Eaton predstavlja raspon proizvoda Eaton 91PS UPS

Eaton predstavlja raspon proizvoda Eaton 91PS UPS

Eaton je predstavio Eaton 91PS, jednofaznu alternativu svom postojećem rasponu proizvoda neprekidnih izvora napajanja (UPS) Eaton 93PS, koji je vodeći na tržištu. Oba raspona proizvoda projektirana su za namjene u kojima su ključne učinkovitost, pouzdanost, sigurnost i prilagodljivost. Novi jednofazni Eaton 91PS ima nazivnu snagu od 8 do 30 kW, dok je trofazni Eaton 93PS dostupan u rasponu snage od 8 do 40 kW. Proizvodi Eaton 91PS i 93PS najnapredniji su UPS-ovi u svojim rasponima proizvoda, gdje pružaju visoku dostupnost i niske troškove vlasništva za poslužiteljske sobe, male podatkovne centre i informatičke namjene od ključne važnosti, poput primjene u zdravstvu, telekomunikacijama, pomorstvu i industriji. Novi modeli dostupni su u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA) od rujna 2018.

Proizvodi Eaton 91PS i 93PS nude najniže ukupne troškove vlasništva UPS-a u industriji. Oba raspona proizvoda nadograđuju se na vodeće tehnologije kako bi se dobile više razine učinkovitosti, preko 96 % u normalnom načinu dvostruke konverzije, koji može dovesti do uštede od preko 1000 eura godišnje, u usporedbi s modelom od 30 kW, koji radi s učinkovitošću od 94 %. S nazivnim faktorom snage od 1,0, 91PS i 93PS omogućuju 25 % više stvarne snage od UPS-ova jednakih specifikacija, čime se poboljšava energetska učinkovitost.

Rasponi proizvoda sadrže dvije ključne tehnologije društva Eaton kako bi dosegli još veću učinkovitost: Eatonov Sustav uštede energije (Energy Saver System, ESS) omogućuje proizvodima Eaton 91PS i 93PS da dosegnu 99 %-tnu učinkovitost i time udvostruče potencijalnu godišnju uštedu. ESS je najdokazaniji i najpouzdaniji sustav uštede energije na tržištu, s višegodišnjom uporabom kod velikog broja korisnika. Čak i kada se uspoređuje s iznimno visokom učinkovitošću dvostruke konverzije, način rada ESS-a može dodatno smanjiti gubitke za 74 % pri uobičajenom opterećenju UPS-a; dok Eatonov Sustav promjenjivog upravljanja modulima (Variable Module Management System, VMMS) pomaže u postizanju visoke učinkovitosti čak i kada je razina opterećenja UPS-a niska, što je uobičajeno za zalihosne sustave UPS-a.

Rasponi proizvoda Eaton 91PS i 93PS uključuju nekoliko značajki koje su jedinstvene za društvo Eaton i projektirane kako bi omogućile najveću moguću dostupnost za kritičnu infrastrukturu. One uključuju:

  • Hot Sync, patentiranu tehnologiju društva Eaton za podjelu opterećenja među UPS-ovima i koja uklanja svaku jedinstvenu točku kvara u sustavu UPS-ova koji rade usporedno
  • Advanced Battery Management (ABM) (Napredno upravljanje baterijom), tehnologiju koja omogućuje inteligentno punjenje i produljuje životni vijek baterija
  • Moduli napajanja koji su Hot Swappable i Hot Scalable, što znači da se mogu zamijeniti ili dodati dok ostali moduli nastavljaju štititi opterećenje, čime se uklanja potreba za premošćivanjem radi istodobnog održavanja ili prilikom dodavanja više snage u sustav
  • Ugrađena zalihost koja se može postići samo jednom jedinicom, čime se izbjegava potreba za usporednim radom
  • Spremnost za virtualizaciju: Rasponi proizvoda Eaton 91PS i 93PS podržavaju softver Inteligentnog upravljanja napajanjem (Intelligent Power Management, IPM), koji se upotrebljava za praćenje UPS-a i upravljanje njime kao sastavni dio strujne i informatičke infrastrukture

Oba raspona proizvoda uključuju i značajke koji osiguravaju sigurnu instalaciju i uporabu zahvaljujući unaprijed projektiranim, unaprijed ispitanim i unaprijed instaliranim integriranim sigurnosnim komponentama poput zaštite od povratne struje i ultra-brzih osigurača u statičkom prekidaču. Ova oprema također će smanjiti troškove instalacije jer nije potrebna nikakva dodatna oprema za udovoljavanje zahtjevima iz normi o UPS-ovima.

Još iz kategorije

Samsung još jednom pomaknuo granice u razvoju poluvodiča

Samsung još jednom pomaknuo granice u razvoju poluvodiča

19.04.2019. komentiraj

Samsung uspijeva konstantno pomicati granice, a ovaj put dokazao je to na području poluvodiča jer uspješno se završila proizvodnja jednog od pet nanometara. Uspjeh se može zahvaliti korištenju tehnologije Extreme Ultra Violet, a s ponosom je južnokorejski tehnološki gigant to i sam objavio.

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

18.04.2019. komentiraj

Tvrtka Canon Europe u svom je centru za korisnička iskustva u nizozemskom gradu Venlo organizirala godišnji događaj za korisnike „Cutting Edge“. Na tom su događaju predstavljene inovacije u ponudi rješenja za tisak na pojedinačne listove i održane demonstracije rada i utjecaja na rast poslovanja.

Microsoft lansirao Visual Studio 2019 za Windows i Mac

Microsoft lansirao Visual Studio 2019 za Windows i Mac

15.04.2019. komentiraj

Microsoftov Visual Studio 2019 za Windows i Mac službeno je dostupan, a može ga se preuzeti s visualstudio.microsoft.com/downloads. Uključuje asistirano popunjavanje kod od strane umjetne inteligencije uvrštene kroz Visual Studio Intelli Core i to je ono čime se Microsoft najviše ponosi i samim time najviše ističe.