Domaći DefenseCode s novim direktorom još snažnije u izvoz

Domaći DefenseCode s novim direktorom još snažnije u izvoz

Hrvatska kompanija DefenseCode objavila je da novi direktor prodaje postaje Harry Dehaly, a odgovornost će mu biti razvoj novih prodajnih strategija i operacija za napredne SAST i DAST tehnologije ključnim korisnicima i prodajnim kanalima.

"Vodit će implementaciju i upravljanje prodajnim aktivnostima, istraživat će nove marketinške prilike i definirati prema svemu tome poteze kojima bi se donijela nova dinamika u naše poslovanje. Želimo mu sjajnu integraciju i uspjeh u našem timu", naveli su u DefenseCodeu.

Prije priključenja uspješnoj hrvatskoj kompaniji, Harry je 18 godina bio direktor prodaje u Programming Research, gdje je vodio marketinšku strategiju i razvoj međunarodnog poslovanja.

Inače, DefenseCode je specijaliziran za "hard-core" sigurnost. Osnovao ga je Leon Juranić, jedan od vodećih bijelih hakera i jedan od najboljih stručnjaka za informatičku sigurnost, ne samo u Hrvatskoj. A od 2014. godine pridružio mu se Lucijan Carić, stručnjak za informatičku sigurnost.

Proizvodi kompanije DefenseCode testiraju sigurnost web stranica na isti način kako bi to radio vješti haker, tražeći sigurnosne propuste i druge probleme koji omogućavaju kompromitaciju web stranica i u konačnici cijele korisničke infrastrukture. Proizvodi omogućavaju i analizu samog izvornog koda web aplikacija te otkrivaju pogreške u programiranju koje te aplikacije čine nesigurnim već i prije implementacije. Ova tehnologija sam je vrh piramide znanja na području sigurnosti informatičkih sustava i na svjetskom nivou proizvodi je samo mali broj kompanija.

Još iz kategorije

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

24.05.2019. komentiraj

Od tapeta i pločica do drveta i stakla, digitalni tisak omogućuje kreativnost i inovacije u području dizajna interijera, otvarajući nove prilike za dizajnere i davatelje usluga tiska (PSP-ove, print service providers). Za dizajnere, robne marke koje nude ukrasnu grafiku i profesionalne dizajnere interijera prednosti digitalnog tiska nude veću kreativnu slobodu bez tehničkih ili ekonomskih ograničenja tradicionalnih tiskarskih procesa. Tisak na zahtjev omogućuje potpunu prilagodbu i uklanja potrebu za skladištenjem, omogućujući više eksperimentiranja i uklanjajući prepreke za ulazak u branšu. Međutim, ključan je čimbenik svjesnost, a razumijevanje mogućnosti digitalnog tiska još nije rasprostranjeno u zajednici dizajnera interijera.

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

22.05.2019. komentiraj

Verso Altima grupa novi je naziv pod kojim će tvrtke Mrežne tehnologije VERSO  i Altima  nakon rebrandinga nastaviti tržišnu ekspanziju. Grupa je u 100 %-tnom hrvatskom privatnom vlasništvu i prepoznati svjetski poslovni integrator, predvodnik u primjeni IoT i Smart City rješenja te partner vodećih svjetskih ponuđača ICT rješenja. Sjedište Grupe je u Zagrebu, dok ima urede u pet zemalja, te zapošljava više od 170 stručnjaka. Formalno pravno Mrežne tehnologije Verso  i Altima  i dalje su zasebni pravni subjekti koji će svoje poslovanje nastaviti s jednom poslovnom strategijom i konsolidiranim izvoznim ciljevima.

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

22.05.2019. komentiraj

Vlada Južne Koreje donijela je odluku o prelasku s Windows operativnog sustava na Linux i obavit će ga u narednom periodu po cijeni od otprilike 655 milijuna američkih dolara. Sve s ciljem smanjenja troškova, koji bi bili podosta veći kad bi se ostalno vjerno Microsoftu. Ali, razlog prelaska je i prekid ovisnost o jednom operativnom sistemu.