Epson osvježava liniju EcoTank pisača

Epson osvježava liniju EcoTank pisača

Epson je osvježio svoju osnovnu liniju EcoTank pisača za moderna užurbana kućanstva i male urede. Uz jednofunkcijske i višefunkcijske A4 pisače uključene u novu liniju proizvoda, korisnici mogu uživati u jednostavnom, mobilnom ispisivanju i iznimno niskom trošku po stranici.

Epsonovi nagrađivani EcoTanks, koji je sada prodan u više od 60 milijuna primjeraka diljem svijeta od lansiranja 2010. godine, kupcima omogućuje uštedu do 90 % na troškovima ispisa, tvrde iz Epsona i dodaju da oni dolaze s posebno izrađenim bočicama s tintom i integriranim spremnicima za tintu iznimno velike iskoristivosti koja se jednostavno pune.

Bez uložaka s tintom za zamjenjivanje i fleksibilnim značajkama spojivosti, tu je pisač za sve koji traže ispis visoke kakvoće uz nevjerojatno nizak trošak po stranici, tvrde u Epsonu.

„Uz kompaktan dizajn s potpunom Wi-Fi i Wi-Fi Direct vezom, pisači se mogu jednostavno integrirati u svaki postojeći dom ili mali ured. Potpuno kompatibilni s Epsonovom aplikacijom Smart Panel, njima se može upravljati s pametnog uređaja. Zahvaljujući ovoj aplikaciji lako je postaviti ove nove EcoTank pisače, zaslon, ispis, skeniranje i još puno toga s telefona ili tableta“, ističu iz Epsona.

EcoTank spremnici za tintu iznimno velike zapremine omogućuju nadopunjavanje bez nereda, a poseban dizajn bočica osmišljen je tako da se mogu umetnuti samo ispravne boje. Prednji spremnik za tintu, znači da je lako vidjeti kada je potrebno dodatno punjenje.

„Ovi ekonomični pisači isporučuju se s zalihom tinte dovoljnom za 3 godine 3. EcoTank pisači iz serije L1210, L1250, L3250, serije L3260 i serije L5290 svi dolaze s dovoljno tinte za ispis do 8.100 crno-bijelih stranica i 6.500 stranica u boji, dok pisači serije EcoTank L4260, serije L6260, L6270 i L6290 uključuju dovoljno tinte za ispis do 14.000 crno-bijelih stranica i 5.200 stranica u boji 4. A kada napokon dođe vrijeme za dodatno punjenje, jedan komplet povoljnih zamjenskih bočica s tintom omogućuje ispis ekvivalentan količini“, ističu iz Epsona.

Svi novi Epsonovi pisači EcoTank opremljeni su tehnologijom ispisa bez upotrebe topline Micro Piezo, pa možete uživati u prednosti smanjene potrošnje energije i manje zamjenskih dijelova, pojašnjavaju iz kmpanije i dodaju da glava pisača također je predinstalirana, pa se pisač postavlja bez muke. Serija L6260, L6270 i L6290 također imaju Epsonovu tehnologiju ispisne glave PrecisionCore. Epsonovi čipovi za ispis visoke rezolucije spadaju u najbrže tehnologije tintnog ispisa na svijetu.

„Budući da obiteljski život postaje sve zaposleniji, a nas sve više radi od kuće nego ikad prije, naši novi pisači EcoTank predstavljaju sjajan dodatak svakom uredu u domu. Iznimno niski troškovi i fleksibilna, jednostavna pogodnost ispisa bez spremnika s još boljom mobilnom spojivošću znače da postoji pisač koji odgovara svima“, zaključuje Lee Withers, voditelj proizvoda u tvrtki Epson Europe.

Još iz kategorije

Kome je dosta prilagođavanja? Postoje rješenja po vašoj mjeri

Kome je dosta prilagođavanja? Postoje rješenja po vašoj mjeri

08.12.2021.

Kad su u pitanju mali, srednji i veliki poduzetnici procesi poslovanja se razlikuju, ali prioriteti kao što su sigurnost, kvaliteta mreže i pouzdanost aplikacija važni su svima.

Uz evidenciju nekretnina moguće povećanje prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto

Uz evidenciju nekretnina moguće povećanje prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto

08.12.2021.

Napredno tehnološko rješenje u sklopu projekta pod nazivom Evidencija nekretnina (ENA) donosi stalni porast namjenskih prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto, te je u svrhu precizne izrade baze realnih podataka do sada proveden u dvadesetak općina i gradova u Hrvatskoj.

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

07.12.2021.

Microsoft je objavio da je dostupan Teams Essentials, prva samostalna Microsoft Teams ponuda dizajnirana posebno za male tvrtke. Teams Essentials malim tvrtkama pruža povoljno rješenje za sastanke, koje podržava suradnju, povezivanje i produktivnost u hibridnom radnom okruženju.