GlobalLogic prepoznat kao predvodnik u uslugama digitalnog inženjeringa po ISG Provider Lens

GlobalLogic prepoznat kao predvodnik u uslugama digitalnog inženjeringa po ISG Provider Lens

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Prema Izvještaju Information Services Group (ISG), vodeće globalne tvrtke za istraživanje i savjetovanje u tehnologiji, GlobalLogic Inc., tvrtka Hitachi Grupe i lider u digitalnom inženjerstvu je prepoznat kao tržišni lider u uslugama digitalnog inženjeringa.  Tvrtka je lider u dvije kategorije – Dizajn i razvoj (proizvodi, usluge i iskustva) te platforme i Aplikacijski servisi dok je u kategorijama Povezane i inteligentne operacije – diskretne industrije te Integrirani angažman korisnika, zvijezda u usponu.

Izvještaj ocjenjuje tehnološku stručnost i konkurentsku snagu vodećih pružatelja digitalnog inženjeringa i usluga, a GlobalLogic je prepoznat po svom integralnom pristupu digitalnom inženjeringu temeljenom na dizajnu podržanom tehnološkim inovacijama s jakim fokusom na istraživanje i razvoj.

“Ovaj izvještaj je još jedno priznanje našim projektima i rezultatima koje ostvarujemo već niz godina. Kompanija bilježi dvocifreni rast prihoda i broja zaposlenih radeći na brojnim projektima digitalnog injženerstva širom svijeta. Mi ne stremimo biti standardni pružatelj pojedinačnih softverskih usluga već dugoročni pouzdani partner podržavajući cjelokupni tok vrijednosti na digitalnim poslovnim platformama svojih klijenata. To je strategija od samih početaka,  a nastojanjima je doprinijelo što smo od srpnja prošle godine dio Hitachi grupacije, jedne od najvećih multinacionalnih kompanija na svijetu. Prisutni smo u brojnim industrijama, a uz pomoć najsuvremenijih tehnologija radimo na najzahtjevnijim projektima koji oblikuju budućnost širom cijelog svijeta. To uspješno činimo kako globalno, tako i iz Hrvatske”, rekao je Vladimir Kosanović, direktor GlobalLogic Hrvatska.

Dodaje kako je GlobalLogic Croatia prisutan u brojnim vertikalama – u automobilskoj, telekomunikacijskoj, u industriji, implementaciji clouda, Fintechu, a od ove godine i u  razvoju softverskih rješenja i uređaja u području zdravstva kao i u medijskoj/streaming industriji.

Inženjeri GlobalLogica rade iz Hrvatske u internacionalnim timovima na više kontinenata za brojne poznate brendove. Veliko povećanje broja projekata rezultiralo je i rastom broja zaposlenih, te sada tvrtka ima više od 130 zaposlenika.

Inače, u ISG izvještaju je naglašeno kako se GlobalLogic razlikuje od ostalih konkurentskih kompanija po proizvodu, dizajnu usluge i razvoju kroz jedinstveni integrirani pristup digitalnom inženjeringu, vođenom dizajnom. Takav pristup učinkovit je za klijente u transformaciji njihovih tradicionalnih, ali i razvoju novih digitalnih poslovnih modela, često uz pomoć napredne analitike i obrade velikih količina podataka.

Još iz kategorije

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

04.10.2022.

U posljednjih nekoliko godina, turistička industrija je doživjela veliki zaokret. Osim očiglednog utjecaja koji je na industriju imala COVID-19 pandemija, jednako bitan utjecaj na ponašanje potrošača ima i tehnologija. Upravo je tehnologija ključni pokretač ubrzanja inovacija u području turizma te izaziva protagoniste više nego ikad, da brzo reagiraju na promjene u tržištu vezane uz to kako se putnici ponašaju i što od svog putovanja očekuju.

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

03.10.2022.

Microsoft je objavio svoj najnoviji Work Trend Index izvještaj koji stavlja naglasak na rastuće trendove kao što su paranoja produktivnosti, smisao ureda jer 73 posto zaposlenika treba bolji razlog od očekivanja tvrtke za dolazak u ured) te važnost stjecanja vještina (55 posto zaposlenih smatra kako je promjena tvrtke najbolji način za stjecanje novih vještina).

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

03.10.2022.

Tvrtka Dell Technologies uz Asset Recovery Services program omogućuje partnerima diljem svijeta da pomognu svojim klijentima u odgovornom odlaganju IT opreme. Ovaj program koristi kompanijama svih veličina, ne zahtijeva minimalne uvjete i komponente te se može koristiti bez obzira na to je li radna snaga tvrtke centralizirana na lokaciji ili remote.