GEFCO i Talan zajedno će razvijati rješenja za automobile

GEFCO i Talan zajedno će razvijati rješenja za automobile

Foto: Shutterstock

Kompanije GEFCO i Talan potpisali su sporazum o razumijevanju s ciljem pružanja rješenja koja kombiniraju digitalne i fizičke tehnologije te su namijenjena automobilskom tržištu. Sporazum uključuje stvaranje zajedničkog pothvata koji omogućava partnerima ujedinjenje znanja i iskustava te predstavlja vrhunac njihovog odnosa godinama građenog na povjerenju.

Grupa GEFCO globalni pružatelj usluga industrijskog lanca opskrbe i nalazi se među europskim liderima u automobilskoj logistici. Talan se nalazi u vrhu tvrtki koje se bave savjetovanjem u području agilne transformacije organizacija. Njihov bi budući joint venturea trebao rezultirati dizajnom i promocijom rješenja namijenjenih automobilskom tržištu koje se također nalazi u značajnoj transformaciji i koje bi se u skoroj budućnosti trebalo još više oslanjati na najnovije digitalne tehnologije.

U to osnaženo i formalizirano partnerstvo GEFCO donosi svoja znanja i iskustvo u automobilskoj logistici, poznavanje poslovnih tržišta i snagu svoje međunarodne mreže. Talan će u partnerstvo donijeti veliku ekspertizu u novim informacijskim tehnologijama kao što su internet stvari, umjetna inteligencija, tehnologija blockchaina te agilne metode. GEFCO teži promicanju i poticanju inovacija unutar Grupe, ali i s vanjskim partnerima, s ciljem transformacije sektora logistike i transporta. Projekt podupire inovativnu politiku koju Talan kontinuirano prati te osnažuje davanjem podrške glavnim pružateljima usluga i tvrtkama kroz inovativna rješenja.

Još iz kategorije

Dinit Card Services prvi u regiji prikazao kupnju u proširenoj stvarnosti

Dinit Card Services prvi u regiji prikazao kupnju u proširenoj stvarnosti

18.09.2018. komentiraj

Slovenska tvrtka Dinit Card Services premijerno je predstavila kupnju virtualnih proizvoda u obliku holograma uz pomoć naočala za proširenu i virtualnu stvarnost Microsoft HoloLens i mobilnog telefona. Riječ je o prvoj demonstraciji takve vrste kupovine u našoj regiji. Dinit je na projektu surađivao s dva partnera iz Slovenije, Skupinom Stroka.si te Microsoftom Slovenija.

Pedijatri potvrdili: više od 50 posto upita o zdravlju djece moguće je riješiti bez potrebe odlaska u ordinaciju

Pedijatri potvrdili: više od 50 posto upita o zdravlju djece moguće je riješiti bez potrebe odlaska u ordinaciju

18.09.2018. komentiraj

Suvremen način života mijenja roditeljske navike pa je sve učestalija komunikacija s pedijatrima putem mobitela i e-maila. Putem LittleDot platforme roditelji mogu u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta dobiti stručni medicinski savjet prilagođen individualnoj situaciji.

TOP 10 najkorištenijih Big Data frameworka

TOP 10 najkorištenijih Big Data frameworka

16.09.2018. komentiraj

Veliki podaci, ili na engleskom poznatiji kao Big Data, nastavljaju svoj izniman rast u svim industrijama i to ne čudi jer manje i veće kompanije oslanjaju se upravo na to što prikupe. Zatim ili prosljeđuju podatke ili ih jednostavno koriste za svoje potrebe, s ciljem da ono što nude bude bolje izvedeno, bolje plasirano i općenito bolje prihvaćeno.