FiskalPhone blagajna kompatibilna s više od 3.000 Android uređaja

FiskalPhone blagajna kompatibilna s više od 3.000 Android uređaja

Od danas je ova jednostavna aplikacija za fiskalizaciju na terenu dostupna na više od 3.000 Android telefona i tableta. Za postojeće korisnike pametnih telefona postoji velika vjerojatnost da se njihov uređaj već nalazi među njima, a za sve ostale korisno je znati da su na popisu gotovo svi Android uređaji iz ponude domaćih telekom operatera.

Najnovijom prilagodbom korisničkog sučelja korisnicima je omogućeno da izbor uređaja u potpunosti prilagode svojim željama i mogućnostima.

“Mi smo se fokusirali na jednostavan, pouzdan i brz rad aplikacije, a izbor uređaja u potpunosti želimo prepustiti korisniku”  kaže Goran Kukurin, voditelj projekta. “Ovo je bio zahtjevan zadatak, ali naši mnogobrojni korisnici svakodnevno potvrđuju da smo u tome potpuno uspjeli”.

Od premijere proizvoda prije nepuna tri mjeseca, besplatnu verziju FiskalPhone aplikacije preuzelo je preko 2.000 korisnika. Temeljem njihovih sugestija uvedene su mnoge nove funkcionalnosti, kao što je ispis ponude i radnog naloga koje je prema zakonu o zaštiti potrošača potrebno ispostaviti kupcu za  usluge popravka i održavanja proizvoda u vrijednosti iznad 500 kn, ili skeniranje bar koda putem ugrađene kamere mobitela.

Funkcionalnost nesmetanog offline rada u uvjetima nepostojeće ili lošije internet veze implementirana je još u prvoj verziji aplikacije i predstavlja veliku prednost za sve mobilne korisnike.

Besplatna verzija i dalje je dostupna na usluzi Google play ili na FiskalPhone.com, a trenutno je aktualna i promotivna akcija u kojoj se 6-mjesečna licenca za korištenje aplikacije može nabaviti za samo 1 kn.

Još iz kategorije

Infodom razvio platformu za digitalnu transformaciju poduzeća

Infodom razvio platformu za digitalnu transformaciju poduzeća

06.07.2020. komentiraj

Tvrtka InfoDom iz Zagreba, ugovorila je dodjelu bespovratnih sredstava za projekt Razvoj novog i inovativnog proizvoda DEP (Digital Enterprise Platform) za digitalnu transformaciju poduzeća, koji se financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 9,14 milijuna kuna, od čega su bespovratna sredstva 5,5 milijuna kuna. Projekt je započeo s provedbom 1. rujna 2017., a završava 31. kolovoza 2020. godine.

Prepoznavanje rukopisa i prezentacija podataka

Prepoznavanje rukopisa i prezentacija podataka

06.07.2020. komentiraj

Polako se približavamo kraju Megatrendovog digitalnog eventa Power of Data Spring 2020 Regional, a ovog tjedna su dva nova webinara. Prvi webinar je 7. srpnja na temu Visual recognition and processing of handwritten text, a u svijet umjetne inteligencije koja svakim danom postaje sve bitnija tema govori podatkovni znanstvenik Domagoj Marić.

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

02.07.2020. komentiraj

Atos potpisao je ugovor s Hrvatskim Telekomom, vodećim telekomom u Hrvatskoj, za implementaciju centralne IoT platforme. Lokalni tim Atosovih stručnjaka odradit će instalaciju, integraciju, konfiguraciju i puštanje nove platforme u produkcijski rad, a bit će zaduženi i za njezino održavanje. Platformu je razvila njemačka tvrtka Software AG. Implementacija projekta je započela u svibnju, a početak komercijalne upotrebe platforme očekuje se u listopadu ove godine.