Epson predstavlja SureColor pisače na sajmu FESPA 2013

Epson predstavlja SureColor pisače na sajmu FESPA 2013

Foto: Epson

Tvrtka Epson će na sajmu FESPA 2013 u londonskom centru Excel predstaviti modele SureColor inkjet pisača širokog formata. Posjetitelji Epsonovog štanda će biti u mogućnosti pogledati širok izbor aplikacija za maloprodajna mjesta, oznake, sportsku odjeću, ukrašene poklone, sprave i interijere, ispisane na širokom rasponu podloga. Sajam FESPA 2013 otvoren je od 25. do 29 lipnja.

Tijekom posljednjih 18 mjeseci Epson je lansirao osam SureColor inkjet pisača velikog formata nove generacije, dizajniranih za isporuku maksimalne kvalitete, produktivnosti, fleksibilnosti, uz niske ukupne troškove vlasništva. Ovi pisači će po prvi puta biti skupa predstavljeni u javnosti u Velikoj Britaniji. Riječ je o trima modelima: 64-inčni SureColor SC-S pisači širokog formata, 44-inčni SureColor SC-T pisač te dva SureColor SC-F termosublimacijska pisača (44-inčni i 64-inčni model).

Kako bi pokazao fleksibilnost termosublimacijskih pisača SureColor SC-F6000 i SC-F7000, Epson će na štandu prikazati sportsku odjeću i meke oznake (soft signage) te prilagođene poklone, sprave (gadgete) i dekorativne predmete. To su prvi termosublimacijski pisači iz Epsona u ovome poslovnom sektoru kod kojih su sve komponente, od tinte i ispisne glave do šasije i dodatnog pribora, dizajnirane i proizvedene u jednoj tvrtki. Kao rezultat, kvaliteta, performanse i pouzdanost donose maksimalnu iskoristivost i profitabilnost stroja. Ovi pisači koriste nove Epson UltraChrome DS tinte na bazi vode, koje omogućavaju vrhunske slike sa živopisnim bojama, intenzivnim nijansama crne boje, oštrim obrisima i glatkim prijelazima.

Termosublimacija se koristi za ispis i prijenos slika otpornih na ogrebotine, fotografske kvalitete, na širokom rasponu podloga presvučenih poliesterom na koje je inače vrlo teško ispisivati, primjerice aluminij, čelik, plastiku, MDF ploče, keramičke pločice i slično. To omogućuje proširenje palete proizvoda, ali i razvoj novih kreativnih aplikacija s dodanom vrijednošću.

64-inčni SureColor SC-S modeli s četiri do 10 boja (uključujući bijelu i metalik) mogu ispisivati razne upečatljive grafičke aplikacije za maloprodajna mjesta, oznake i pozadinske slike. Ovi SureColor pisači će isporučiti ekonomičan, brz produkcijski ispis na raznim materijalima, uključujući vinil, folije za okna i reciklirane materijale.

44-inčni četverobojni model SureColor SC-T7000 sa UltraChrome XD tintama se ističe kada su u pitanju aplikacije gdje su brzina i ekonomičnost od izuzetne važnosti, primjerice CAD, GIS, prilagođeni transparenti, prezentacije i oznake za unutarnju primjenu.

Na kraju, Epson će demonstrirati novo Display Trans Media Kit rješenje - inkjet alternativu tradicionalnim prozirnim osvijetljenim plakatima na bazi halogenida srebra ili Duratrans proizvoda. Rješenje je razvijeno u suradnji s tvrtkom ILFORD i može se koristiti na pisaču Stylus Pro 11880 te isporučuje prozirne plakate koji zadovoljavaju potrebe korisnika čak i kada se ispisuju gusti tonovi crne boje ili nježni tonovi u boji kože.

Još iz kategorije

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

18.01.2020. komentiraj

Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.