GEFCO i Talan zajedno će razvijati rješenja za automobile

GEFCO i Talan zajedno će razvijati rješenja za automobile

Foto: Shutterstock

Kompanije GEFCO i Talan potpisali su sporazum o razumijevanju s ciljem pružanja rješenja koja kombiniraju digitalne i fizičke tehnologije te su namijenjena automobilskom tržištu. Sporazum uključuje stvaranje zajedničkog pothvata koji omogućava partnerima ujedinjenje znanja i iskustava te predstavlja vrhunac njihovog odnosa godinama građenog na povjerenju.

Grupa GEFCO globalni pružatelj usluga industrijskog lanca opskrbe i nalazi se među europskim liderima u automobilskoj logistici. Talan se nalazi u vrhu tvrtki koje se bave savjetovanjem u području agilne transformacije organizacija. Njihov bi budući joint venturea trebao rezultirati dizajnom i promocijom rješenja namijenjenih automobilskom tržištu koje se također nalazi u značajnoj transformaciji i koje bi se u skoroj budućnosti trebalo još više oslanjati na najnovije digitalne tehnologije.

U to osnaženo i formalizirano partnerstvo GEFCO donosi svoja znanja i iskustvo u automobilskoj logistici, poznavanje poslovnih tržišta i snagu svoje međunarodne mreže. Talan će u partnerstvo donijeti veliku ekspertizu u novim informacijskim tehnologijama kao što su internet stvari, umjetna inteligencija, tehnologija blockchaina te agilne metode. GEFCO teži promicanju i poticanju inovacija unutar Grupe, ali i s vanjskim partnerima, s ciljem transformacije sektora logistike i transporta. Projekt podupire inovativnu politiku koju Talan kontinuirano prati te osnažuje davanjem podrške glavnim pružateljima usluga i tvrtkama kroz inovativna rješenja.

Još iz kategorije

Startup iz Hrvatske može se natjecati s američkim startupima

Startup iz Hrvatske može se natjecati s američkim startupima

19.02.2019. komentiraj

Tijekom proteklih nekoliko godina, Repsly je evoluirao iz Field Team Management rješenja u Retail Execution Optimization rješenje, prema CEO-u Repsly Matu Brogieu. On je siguran da s naglaskom na umjetnu inteligenciju, prepoznavanje slike i strojno učenje mogu dodati veću vrijednost svojim klijentima.

Repsly ima svijetlu budućnost

Repsly ima svijetlu budućnost

18.02.2019. komentiraj

Kakva je prošlost, što je budućnost te naravno što se trenutno događa u kompaniji Repsly, otkrio nam je jedan od suosnivača Marko Kovač. Bilo kroz samostalno poslovanje ili kao dio velike kompanije, Repsly će svakako rasti dalje, ispričao je Marko za ICTbusiness.biz i ICTbusiness.info.

Microblink na sajmu Finovate

Microblink na sajmu Finovate

18.02.2019. komentiraj

Kroz opsežan proces kvalifikacije i evaluacije, Finovate svake godine odabire određeni broj fintech tvrtki koje imaju priliku održati demonstraciju svog rješenja uživo u trajanju od 7 minuta pred sudionicima iz financijske industrije. Microblink je već nekoliko puta uvršten među odabranim tvrtkama za prezentaciju, a rješenja za pojednostavljenje unosa podataka pomoću mobilne ili web kamere višestruko su nagrađivana za inovativnost, kako na europskom, tako i američkom izdanju Finovate konferencija.