FiskalPhone blagajna kompatibilna s više od 3.000 Android uređaja

FiskalPhone blagajna kompatibilna s više od 3.000 Android uređaja

Od danas je ova jednostavna aplikacija za fiskalizaciju na terenu dostupna na više od 3.000 Android telefona i tableta. Za postojeće korisnike pametnih telefona postoji velika vjerojatnost da se njihov uređaj već nalazi među njima, a za sve ostale korisno je znati da su na popisu gotovo svi Android uređaji iz ponude domaćih telekom operatera.

Najnovijom prilagodbom korisničkog sučelja korisnicima je omogućeno da izbor uređaja u potpunosti prilagode svojim željama i mogućnostima.

“Mi smo se fokusirali na jednostavan, pouzdan i brz rad aplikacije, a izbor uređaja u potpunosti želimo prepustiti korisniku”  kaže Goran Kukurin, voditelj projekta. “Ovo je bio zahtjevan zadatak, ali naši mnogobrojni korisnici svakodnevno potvrđuju da smo u tome potpuno uspjeli”.

Od premijere proizvoda prije nepuna tri mjeseca, besplatnu verziju FiskalPhone aplikacije preuzelo je preko 2.000 korisnika. Temeljem njihovih sugestija uvedene su mnoge nove funkcionalnosti, kao što je ispis ponude i radnog naloga koje je prema zakonu o zaštiti potrošača potrebno ispostaviti kupcu za  usluge popravka i održavanja proizvoda u vrijednosti iznad 500 kn, ili skeniranje bar koda putem ugrađene kamere mobitela.

Funkcionalnost nesmetanog offline rada u uvjetima nepostojeće ili lošije internet veze implementirana je još u prvoj verziji aplikacije i predstavlja veliku prednost za sve mobilne korisnike.

Besplatna verzija i dalje je dostupna na usluzi Google play ili na FiskalPhone.com, a trenutno je aktualna i promotivna akcija u kojoj se 6-mjesečna licenca za korištenje aplikacije može nabaviti za samo 1 kn.

Još iz kategorije

Beč prvi u Austriji uveo električno vozilo za prikupljanje otpada

Beč prvi u Austriji uveo električno vozilo za prikupljanje otpada

14.06.2019. komentiraj

Bečom od ovog tjedna prometuje prvo električno vozilo za prikupljanje otpada. Prvi kamion ove vrste u cijeloj Austriji jučer je javnosti predstavljen u okviru klimatske konferencije R20 koju je pokrenulo slavni hollywoodski glumac austrijskog porijekla Arnold Schwarzengger.

AMD i Samsung dogovorili strateško partnerstvo na području razvoja mobilnih grafičkih čipova

AMD i Samsung dogovorili strateško partnerstvo na području razvoja mobilnih grafičkih čipova

14.06.2019. komentiraj

Samsung i AMD sklopili su partnerstvo koje se tiče IP mobilne grafike bazirane na Radeon tehnologiji, koja troši iznimno malo energije i pruža iznimno visoke performanse. Ukratko, novi je to iskorak Samsunga po pitanju razvoja pametnih telefona.

Verso Altima grupa započela niz konferencija o sigurnosti

Verso Altima grupa započela niz konferencija o sigurnosti

13.06.2019. komentiraj

Verso Altima grupa održala je u zagrebačkom Klubu književnika održala konferenciju o sigurnosti pod nazivom „Secure Your Future Now.“ Na konferenciji je sudjelovalo 60-ak sudionika iz javnog i privatnog sektora iz područja informacijske sigurnosti. Riječ je o prvoj u nizu konferencija koja nakon Zagreba seli u Ljubljanu, potom u Sarajevo kojom će se aktualizirati teme sigurnosti, zakonske regulative te mogućnosti EU financiranja proizvoda i rješenja koji osiguravaju kontinuitet informacijske sigurnosti.