EMC predstavio partnerima inovacije u upravljanju velikim količinama podataka

EMC predstavio partnerima inovacije u upravljanju velikim količinama podataka

Foto: Fotolia

Korporacija EMC, svjetski pružatelj rješenja u segmentu računalne infrastrukture, danas je u hotelu Antunović u Zagrebu korisnicima i partnerima predstavila inovacije u upravljanju velikim količinama podataka. Predstavnicima partnerskih tvrtki, klijentima i stručnjacima za infrastrukturna IT rješenja u uvodnom se predavanju obratio Eoghan O'Donoghue, EMC-ov Principal Information Technology Advisor iz Executive Brifing Centra koji je predstavio preobrazbu  IT-a, smjerove u narednom razdoblju i inovacije.

U nastavku konferencije okupljenima se obratio Ranko Zec, EMC-ov Senior Sales Manager za Hrvatsku, koji je govorio o transformaciji sustava za pohranu podataka s ciljem stvaranja dodane vrijednosti u poslovanju. U svojoj je prezentaciji predstavio novo EMC ViPR rješenje, kojim se storage fizički razdvaja od logičkog te omogućava centraliziranu virtualizaciju i upravljanje heterogenim i geografski distribuiranim diskovnim sustavima za pohranu podataka.

U nastavku konferencije, izlagali su EMC-ov Senior Technology Consultant Niko Dukić i Advisor Technology Consultant Blaženko Blažević, koji su sudionicima prezentirali inovacije u platformama za pohranu podataka. Skup je zaključen s izlaganjem Primoža Goloba, Senior Technology Consultant, koji je govorio o EMC sustavima za stvaranje sigurnosne kopije, obnove i arhiviranja podataka.

EMC proizvodi i rješenja o kojima se govorilo na konferenciji mogu se nabaviti u Hrvatskoj putem EMC-ove mreže partnera, koja ujedno pruža tehničku i korisničku podršku.

Još iz kategorije

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

18.01.2020. komentiraj

Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.