Inovacije u oblaku

GFI Software najavljuje AppManager za objedinjeno upravljanje IT rješenjima

GFI Software najavljuje AppManager za objedinjeno upravljanje IT rješenjima

GFI Software objavio je svoju najnoviju ponudu proizvoda, GFI AppManager, za koju sami tvrde kako je riječ o inovativnoj platformi temeljena na oblaku pruža GFI-jevoj globalnoj partnerskoj mreži pružatelja upravljanih servisa i prodavača revolucionarno "single-pane-of-glass" rješenje za jednostavno upravljanje komunikacijama, sigurnošću i mrežama, putem jedne nadzorne ploče. Po prvi put, MSP-ovi sada mogu koristiti jedno sučelje za upravljanje svim svojim računima i proizvodima, pojednostavljujući upravljanje rješenjima svojih klijenata.

Uz GFI AppManager, upravljanje voznim parkom je pojednostavljeno i modernizirano, te je pokrivena iznimna širina IT mogućnosti i potreba malih i srednjih poduzeća. MSP-ovi mogu trenutno prenijeti konfiguracije na sve uređaje kojima se upravlja, što olakšava administraciju niza instaliranih rješenja na više lokacija. GFI AppManager također nudi praćenje i upozoravanje u stvarnom vremenu, dopuštajući MSP-ovima da budu obaviješteni o kvarovima ili nadolazećim kvarovima, osiguravajući da mogu odmah poduzeti radnje za rješavanje bilo kakvih problema. Osim toga, GFI AppManager pruža pokrivenost za IT rješenja u rasponu od poslužitelja e-pošte preko vatrozida do sigurnosti krajnjih točaka i potpuno je proširiv putem jednostavnog API-ja za dodavanje neograničene podrške za druga rješenja.

"U više od 20 godina isporučivanja nagrađivanih IT rješenja za mala i srednje velika poduzeća, GFI na jedinstven način razumije važnost sveobuhvatnog rješenja za upravljanje IT-om za MSP-ove", rekao je Eric Vaughan, glavni izvršni direktor, GFI Software.

"Predstavljanje GFI AppManagera predstavlja veliku prekretnicu u našoj predanosti isporuke vrhunske tehnologije našim partnerima i mogućnosti utjecaja na uspjeh naših partnera i njihovih krajnjih korisnika u upravljanju njihovim kritičnim IT sustavima. AppManager predstavlja istinski inovativnu, end-to-end unificiranu i proširivu platformu na koju se organizacije mogu osloniti za pojednostavljenje svojih IT operacija, proaktivno rješavanje sigurnosnih rizika i održavanje usklađenosti s industrijskim standardima“, tvrdi Vaughan.

GFI AppManager osmišljen je kako bi pomogao partnerima da svojim krajnjim korisnicima omoguće da ostanu ispred trendova kada je u pitanju sigurnost. Platforma nudi proaktivno praćenje ranjivosti i prijetnji među korisnicima, mrežama i aplikacijama, pomažući IT timovima da spriječe potencijalne sigurnosne proboje. Uz značajku RADAR™ GFI AppManager, nativna inteligencija prijetnji i mogućnosti odgovora automatizirane su strojnim učenjem, tako da IT timovi mogu brzo odgovoriti na sve potencijalne prijetnje, smanjujući rizik za kritične sustave i podatke organizacije.

Osim toga, GFI AppManager pomaže organizacijama da ostanu u skladu s važnim propisima kao što su GDPR, NIS2 i ISO27001. Rješenje GFI AppManager pruža sveobuhvatno izvješćivanje i mogućnosti analize nedostataka, omogućujući IT timovima da brzo identificiraju područja u kojima možda nisu usklađeni i poduzmu potrebne korake za ispravljanje situacije.