Domaći DefenseCode s novim direktorom još snažnije u izvoz

Domaći DefenseCode s novim direktorom još snažnije u izvoz

Hrvatska kompanija DefenseCode objavila je da novi direktor prodaje postaje Harry Dehaly, a odgovornost će mu biti razvoj novih prodajnih strategija i operacija za napredne SAST i DAST tehnologije ključnim korisnicima i prodajnim kanalima.

"Vodit će implementaciju i upravljanje prodajnim aktivnostima, istraživat će nove marketinške prilike i definirati prema svemu tome poteze kojima bi se donijela nova dinamika u naše poslovanje. Želimo mu sjajnu integraciju i uspjeh u našem timu", naveli su u DefenseCodeu.

Prije priključenja uspješnoj hrvatskoj kompaniji, Harry je 18 godina bio direktor prodaje u Programming Research, gdje je vodio marketinšku strategiju i razvoj međunarodnog poslovanja.

Inače, DefenseCode je specijaliziran za "hard-core" sigurnost. Osnovao ga je Leon Juranić, jedan od vodećih bijelih hakera i jedan od najboljih stručnjaka za informatičku sigurnost, ne samo u Hrvatskoj. A od 2014. godine pridružio mu se Lucijan Carić, stručnjak za informatičku sigurnost.

Proizvodi kompanije DefenseCode testiraju sigurnost web stranica na isti način kako bi to radio vješti haker, tražeći sigurnosne propuste i druge probleme koji omogućavaju kompromitaciju web stranica i u konačnici cijele korisničke infrastrukture. Proizvodi omogućavaju i analizu samog izvornog koda web aplikacija te otkrivaju pogreške u programiranju koje te aplikacije čine nesigurnim već i prije implementacije. Ova tehnologija sam je vrh piramide znanja na području sigurnosti informatičkih sustava i na svjetskom nivou proizvodi je samo mali broj kompanija.

Još iz kategorije

ADATA na sajmu Embedded World 2019 pokazala cijeli portfelj proizvoda za industrijsku pohranu

ADATA na sajmu Embedded World 2019 pokazala cijeli portfelj proizvoda za industrijsku pohranu

18.03.2019. komentiraj

ADATA je na sajmu Embedded World 2019 u Izložbenom centru u Nürnbergu predstavila svoju najnoviju ponudu SLC, MLC i 3D NAND SSD-ova kao i razne memorijske kartice, PCIe proizvode i DDR4 2666 memorijski modul koji može podnijeti široke temperaturne raspone i spriječiti sulfuraciju.

Bosch planira uložiti 100 milijuna eura u razvoj dizalica topline

Bosch planira uložiti 100 milijuna eura u razvoj dizalica topline

17.03.2019. komentiraj

Bosch Thermotechnik u 2018. godini ostvario je rekordan promet u iznosu od 3,5 milijardi eura. Tvrtka je rasla za 2,3% u odnosu na prethodnu godinu, a u skladu s tečajem 4,6%. Na regionalnoj je razini došlo do pozitivnog razvoja prometa u Turskoj, a rast je bio dobar i na glavnim tržištima u Njemačkoj i Velikoj Britaniji. Što se tiče proizvoda, sektor Residential Heating ponovno se pokazao kao pokretač gospodarskog rasta, pri čemu je prodaja dizalica toplina posebno pridonijela tom uspjehu.

Prepoznati uspjesi IN2 na tržištu JI Azije

Prepoznati uspjesi IN2 na tržištu JI Azije

15.03.2019. komentiraj

Na osamnaestoj međunarodnoj tehnološkoj izložbi izuma i inovativnosti Malaysia Technology Expo 2019 održanoj od 21. do 23. veljače u Kuala Lumpuru IN2 je dobio certifikat Croatia South East Asia Business Advisory Network kao priznanje za uspješan dolazak na tržište Jugoistočne Azije s projektima informatizacije zdravstvenih ustanova.