FiskalPhone blagajna kompatibilna s više od 3.000 Android uređaja

FiskalPhone blagajna kompatibilna s više od 3.000 Android uređaja

Od danas je ova jednostavna aplikacija za fiskalizaciju na terenu dostupna na više od 3.000 Android telefona i tableta. Za postojeće korisnike pametnih telefona postoji velika vjerojatnost da se njihov uređaj već nalazi među njima, a za sve ostale korisno je znati da su na popisu gotovo svi Android uređaji iz ponude domaćih telekom operatera.

Najnovijom prilagodbom korisničkog sučelja korisnicima je omogućeno da izbor uređaja u potpunosti prilagode svojim željama i mogućnostima.

“Mi smo se fokusirali na jednostavan, pouzdan i brz rad aplikacije, a izbor uređaja u potpunosti želimo prepustiti korisniku”  kaže Goran Kukurin, voditelj projekta. “Ovo je bio zahtjevan zadatak, ali naši mnogobrojni korisnici svakodnevno potvrđuju da smo u tome potpuno uspjeli”.

Od premijere proizvoda prije nepuna tri mjeseca, besplatnu verziju FiskalPhone aplikacije preuzelo je preko 2.000 korisnika. Temeljem njihovih sugestija uvedene su mnoge nove funkcionalnosti, kao što je ispis ponude i radnog naloga koje je prema zakonu o zaštiti potrošača potrebno ispostaviti kupcu za  usluge popravka i održavanja proizvoda u vrijednosti iznad 500 kn, ili skeniranje bar koda putem ugrađene kamere mobitela.

Funkcionalnost nesmetanog offline rada u uvjetima nepostojeće ili lošije internet veze implementirana je još u prvoj verziji aplikacije i predstavlja veliku prednost za sve mobilne korisnike.

Besplatna verzija i dalje je dostupna na usluzi Google play ili na FiskalPhone.com, a trenutno je aktualna i promotivna akcija u kojoj se 6-mjesečna licenca za korištenje aplikacije može nabaviti za samo 1 kn.

Još iz kategorije

Kako uz rad s udaljenih lokacija očuvati korporativnu kulturu i timski duh

Kako uz rad s udaljenih lokacija očuvati korporativnu kulturu i timski duh

28.07.2021.

Mjesto rada više nije samo ured. Vjerojatno više nikad ni neće biti. Radite li vi od doma ili ste se vratili u poslovne prostore? Ili kombinirate? Bez obzira na odgovor, prisutni su mnogi poslovni izazovi koji su posljedica lockdowna i novih modela rada.

Potrošnja na rješenja za digitalnu provjeru identiteta u oštrom porastu

Potrošnja na rješenja za digitalnu provjeru identiteta u oštrom porastu

25.07.2021.

Potrošnja na digitalnu provjeru ili verifikaciju identiteta od strane biznisa u 2026. će stići do 16,7 milijardi američkih dolara, što je rast od 77 posto u odnosu na 9,4 milijarde dolara iz ove godine. Nadalje, Juniper Research navodi da će do toga doći zbog povećanog broja korisnika, pristiglog tijekom pandemije koronavirusa.

Strateško promišljanje digitalnih proizvoda sve se više traži

Strateško promišljanje digitalnih proizvoda sve se više traži

20.07.2021.

Trend ubrzane digitalizacije postojao je i ranije, ali ga je pandemija ubrzala do neslućenih razina, a to znači i da će rasti potreba za rješenjima prilagođenima korisnicima, ističe za ICTbusiness.info Davor Čuljak, partner u konzultantskom i dizajn studiju Resonate.