Ericssonu dodijeljeno priznanje za Connected Vehicle Cloud

Ericssonu dodijeljeno priznanje za Connected Vehicle Cloud

Foto: Fotolia (ilustracija)

Ericssonu je dodijeljeno priznanje za proizvod godine u području M2M evolucije za rješenje Connected Vehicle Cloud, koju mu je dodijelio kao nagradu časopis M2M Evolution Magazine za iznimne inovacije koje pokreću M2M tržište.

„Automobilska industrija je sve više globalna, a povezivanje vozila zahtijeva novi i profitabilni inovativni poslovni model koji se oslanja na potencijal automobilskog ekosustava te povezuje vozilo s drugim povezanim industrijama“, kaže Elisabetta Romano, potpredsjednica odgovorna za OSS i omogućavanje usluga u poslovnoj jedinici za rješenja podrške u Ericssonu.

Prema njezinim riječima Connected Vehicle Cloud predstavlja nadogradnju na današnje mogućnosti telekomunikacijske mreže i nudi iznimno poboljšanu kvalitetu doživljaja te stvara nove poslovne mogućnosti  u automobilskom ekosustavu i nove prihode operatorima u M2M području. Na ovaj se način stvara platforma za inovacije koja će pomoći u razvoju umreženog društva, objašnjava Elisabetta Romano.

Ericssonov Connected Vehicle Cloud nudi značajne prilike dionicima ekosustava automobilskog vrijednosnog lanca i sadržaja te lakši dostup do vozača i putnika na nove načine. Temeljen na Ericssonovoj platformi za omogućavanje usluga povezuje stručnjake za razvoj aplikacija, osiguravatelje sadržaja i usluga, osiguravajuće kuće, državne institucije, autoservise i prodaju rezervnih dijelova, prodavače i proizvođače vozila te korisnike.

Usmjeren je na postojeću i buduću potražnju skalabilnosti, sigurnosti i fleksibilnosti u globalnoj automobilskoj industriji. Automobil postaje dio povezanog života, a rezultat je novo iskustvo vožnje te nove prilike za sudionike automobilskog ekosustava.

„Rješenja izabrana za proizvod godine u području M2M evolucije pokazuju raznolikost inovacija koja pokreću današnje M2M tržište. Čast mi je čestitati Ericssonu za njihov inovativni rad i vrhunski doprinos brzom napretku M2M industrije“, kaže Carl Ford, čelni čovjek tvrtke Crossfire Media, izdavača časopisa M2M Evolution Magazine, vodećeg izdanja vezanog uz M2M tržište.

Još iz kategorije

Cisco Engage Tech Days – Budite u toku s najnovijim tehnološkim rješenjima

Cisco Engage Tech Days – Budite u toku s najnovijim tehnološkim rješenjima

19.09.2020. komentiraj

U godini koja je donijela niz poslovnih izazova, izuzetno je važno biti u toku s najnovijim tehnološkim rješenjima. Bilo da se radi o sigurnosnim, kolaboracijskim i mrežnim rješenjima ili podatkovnim centrima – sve novosti i primjere dobrih praksi doznajte na Cisco Engage Tech Days događaju.

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.