Epson predstavlja šest novih projektora

Epson predstavlja šest novih projektora

Foto: Epson

Epson predstavlja novu liniju snažnih i svijetlih projektora s visokom kvalitetom slike. Novi su modeli namijenjeni velikim poduzećima i visokoškolskim ustanovama, a dizajnirani su za ugradnju u dvoranama, predavaonicama i velikim sobama za sastanke. Uz to, ovi su modeli su kompatibilni sa serijom objektiva Epson EB-G5 što je pogodno za tvrtke i organizacije koje nadograđuju svoje instalacijske projektore.

Nova serija projektora uključuje modele EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W i EB-G6350. Svi modeli daju vrlo visoku razinu svjetline u rasponu od 4500 lm do 7000 lm te niz opcija razlučivosti zaslona za različite poslovne potrebe. Uz Epsonovu 3LCD tehnologiju postižu se vjerne reprodukcije slike sa živopisnim bojama, dok se sadržaj može prikazati u različito osvijetljenim prostorima, temeljem jednake izlazne snage bijele i svjetlosti u boji.

Projektore je moguće okomito rotirati u rasponu od 360 stupnjeva, tako da korisnici mogu jednostavno premještati prikaz po prostoriji, u skladu s njihovim potrebama.

Svih šest modela jednostavni su za postavljanje i korištenje, uz razne user-friendly instalacijske značajke kao što su poravnanje pixela (Pixel alignment ) i ravnomjernost boja (Colour uniformity). Ove značajke jamče da se korisnik, kada jednom postavi projektor, može usredotočiti na sam sadržaj, umjesto na podešavanje postavki zaslona.

Još iz kategorije

Combis izabran za Palo Alto Networks NextWave Platinum Innovator partnera

Combis izabran za Palo Alto Networks NextWave Platinum Innovator partnera

15.01.2020. komentiraj

Jedna od najvećih domaćih ICT tvrtki Combis, u vlasništvu HT-a, postala je Palo Alto Networks NextWave Platinum Innovator. Tako se Combis priključio izabranoj grupi Channel Partner kompanija koje zadovoljavaju Platinum Innovator performanse, sposobnosti i poslovne zahtjeve Palo Alto Networks NextWave Channel Partner programa.

Raste potreba za IT uslugama i rješenjima

Raste potreba za IT uslugama i rješenjima

10.01.2020. komentiraj

Prošlu 2019. godinu možemo smatrati godinom kontinuiteta rasta ključnih parametara ICT industrije. Rasla je zaposlenost, rasli su ukupni prihodi, izvoz, a vjerujem i profitabilnost, što je iznimno bitno za ojačavanje bilanci, osiguravanje financijskih sredstava za istraživanje i razvoj, ali i rezervi za premošćivanje najavljenih kriznih perioda u budućnosti, ističe za ICTbusiness.info predsjednik Uprave King ICT-a Plamenko Barišić.

Izazovi širenja Spana

Izazovi širenja Spana

09.01.2020. komentiraj

Završavamo naš pregled očekivanja ITevaca u 2020. godini s osvrtom na prošlu 2019. i to s tvrtkom koja je krajem prošle godine postala d.d. i time iskoračila dodatno prema burzi. Naravno, za one koji prate stanje na domaćoj IT sceni odmah je jasno da je riječ o jednoj od najvećih domaćih IT tvrtki Spanu čiji predsjednik Uprave Nikola Dujmović kaže kako je 2019. je bila naporna i izazovna jer su se širili i geografski i tehnološki.