Epson predstavlja šest novih projektora

Epson predstavlja šest novih projektora

Foto: Epson

Epson predstavlja novu liniju snažnih i svijetlih projektora s visokom kvalitetom slike. Novi su modeli namijenjeni velikim poduzećima i visokoškolskim ustanovama, a dizajnirani su za ugradnju u dvoranama, predavaonicama i velikim sobama za sastanke. Uz to, ovi su modeli su kompatibilni sa serijom objektiva Epson EB-G5 što je pogodno za tvrtke i organizacije koje nadograđuju svoje instalacijske projektore.

Nova serija projektora uključuje modele EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W i EB-G6350. Svi modeli daju vrlo visoku razinu svjetline u rasponu od 4500 lm do 7000 lm te niz opcija razlučivosti zaslona za različite poslovne potrebe. Uz Epsonovu 3LCD tehnologiju postižu se vjerne reprodukcije slike sa živopisnim bojama, dok se sadržaj može prikazati u različito osvijetljenim prostorima, temeljem jednake izlazne snage bijele i svjetlosti u boji.

Projektore je moguće okomito rotirati u rasponu od 360 stupnjeva, tako da korisnici mogu jednostavno premještati prikaz po prostoriji, u skladu s njihovim potrebama.

Svih šest modela jednostavni su za postavljanje i korištenje, uz razne user-friendly instalacijske značajke kao što su poravnanje pixela (Pixel alignment ) i ravnomjernost boja (Colour uniformity). Ove značajke jamče da se korisnik, kada jednom postavi projektor, može usredotočiti na sam sadržaj, umjesto na podešavanje postavki zaslona.

Još iz kategorije

Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar

Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar

26.02.2020. komentiraj

Vertiv najavio je da početkom ove godine planira proširiti svoj AC Power Customer Experience centar u Bologni. Plan izgradnje uključivat će potpuno novu, 4 MVA energetsku infrastrukturu za poboljšanje mogućnosti testiranja i učinkovitosti. Ovo unaprjeđenje pomoći će pri praćenju trendova većih podatkovnih centara i industrijskih postrojenja, kao i rastućeg potraživanja klijenata za više offsite testiranja u svrhu ubrzanja procesa implementacije.

Kingstonova enkriptirana IronKey serija D300 ostvaruje NATO certifikaciju ograničene razine

Kingstonova enkriptirana IronKey serija D300 ostvaruje NATO certifikaciju ograničene razine

25.02.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe  objavio je da je njegova IronKey D300 enkriptirana serija USB Flash Drive ostvarila NATO certifikaciju ograničene razine. To ukazuje da su nakon detaljnog postupka provjere, Kingston IronKey D300, IronKey D300S i IronKey D300SM uvršteni u NATO-ov Information Assurance Product Catalogue (NIAPC) koji ispunjavaju operativne zahtjeve civilnih i vojnih tijela NATO zemalja.

Novi Canonovi printeri za poslovne korisnike

Novi Canonovi printeri za poslovne korisnike

25.02.2020. komentiraj

Bilo gdje se nalazili na svom putu digitalne transformacije, Canonovi novi uređaji korisnicima mogu pomoći da lako integriraju ispis i digitalni svijet, unaprjeđujući produktivnost i oslobađajući vrijedne IT resurse ističu iz kompanije za svoju novu liniju imageRUNNER ADVANCE DX. Canon je zato unaprijedio svoj portfelj tako da ne nudi puke tehnologije ispisa i skeniranja, stvorivši prilagodljiva središta digitalne transformacije.