Erste Card Club u okviru mobilne aplikacije ponudila uslugu upravljanja ratama

Erste Card Club u okviru mobilne aplikacije  ponudila uslugu upravljanja ratama

Foto: Ilustracija / Antonio Jularić

Nakon što je nedavno u ponudu uveden prvi potpuno digitaliziran način apliciranja kreditnih kartica na hrvatskom tržištu, Erste Card Club (ECC) korisnicima je ponudio i novu mobilnu aplikaciju za iPhone i Android uređaje. Riječ je o inovativnoj aplikaciji koja se besplatno može preuzeti u Google Playu, odnosno App Storeu, a uključuje i posebnu funkcionalnost upravljanja transakcijama koje su napravljene na rate.

Tako korisnici svih Diners Club kartica, koji su tijekom posljednjih šest mjeseci ili više uredno podmirivali sve svoje troškove, mogu tijekom otplate rata odlučiti jedan mjesec preskočiti uplatu rate. Osim toga, korisnicima je ponuđena i mogućnost plaćanja svih rata odjednom, odnosno jednokratno podmirivanje ukupnog troška, koji će mu potom biti vidljiv na sljedećem računu.

Osim funkcionalnosti upravljanja ratama, mobilna aplikacija korisnicima nudi i neke druge funkcionalnosti. Tako postojeći korisnici mogu u svakom trenutku saznati svoju potrošnju, i to detaljno po pojedinoj transakciji, pregledati sve svoje račune, provjeriti stanje nagradnih bodova, kao i provjeriti limit. Naime, korisnik može u svakom trenutku saznati hoće li mu određena transakcija proći na samom prodajnom mjestu uključujući i transakcije na rate, na internetu ili podizanje gotovine.

„Uvođenje prvog potpuno digitaliziranog načina apliciranja kreditnih kartica na hrvatskom tržištu, izazvao je veliki interes naših korisnika pa je u samo prvih mjesec dana na taj način Diners kartice zatražilo nekoliko tisuća novih korisnika. Naš cilj bio je kreirati proces za koji mislimo da će dovesti do unapređenja korisničkog iskustva, to činimo i novom aplikacijom. Ona korisnicima omogućuje potpunu kontrolu, odnosno sami mogu odlučiti kako će podmiriti svoje troškove. Smatram da je upravo ta mogućnost nedostajala na hrvatskom kartičnom tržištu.“, rekao je Jurgen de Ruijter, član uprave Erste Card Cluba.

Uz navedeno, Erste Card Club je ponudio još nekoliko pogodnosti za nove korisnike DC kartica. Svi novi korisnici koji do kraja prosinca 2018. zatraže Diners Club karticu, tijekom prva tri mjeseca imaju mogućnost umanjenja mjesečnih računa do 300 kuna. Ukoliko obave tri kupnje na rate, sljedeći će im se mjesečni račun umanjiti za 50 kuna. Ako naprave 30 transakcija, sljedeći se mjesečni račun umanjuje za 100 kuna, odnosno ukoliko potroše minimalno 3000 kuna, sljedeći će se mjesečni račun umanjiti za 150 kuna. Uz to, za kartice koje se zatraže do kraja prosinca 2018. neće se naplaćivati članarina za prvu godinu korištenja.

Još iz kategorije

Inteov Mobileye uz pomoć 5G će omogućiti prikupljanje podataka za pametne gradove

Inteov Mobileye uz pomoć 5G će omogućiti prikupljanje podataka za pametne gradove

17.01.2019. komentiraj

Tehnološke kompanije kao buduće ciljeve u mnogim slučajevima zacrtali su rad na pametnim gradovima, a među njima je i Intel čiji će Mobileye u partnerstvu s britanskom agencijom za mapiranje Ordnance Survey omogućiti klijentima visoko precizne podatke o lokacijama kako bi se u budućnosti uistinu izveli pravi pametni gradovi.

KOMENTAR: Što 2019. donosi na području financijskih tehnologija

KOMENTAR: Što 2019. donosi na području financijskih tehnologija

16.01.2019. komentiraj

Na početku godine, pravo je vrijeme za nova predviđanja na temu onoga što bi moglo obilježiti fintech sektor u novoj godini. Za prošlu sam godinu predvidio kako će inovatori u području tehnologija plaćanja koje se zasnivaju na NFC tehnologiji napraviti korake kojima će izbjeći daljnje oslanjanje na uređaje trećih proizvođača koji su im nužni kako bi mogli procesirati mobilna plaćanja.

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

14.01.2019. komentiraj

Huawei je predstavio najbrži i najnapredniji CPU temeljen na Advanced RISC Machine-u (ARM-u) nazvan Kunpeng 920. Novi CPU stvoren je kako bi ubrzao napredak u području big date i distribuiranog skladištenja podataka. Huawei će se udružiti s drugim tržišnim igračima kako bi unaprijedio ARM tržište i potaknuo otvoren, suradnički i obostrano koristan ekosustav, podižući računalne performanse na nove visine.