GEFCO i Talan zajedno će razvijati rješenja za automobile

GEFCO i Talan zajedno će razvijati rješenja za automobile

Foto: Shutterstock

Kompanije GEFCO i Talan potpisali su sporazum o razumijevanju s ciljem pružanja rješenja koja kombiniraju digitalne i fizičke tehnologije te su namijenjena automobilskom tržištu. Sporazum uključuje stvaranje zajedničkog pothvata koji omogućava partnerima ujedinjenje znanja i iskustava te predstavlja vrhunac njihovog odnosa godinama građenog na povjerenju.

Grupa GEFCO globalni pružatelj usluga industrijskog lanca opskrbe i nalazi se među europskim liderima u automobilskoj logistici. Talan se nalazi u vrhu tvrtki koje se bave savjetovanjem u području agilne transformacije organizacija. Njihov bi budući joint venturea trebao rezultirati dizajnom i promocijom rješenja namijenjenih automobilskom tržištu koje se također nalazi u značajnoj transformaciji i koje bi se u skoroj budućnosti trebalo još više oslanjati na najnovije digitalne tehnologije.

U to osnaženo i formalizirano partnerstvo GEFCO donosi svoja znanja i iskustvo u automobilskoj logistici, poznavanje poslovnih tržišta i snagu svoje međunarodne mreže. Talan će u partnerstvo donijeti veliku ekspertizu u novim informacijskim tehnologijama kao što su internet stvari, umjetna inteligencija, tehnologija blockchaina te agilne metode. GEFCO teži promicanju i poticanju inovacija unutar Grupe, ali i s vanjskim partnerima, s ciljem transformacije sektora logistike i transporta. Projekt podupire inovativnu politiku koju Talan kontinuirano prati te osnažuje davanjem podrške glavnim pružateljima usluga i tvrtkama kroz inovativna rješenja.

Još iz kategorije

M SAN na tržište Hrvatske i regije dovodi profesionalne dronove Geoscan

M SAN na tržište Hrvatske i regije dovodi profesionalne dronove Geoscan

13.07.2018. komentiraj

M SAN je pokrenuo distribuciju visokoprofesionalnih dronova tvrtke Geoscan Ltd. za područja Hrvatske, Bosne i Hercegovina, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Kosova. Geoscanovi dronovi namijenjeni su profesionalnim korisnicima s područja upravljanja i zaštite javnih i privatnih dobara kao što su vatrogasna zaštita i spašavanje, agronomija, šumarstvo i vodnog upravljanje, urbanizam, građevinarstvo, geodezija i katastarska izmjera te energetika i rudarstvo.

Raiffeisenbank Hrvatska kreće u projekt digitalizacije banke

Raiffeisenbank Hrvatska kreće u projekt digitalizacije banke

13.07.2018. komentiraj

Raiffeisenbank Hrvatska izabrala je kompaniju Payten, člana Asseco SEE Grupe, za tehnološkog partnera u projektu digitalizacije poslovnica u području isporuke bankomata, automatskih šalterskih blagajni te aplikativnih rješenja koja bankomat pretvaraju u multikanalno mjesto komunikacije između banke i klijenata.

Emirates prva aviokompanija koja nudi VR usluge

Emirates prva aviokompanija koja nudi VR usluge

08.07.2018. komentiraj

Zrakoplovna kompanija Emirates predstavila je 3D modele sjedala, postajući time prvi zrakoplovni prijevoznik koji je uveo web tehnologiju virtualne stvarnosti na svoju digitalnu platformu. 3D model sjedala je vizualizacijska platforma koji prikazuje pogled od 360 stupnjeva na unutrašnjost aviona Emirates A380 i Emirates Boeing 777, pružajući korisnicima priliku da istraže svoja sjedala, prostranu kabinu i Emiratesove proizvode koji su dostupni na letu.+