Erste Card Club u okviru mobilne aplikacije ponudila uslugu upravljanja ratama

Erste Card Club u okviru mobilne aplikacije  ponudila uslugu upravljanja ratama

Foto: Ilustracija / Antonio Jularić

Nakon što je nedavno u ponudu uveden prvi potpuno digitaliziran način apliciranja kreditnih kartica na hrvatskom tržištu, Erste Card Club (ECC) korisnicima je ponudio i novu mobilnu aplikaciju za iPhone i Android uređaje. Riječ je o inovativnoj aplikaciji koja se besplatno može preuzeti u Google Playu, odnosno App Storeu, a uključuje i posebnu funkcionalnost upravljanja transakcijama koje su napravljene na rate.

Tako korisnici svih Diners Club kartica, koji su tijekom posljednjih šest mjeseci ili više uredno podmirivali sve svoje troškove, mogu tijekom otplate rata odlučiti jedan mjesec preskočiti uplatu rate. Osim toga, korisnicima je ponuđena i mogućnost plaćanja svih rata odjednom, odnosno jednokratno podmirivanje ukupnog troška, koji će mu potom biti vidljiv na sljedećem računu.

Osim funkcionalnosti upravljanja ratama, mobilna aplikacija korisnicima nudi i neke druge funkcionalnosti. Tako postojeći korisnici mogu u svakom trenutku saznati svoju potrošnju, i to detaljno po pojedinoj transakciji, pregledati sve svoje račune, provjeriti stanje nagradnih bodova, kao i provjeriti limit. Naime, korisnik može u svakom trenutku saznati hoće li mu određena transakcija proći na samom prodajnom mjestu uključujući i transakcije na rate, na internetu ili podizanje gotovine.

„Uvođenje prvog potpuno digitaliziranog načina apliciranja kreditnih kartica na hrvatskom tržištu, izazvao je veliki interes naših korisnika pa je u samo prvih mjesec dana na taj način Diners kartice zatražilo nekoliko tisuća novih korisnika. Naš cilj bio je kreirati proces za koji mislimo da će dovesti do unapređenja korisničkog iskustva, to činimo i novom aplikacijom. Ona korisnicima omogućuje potpunu kontrolu, odnosno sami mogu odlučiti kako će podmiriti svoje troškove. Smatram da je upravo ta mogućnost nedostajala na hrvatskom kartičnom tržištu.“, rekao je Jurgen de Ruijter, član uprave Erste Card Cluba.

Uz navedeno, Erste Card Club je ponudio još nekoliko pogodnosti za nove korisnike DC kartica. Svi novi korisnici koji do kraja prosinca 2018. zatraže Diners Club karticu, tijekom prva tri mjeseca imaju mogućnost umanjenja mjesečnih računa do 300 kuna. Ukoliko obave tri kupnje na rate, sljedeći će im se mjesečni račun umanjiti za 50 kuna. Ako naprave 30 transakcija, sljedeći se mjesečni račun umanjuje za 100 kuna, odnosno ukoliko potroše minimalno 3000 kuna, sljedeći će se mjesečni račun umanjiti za 150 kuna. Uz to, za kartice koje se zatraže do kraja prosinca 2018. neće se naplaćivati članarina za prvu godinu korištenja.

Još iz kategorije

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

19.06.2019. komentiraj

Kako bi ponudio napredna rješenja za poslovne i tehnološke izazove 21. stoljeća, IBM i hrvatskim poslovnim korisnicima nudi unaprijeđen portfelj za pohranu podataka unutar IBM Storage obitelji. Direktori i voditelji poslovanja u velikim, ali i malim poduzećima, trebaju sigurnu, fleksibilnu i funkcionalnu IT infrastrukturu vrhunskih performansi koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva kako bi mogli uspješno poslovati te ići ukorak s poslovanjem 21. stoljeća.

IBM zajedno sa Sigfoxom uvodi praćenje kontejnera za PSA Grupu

IBM zajedno sa Sigfoxom uvodi praćenje kontejnera za PSA Grupu

18.06.2019. komentiraj

Jednostavnije praćenje pošiljki za PSA Grupu biti će moguće uz korištenje IBM i Sigfoxove tehnologije. Novo rješenje Track&Trace namijenjeno je digitalizaciji praćenja paketa (kontejnera) između dobavljača i montažnih pogona.

HP u Zagrebu predstavio novosti iz segmenta ispisa

HP u Zagrebu predstavio novosti iz segmenta ispisa

16.06.2019. komentiraj

Kompanija HP ovog je tjedna u Zagrebu predstavila brojne novosti iz segmenta ispisa koje će se uskoro naći na tržištu. Uz nove modele iz serije OfficeJet Pro, prezentirali su i seriju laserskih pisača bez uloška te sigurnosna rješenja i aplikacije za nadzor i upravljanje pisačima.