FiskalPhone mobilna blagajna nagrađena nakon nastupa u Barceloni

FiskalPhone mobilna blagajna nagrađena nakon nastupa u Barceloni

Foto: Antun Jastrić

Infosit-ovo rješenje za fiskalizaciju na terenu, u potpunosti razvijeno od strane domaćih stručnjaka, dobilo je priznanje “Top smartphone POS application” nakon uspješnog nastupa na najvećem svjetskom kongresu mobilne tehnologije održanom od 24. do 27. veljače u Barceloni.

Nagradu je u ime korejske tvrtke Bixolon, globalnog lidera u projektiranju i proizvodnji superiornih „print“ rješenja, uručio gosp. Marin Klepo iz M San grupe.

“Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu koja, uz brojne pohvale koje redovito dobivamo od naših korisnika, predstavlja dodatnu potvrdu kvalitete dosadašnjeg rada. Iako je Fiskalphone nastao kao proizvod hrvatskog modela fiskalizacije, nakon kontakata ostvarenih u Barceloni uvjereni smo da će internacionalna verzija aplikacije pronaći svoje mjesto i na svjetskom tržištu.” rekla je Nataša Ravnić Gašparini, voditelj ključnih kupaca u Infosit-u prilikom preuzimanja nagrade.

Fiskalphone je jednostavna aplikacija za Android pametne telefone koja korisnicima omogućuje brzo izdavanje računa s bilo koje lokacije. Neke od glavnih odlika aplikacije su pouzdan rad u uvjetima nestabilne internet veze, sigurnosna kopija podataka u cloud-u, te mogućnost povezivanja s postojećim informacijskim sustavima.

Još iz kategorije

Louis Vuitton odabrao Sigfox za globalno praćenje prtljage

Louis Vuitton odabrao Sigfox za globalno praćenje prtljage

21.06.2019. komentiraj

Kao najraniji korisnici novih tehnologija, u Louisu Vuittonu su ugradili novu tehnologiju Monarch kako bi svojim kupcima ponudili korisne uređaje za praćenje njihove prtljage na interkontinentalnim letovima. Povezane obavijesti o prtljazi šalju se izravno na korisnikov smartphone nakon slijetanja. Informiraju korisnike gdje im se nalazi prtljaga, pa čak i je li tijekom putovanja bila otvarana.

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

19.06.2019. komentiraj

Kako bi ponudio napredna rješenja za poslovne i tehnološke izazove 21. stoljeća, IBM i hrvatskim poslovnim korisnicima nudi unaprijeđen portfelj za pohranu podataka unutar IBM Storage obitelji. Direktori i voditelji poslovanja u velikim, ali i malim poduzećima, trebaju sigurnu, fleksibilnu i funkcionalnu IT infrastrukturu vrhunskih performansi koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva kako bi mogli uspješno poslovati te ići ukorak s poslovanjem 21. stoljeća.

IBM zajedno sa Sigfoxom uvodi praćenje kontejnera za PSA Grupu

IBM zajedno sa Sigfoxom uvodi praćenje kontejnera za PSA Grupu

18.06.2019. komentiraj

Jednostavnije praćenje pošiljki za PSA Grupu biti će moguće uz korištenje IBM i Sigfoxove tehnologije. Novo rješenje Track&Trace namijenjeno je digitalizaciji praćenja paketa (kontejnera) između dobavljača i montažnih pogona.