Epson predstavlja SureColor pisače na sajmu FESPA 2013

Epson predstavlja SureColor pisače na sajmu FESPA 2013

Foto: Epson

Tvrtka Epson će na sajmu FESPA 2013 u londonskom centru Excel predstaviti modele SureColor inkjet pisača širokog formata. Posjetitelji Epsonovog štanda će biti u mogućnosti pogledati širok izbor aplikacija za maloprodajna mjesta, oznake, sportsku odjeću, ukrašene poklone, sprave i interijere, ispisane na širokom rasponu podloga. Sajam FESPA 2013 otvoren je od 25. do 29 lipnja.

Tijekom posljednjih 18 mjeseci Epson je lansirao osam SureColor inkjet pisača velikog formata nove generacije, dizajniranih za isporuku maksimalne kvalitete, produktivnosti, fleksibilnosti, uz niske ukupne troškove vlasništva. Ovi pisači će po prvi puta biti skupa predstavljeni u javnosti u Velikoj Britaniji. Riječ je o trima modelima: 64-inčni SureColor SC-S pisači širokog formata, 44-inčni SureColor SC-T pisač te dva SureColor SC-F termosublimacijska pisača (44-inčni i 64-inčni model).

Kako bi pokazao fleksibilnost termosublimacijskih pisača SureColor SC-F6000 i SC-F7000, Epson će na štandu prikazati sportsku odjeću i meke oznake (soft signage) te prilagođene poklone, sprave (gadgete) i dekorativne predmete. To su prvi termosublimacijski pisači iz Epsona u ovome poslovnom sektoru kod kojih su sve komponente, od tinte i ispisne glave do šasije i dodatnog pribora, dizajnirane i proizvedene u jednoj tvrtki. Kao rezultat, kvaliteta, performanse i pouzdanost donose maksimalnu iskoristivost i profitabilnost stroja. Ovi pisači koriste nove Epson UltraChrome DS tinte na bazi vode, koje omogućavaju vrhunske slike sa živopisnim bojama, intenzivnim nijansama crne boje, oštrim obrisima i glatkim prijelazima.

Termosublimacija se koristi za ispis i prijenos slika otpornih na ogrebotine, fotografske kvalitete, na širokom rasponu podloga presvučenih poliesterom na koje je inače vrlo teško ispisivati, primjerice aluminij, čelik, plastiku, MDF ploče, keramičke pločice i slično. To omogućuje proširenje palete proizvoda, ali i razvoj novih kreativnih aplikacija s dodanom vrijednošću.

64-inčni SureColor SC-S modeli s četiri do 10 boja (uključujući bijelu i metalik) mogu ispisivati razne upečatljive grafičke aplikacije za maloprodajna mjesta, oznake i pozadinske slike. Ovi SureColor pisači će isporučiti ekonomičan, brz produkcijski ispis na raznim materijalima, uključujući vinil, folije za okna i reciklirane materijale.

44-inčni četverobojni model SureColor SC-T7000 sa UltraChrome XD tintama se ističe kada su u pitanju aplikacije gdje su brzina i ekonomičnost od izuzetne važnosti, primjerice CAD, GIS, prilagođeni transparenti, prezentacije i oznake za unutarnju primjenu.

Na kraju, Epson će demonstrirati novo Display Trans Media Kit rješenje - inkjet alternativu tradicionalnim prozirnim osvijetljenim plakatima na bazi halogenida srebra ili Duratrans proizvoda. Rješenje je razvijeno u suradnji s tvrtkom ILFORD i može se koristiti na pisaču Stylus Pro 11880 te isporučuje prozirne plakate koji zadovoljavaju potrebe korisnika čak i kada se ispisuju gusti tonovi crne boje ili nježni tonovi u boji kože.

Još iz kategorije

Infodom razvio platformu za digitalnu transformaciju poduzeća

Infodom razvio platformu za digitalnu transformaciju poduzeća

06.07.2020. komentiraj

Tvrtka InfoDom iz Zagreba, ugovorila je dodjelu bespovratnih sredstava za projekt Razvoj novog i inovativnog proizvoda DEP (Digital Enterprise Platform) za digitalnu transformaciju poduzeća, koji se financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 9,14 milijuna kuna, od čega su bespovratna sredstva 5,5 milijuna kuna. Projekt je započeo s provedbom 1. rujna 2017., a završava 31. kolovoza 2020. godine.

Prepoznavanje rukopisa i prezentacija podataka

Prepoznavanje rukopisa i prezentacija podataka

06.07.2020. komentiraj

Polako se približavamo kraju Megatrendovog digitalnog eventa Power of Data Spring 2020 Regional, a ovog tjedna su dva nova webinara. Prvi webinar je 7. srpnja na temu Visual recognition and processing of handwritten text, a u svijet umjetne inteligencije koja svakim danom postaje sve bitnija tema govori podatkovni znanstvenik Domagoj Marić.

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

02.07.2020. komentiraj

Atos potpisao je ugovor s Hrvatskim Telekomom, vodećim telekomom u Hrvatskoj, za implementaciju centralne IoT platforme. Lokalni tim Atosovih stručnjaka odradit će instalaciju, integraciju, konfiguraciju i puštanje nove platforme u produkcijski rad, a bit će zaduženi i za njezino održavanje. Platformu je razvila njemačka tvrtka Software AG. Implementacija projekta je započela u svibnju, a početak komercijalne upotrebe platforme očekuje se u listopadu ove godine.