u 49 zemalja.

„Otvaranje ureda u Splitu bio je logičan potez, budući da je Hrvatska turistička destinacija, a Split drugi najveći grad u državi. RoomRacoon već su započeli implementirati mnogi hoteli i drugi smještajni objekti u Hrvatskoj. Radi se o softveru koji je najbolji odabir u smislu vrijednosti koja se na tržištu nudi i koji se može funkcionalno personalizirati ovisno o potrebama pojedinog objekta“, kazao je Branimir Lažeta, voditelj ureda u Splitu.

Platforma temeljena na cloud softveru kombinira prvi hotelski sustav za upravljanjem imovinom, upravitelj kanala i potpuno integrirani mehanizam za rezervacije. RoomRaccoon automatski optimizira cijene prema vjerojatnosti prodaje sobe u stvarnom vremenu, a zatim svojim gostima automatski preprodaje nadogradnje soba i ostale dodatke. Osmišljen je tako da kroz jednostavno sučelje, uz manje truda, donosi više prihoda.

Tvrtku je 2017. godine osnovala Nadja Buckenberger, vlasnica hotela i tehnološki poduzetnik Tymen van Dyl. Osim Splita, RoomRaccoon trenutno ima urede diljem Nizozemske, Njemačke, Austrije, Švicarske, Južne Afrike, Portugala, Italije, Španjolske, Francuske, Velike Britanije i Sjeverne Amerike.

Sustav je višestruko nagrađivan za inovacije u hotelskom menadžmentu te ima statuse najviše kategorije partnerstva (Premium) s renomiranim platformama kao što su Booking.com, Airbnb, Tripadvisor. Također, RoomRaccoon je partner s kanalima koji su specijalizirani za luksuzni smještaj te kanalima koji pokrivaju opcije tzv. VR-a, odnosno brendovi kao što su Vrbo (Homeaway), Belvilla i ostali.

Još iz kategorije

Snažni Canonovi objektivi za 4K televiziju

Snažni Canonovi objektivi za 4K televiziju

19.05.2022.

Canon Europe objavljuje predstavljanje svog najnovijeg televizijskog objektiva sa zumiranjem UHD DIGISUPER 122AF (UJ122x8.2B AF), koji nudi vrhunsku 4K kvalitetu slike s faktorom uvećanja od 122x što mu omogućava da postigne nevjerojatan raspon žarišne duljine od 8,2 do1000 mm (16,4 – 2000 mm s ugrađenim 2x konverterom).

Sigurnost aplikacija imperativ u svijetu koji funkcionira kao mobile first

Sigurnost aplikacija imperativ u svijetu koji funkcionira kao mobile first

19.05.2022.

S obzirom na 6,6 milijardi korisnika pametnih telefona diljem svijeta, što čini 83,7% ukupne populacije, mobilna industrija je utjecajnija no ikada. Rezultat mobile-first trenda je preko 2,56 milijuna dostupnih aplikacija na Google Play Store-u.

Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju ultra-lakih 3LCD projektora visokog lumena na ISE-u

Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju ultra-lakih 3LCD projektora visokog lumena na ISE-u

17.05.2022.

Epson lansirao je svoju najnoviju generaciju kompaktnih, učinkovitih i ultra-laganih 3LCD projektora visokog lumena. Projektori će biti izloženi na štandu 3J100 na ISE-u u svibnju.