GFI Software predstavio je Kerio Control 9.3.6

GFI Software predstavio je Kerio Control 9.3.6

GFI Software, isporučitelj sigurnosnih rješenja za korporativne mreže, predstavio je ažuriranu verziju Kerio Control 9.3.6, koja donosi veću stabilnost i bolju kontrolu nad mrežnim vezama i podršku za nove platforme Windows i Big Sur. Kerio Control 9.3.6. nudi odgovor na trenutne, složene potrebe SMB tvrtki, kojima VPN više nije dovoljan za pouzdanu zaštitu korporativnih mreža, već se zahtijevaju i drugi elementi višeslojne sigurnosti.

Najvažnija ažuriranja u novoj verziji uključuju ažuriranu vezu LT2P, stabiliziranu IPsec vezu, proširenu podršku za mapiranje sučelja NG511, kompatibilan i ažuriran VPN na sustavima Microsoft Windows 10 v20H2 i Apple Big Sur.

"Prije točno godinu dana, zbog pandemije i preseljenja zaposlenika na rad kod kuće, naglo je porasla potražnja za VPN rješenjima," rekao je Jozef Kačala, prodajni inženjer za područje EMEA/APAC u kompaniji GFI Software.

"No, u međuvremenu se kibernetičko okruženje promijenilo do te mjere da bez višeslojnog rješenja više nije moguće imati sigurnu korporativnu mrežu. U današnjoj sveobuhvatnoj sigurnosti, potrebno je dodati vatrozid, filtriranje mrežnih veza i cjelokupnu zaštitu integriteta mreže“, tvrdi Kačala.

Rješenje Kerio Control, koje koristi više od 25.000 kupaca širom svijeta, pruža snažnu zaštitu korporativnim mrežama od kibernetičkih prijetnji zahvaljujući vatrozidu nove generacije, zaštiti od virusa i zlonamjernog softvera, mrežnoj zaštiti i virtualnim privatnim mrežama. Sadrži 8 ključnih sigurnosnih značajki, upravlja filtriranjem prometa do 7 različitih izvora te može filtrirati do 500 različitih web stranica i aplikacija s 99% točnošću.

Još iz kategorije

Hrvatske tvrtke sve više prepoznaju prednosti cjelokupnih rješenja baziranih na Salesforcu

Hrvatske tvrtke sve više prepoznaju prednosti cjelokupnih rješenja baziranih na Salesforcu

23.06.2021.

Domaća IT i konzultantska scena bogatija je za novog člana tvrtka LeverUP Consulting, s uredima u Zagrebu i Talinu o čemu smo razgovarali s direktoricom Dariom Kulikovom koja ističe kako su specijalizirani za implementaciju, nadogradnju i održavanje CRM sustava te da su certificirani partner američke tvrtke Salesforce.

Digitalni tisak u novoj tehnološkoj eri

Digitalni tisak u novoj tehnološkoj eri

17.06.2021.

Canon Europe predstavlja dvije nove napredne mogućnosti automatizacije - jedinicu za praćenje i jedinicu za provjeru za digitalne tiskarske strojeve u boji iz serije imagePRESS C10010VP. Ti noviteti predstavljaju dodatnu podršku korisnicima u tiskarskim produkcijskim okruženjima za postizanje otisaka najviše kvalitete za manje vremena i bez ručnih intervencija rukovatelja.

Značajan iskorak Compinga uz kupnju tvrtke Data Target

Značajan iskorak Compinga uz kupnju tvrtke Data Target

17.06.2021.

Nakon što je Comping preuzeo dio poslovanja Megatrenda razgovarali smo s predsjednikom Uprave Alojzijem Jukićem koji ističe kako je to s jedne strane to je širenje portfelja naših usluga i proizvoda, ali i direktno ubrzavanje poslovanja.