FiskalPhone blagajna kompatibilna s više od 3.000 Android uređaja

FiskalPhone blagajna kompatibilna s više od 3.000 Android uređaja

Od danas je ova jednostavna aplikacija za fiskalizaciju na terenu dostupna na više od 3.000 Android telefona i tableta. Za postojeće korisnike pametnih telefona postoji velika vjerojatnost da se njihov uređaj već nalazi među njima, a za sve ostale korisno je znati da su na popisu gotovo svi Android uređaji iz ponude domaćih telekom operatera.

Najnovijom prilagodbom korisničkog sučelja korisnicima je omogućeno da izbor uređaja u potpunosti prilagode svojim željama i mogućnostima.

“Mi smo se fokusirali na jednostavan, pouzdan i brz rad aplikacije, a izbor uređaja u potpunosti želimo prepustiti korisniku”  kaže Goran Kukurin, voditelj projekta. “Ovo je bio zahtjevan zadatak, ali naši mnogobrojni korisnici svakodnevno potvrđuju da smo u tome potpuno uspjeli”.

Od premijere proizvoda prije nepuna tri mjeseca, besplatnu verziju FiskalPhone aplikacije preuzelo je preko 2.000 korisnika. Temeljem njihovih sugestija uvedene su mnoge nove funkcionalnosti, kao što je ispis ponude i radnog naloga koje je prema zakonu o zaštiti potrošača potrebno ispostaviti kupcu za  usluge popravka i održavanja proizvoda u vrijednosti iznad 500 kn, ili skeniranje bar koda putem ugrađene kamere mobitela.

Funkcionalnost nesmetanog offline rada u uvjetima nepostojeće ili lošije internet veze implementirana je još u prvoj verziji aplikacije i predstavlja veliku prednost za sve mobilne korisnike.

Besplatna verzija i dalje je dostupna na usluzi Google play ili na FiskalPhone.com, a trenutno je aktualna i promotivna akcija u kojoj se 6-mjesečna licenca za korištenje aplikacije može nabaviti za samo 1 kn.

Još iz kategorije

Huawei našao alternativu za Google Maps u TomTom-u

Huawei našao alternativu za Google Maps u TomTom-u

24.01.2020. komentiraj

Huawei nastavlja marljivo raditi na alternativama za aplikacije iz Android svijeta, odnosno, iz Googleove “radionice”. Pa je tako postignut dogovor s kompanijom koja stoji iza TomTom aplikacije, čime bi Huawei trebao na svojim uređajima ponuditi Google Maps alternativu.

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.