GlobalLogic lansirao akcelerator mikroservisne platforme OpeNgine

GlobalLogic lansirao akcelerator mikroservisne platforme OpeNgine

Foto: DepositPhotos

GlobalLogic, tvrtka Hitachi grupe, objavila je dostupnost verzije OpeNgine 2.1. OpenNgine, dio GlobalLogicovog paketa Digital Accelerators,  automatizira kritične elemente životnog ciklusa DevOps-a – uključujući CI/CD, konfiguraciju skupa alata i pružanje infrastrukture u oblaku – za platforme mikroservisa. Ove mogućnosti značajno pojednostavljuju implementaciju mikroservisa, a skraćuju vremenske rokove s mjeseci na tjedne ili čak dane. Općenito, OpenNgine rješava izazov Infrastrukture kao koda (IaC) što je važan proces u ključnim aplikacijama za kontinuirana ažuriranja, testiranje i nadzor.

OpenNgine se neprimjetno integrira sa standardnim CI/CD skupovima alata i lako se može proširiti na nove alate i tehnologije. Koriste se unaprijed skriptirani end-to-end predlošci za tipična okruženja koji također omogućuju prilagodbu prema potrebi. Digitalni akcelerator je dizajniran za rad na svim glavnim pružateljima usluga u oblaku, uključujući Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure i Google Cloud Platform (GCP).

Verzija 2.1 uvodi poboljšanja značajki koja dodatno pojednostavljuju implementaciju platformi za isporuku usluga (SDP) kao što su Kubernetes, CloudBuild, CloudWatch i drugi. Neke od značajki su prošireni skup podržanih alata za platformu otvorenog koda, nadograđene ovisnosti trećih strana za otklanjanje potencijalnih ranjivosti te proširena podrška za GitLab.

“Kada je riječ o DevOps-u, izazov je mnoštvo tehnologija uključenih u svaki korak. Štoviše, svaki pružatelj usluga u oblaku ima vlastitu metodu implementacije. Brza isporuka pouzdanih aplikacija i usluga je složena i dugotrajna.” rekao je Andriy Gnennyy, zamjenik potpredsjednika za tehnologiju i globalni voditelj DevOps prakse, GlobalLogic.

“OpeNgine radi isto bez obzira na temeljnu platformu u oblaku, automatizirajući bazične procese u životnom ciklusu razvoja proizvoda. Učinak na poslovanje je opipljiv, a klijenti štede do 15 mjeseci rada kada koriste digitalni akcelerator“, ističe Gnennyy.

OpeNgine je kreiran za klijente koji žele stvoriti nove digitalne platforme, u samom početku s ciljem kako bi se zadovoljila potreba za fleksibilnim DevOps skupom alata spremnim za korištenje i koji  modernizira aplikacije uz ubrzavanje razvoja proizvoda.

Rješenje se temelji na GlobalLogicovom akumuliranom iskustvu u radu s dokazanim digitalnim tehnologijama u brojnim klijentskim programima, a podrška je osigurana od strane tima odgovornog za njegovo održavanje i poboljšanje. U tu svrhu, GlobalLogic potiče tehnološke partnere na suradnju kako bi povećali vrijednost i učinak programa.

Još iz kategorije

Snažni Canonovi objektivi za 4K televiziju

Snažni Canonovi objektivi za 4K televiziju

19.05.2022.

Canon Europe objavljuje predstavljanje svog najnovijeg televizijskog objektiva sa zumiranjem UHD DIGISUPER 122AF (UJ122x8.2B AF), koji nudi vrhunsku 4K kvalitetu slike s faktorom uvećanja od 122x što mu omogućava da postigne nevjerojatan raspon žarišne duljine od 8,2 do1000 mm (16,4 – 2000 mm s ugrađenim 2x konverterom).

Sigurnost aplikacija imperativ u svijetu koji funkcionira kao mobile first

Sigurnost aplikacija imperativ u svijetu koji funkcionira kao mobile first

19.05.2022.

S obzirom na 6,6 milijardi korisnika pametnih telefona diljem svijeta, što čini 83,7% ukupne populacije, mobilna industrija je utjecajnija no ikada. Rezultat mobile-first trenda je preko 2,56 milijuna dostupnih aplikacija na Google Play Store-u.

Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju ultra-lakih 3LCD projektora visokog lumena na ISE-u

Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju ultra-lakih 3LCD projektora visokog lumena na ISE-u

17.05.2022.

Epson lansirao je svoju najnoviju generaciju kompaktnih, učinkovitih i ultra-laganih 3LCD projektora visokog lumena. Projektori će biti izloženi na štandu 3J100 na ISE-u u svibnju.