Domaći DefenseCode s novim direktorom još snažnije u izvoz

Domaći DefenseCode s novim direktorom još snažnije u izvoz

Hrvatska kompanija DefenseCode objavila je da novi direktor prodaje postaje Harry Dehaly, a odgovornost će mu biti razvoj novih prodajnih strategija i operacija za napredne SAST i DAST tehnologije ključnim korisnicima i prodajnim kanalima.

"Vodit će implementaciju i upravljanje prodajnim aktivnostima, istraživat će nove marketinške prilike i definirati prema svemu tome poteze kojima bi se donijela nova dinamika u naše poslovanje. Želimo mu sjajnu integraciju i uspjeh u našem timu", naveli su u DefenseCodeu.

Prije priključenja uspješnoj hrvatskoj kompaniji, Harry je 18 godina bio direktor prodaje u Programming Research, gdje je vodio marketinšku strategiju i razvoj međunarodnog poslovanja.

Inače, DefenseCode je specijaliziran za "hard-core" sigurnost. Osnovao ga je Leon Juranić, jedan od vodećih bijelih hakera i jedan od najboljih stručnjaka za informatičku sigurnost, ne samo u Hrvatskoj. A od 2014. godine pridružio mu se Lucijan Carić, stručnjak za informatičku sigurnost.

Proizvodi kompanije DefenseCode testiraju sigurnost web stranica na isti način kako bi to radio vješti haker, tražeći sigurnosne propuste i druge probleme koji omogućavaju kompromitaciju web stranica i u konačnici cijele korisničke infrastrukture. Proizvodi omogućavaju i analizu samog izvornog koda web aplikacija te otkrivaju pogreške u programiranju koje te aplikacije čine nesigurnim već i prije implementacije. Ova tehnologija sam je vrh piramide znanja na području sigurnosti informatičkih sustava i na svjetskom nivou proizvodi je samo mali broj kompanija.

Još iz kategorije

Inteov Mobileye uz pomoć 5G će omogućiti prikupljanje podataka za pametne gradove

Inteov Mobileye uz pomoć 5G će omogućiti prikupljanje podataka za pametne gradove

17.01.2019. komentiraj

Tehnološke kompanije kao buduće ciljeve u mnogim slučajevima zacrtali su rad na pametnim gradovima, a među njima je i Intel čiji će Mobileye u partnerstvu s britanskom agencijom za mapiranje Ordnance Survey omogućiti klijentima visoko precizne podatke o lokacijama kako bi se u budućnosti uistinu izveli pravi pametni gradovi.

KOMENTAR: Što 2019. donosi na području financijskih tehnologija

KOMENTAR: Što 2019. donosi na području financijskih tehnologija

16.01.2019. komentiraj

Na početku godine, pravo je vrijeme za nova predviđanja na temu onoga što bi moglo obilježiti fintech sektor u novoj godini. Za prošlu sam godinu predvidio kako će inovatori u području tehnologija plaćanja koje se zasnivaju na NFC tehnologiji napraviti korake kojima će izbjeći daljnje oslanjanje na uređaje trećih proizvođača koji su im nužni kako bi mogli procesirati mobilna plaćanja.

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

14.01.2019. komentiraj

Huawei je predstavio najbrži i najnapredniji CPU temeljen na Advanced RISC Machine-u (ARM-u) nazvan Kunpeng 920. Novi CPU stvoren je kako bi ubrzao napredak u području big date i distribuiranog skladištenja podataka. Huawei će se udružiti s drugim tržišnim igračima kako bi unaprijedio ARM tržište i potaknuo otvoren, suradnički i obostrano koristan ekosustav, podižući računalne performanse na nove visine.