FiskalPhone komunicira i na Synesis jeziku

FiskalPhone komunicira i na Synesis jeziku

Fiskalna blagajna za Android pametne telefone FiskalPhone u najnovijoj verziji donosi novosti koje će najviše obradovati knjigovodstvene servise, a to su automatski prijenos podataka u program Synesis, poslovni softver za rad u Windows okruženju.

Aplikacija Fiskalphone je od početka omogućila korisnicima povezivanje s drugim aplikacijama komunicirajući preko XML sučelja.

Podaci o dnevnom prometu se s mobitela automatski šalju emailom ili bežično spremaju na PC računalo, u obliku pogodnom za uvoz u različite knjigovodstvene programe. Na taj način se znatno ubrzava razmjena podataka o prodaji, povećava točnost unosa te smanjuje rizik pogreški koje se mogu dogoditi pri ručnom prepisivanju dokumenata.

Od inačice 1.2 ovi podaci oblikovani su tako da ih je bez ikakvih dodatnih prilagodbi moguće uvesti u Synesis, program koji koristi veliki broj knjigovodstvenih servisa i malih poduzetnika širom Hrvatske.

“Želimo da FiskalPhone ostane aplikacija za brzo i jednostavno izdavanje fiskaliziranih računa, dok će upravo suradnja s odabranim IT partnerima koji nude kvalitetna backoffice rješenja donijeti dodanu vrijednost našim korisnicima, kao i našim partnerima” , rekao je Goran Kukurin, voditelj projekta FiskalPhone.

Ovim potezom razvojni inženjeri FiskalPhone-a još su jednom potvrdili svoju poslovnu orijentaciju, a to je otvorenost za suradnjom s kvalitetnim IT partnerima čiji korisnici imaju potrebu za fiskalizacijom u mobilnim uvjetima.

Još iz kategorije

Louis Vuitton odabrao Sigfox za globalno praćenje prtljage

Louis Vuitton odabrao Sigfox za globalno praćenje prtljage

21.06.2019. komentiraj

Kao najraniji korisnici novih tehnologija, u Louisu Vuittonu su ugradili novu tehnologiju Monarch kako bi svojim kupcima ponudili korisne uređaje za praćenje njihove prtljage na interkontinentalnim letovima. Povezane obavijesti o prtljazi šalju se izravno na korisnikov smartphone nakon slijetanja. Informiraju korisnike gdje im se nalazi prtljaga, pa čak i je li tijekom putovanja bila otvarana.

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

19.06.2019. komentiraj

Kako bi ponudio napredna rješenja za poslovne i tehnološke izazove 21. stoljeća, IBM i hrvatskim poslovnim korisnicima nudi unaprijeđen portfelj za pohranu podataka unutar IBM Storage obitelji. Direktori i voditelji poslovanja u velikim, ali i malim poduzećima, trebaju sigurnu, fleksibilnu i funkcionalnu IT infrastrukturu vrhunskih performansi koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva kako bi mogli uspješno poslovati te ići ukorak s poslovanjem 21. stoljeća.

IBM zajedno sa Sigfoxom uvodi praćenje kontejnera za PSA Grupu

IBM zajedno sa Sigfoxom uvodi praćenje kontejnera za PSA Grupu

18.06.2019. komentiraj

Jednostavnije praćenje pošiljki za PSA Grupu biti će moguće uz korištenje IBM i Sigfoxove tehnologije. Novo rješenje Track&Trace namijenjeno je digitalizaciji praćenja paketa (kontejnera) između dobavljača i montažnih pogona.