Digitalni tisak nove generacije

Digitalni tisak nove generacije

Canon je predstavio imagePRESS C165 – višefunkcijski tiskarski stroj s mnoštvom mogućnosti koji spaja najbolje od Canonove nagrađivane tehnologije i korisničkog sučelja imageRUNNER ADVANCE s paketom profesionalnih alata imagePRESS koji se lako koriste. Svojim korisnicima ovaj uređaj omogućuje da budu kreativni pritiskom jednog gumba te uštede vrijeme i novac, ističu u Canonu.

Mnoštvo mogućnosti, jedan jednostavan uređaj – imagePRESS C165 tiska sve što je potrebno za svakodnevno poslovanje, i to u skladu s profesionalnim standardima. Za dobre rezultate nije potrebno imati ni iskustva u tisku: uređaj sve zahtjevne poslove radi sam i daje tiskani materijal iznimne kvalitete, više izbora, te otisak na raznim materijalima za samo nekoliko minuta.

“Znamo da korisnici danas žele postići više uz manje ulaganja i vremena, u kratkim rokovima i sa sve manjim budžetima. Želimo im olakšati život pa nudimo tiskarski stroj koji će napraviti sve u samo nekoliko minuta: od osnovnog skeniranja i ispisa, pa sve do dojmljivih postera s lokalnom ponudom i personaliziranih pozivnica za događaje. Sve je to moguće bez tehničkog predznanja i iskustva, pa je stoga ovaj uređaj savršen za sva poslovna okruženja“, ističe Mark Lawn, direktor rješenja za profesionalni tisak u tvrtki Canon Europe.

"Potrebno je zadiviti odbor pametnom prezentacijom, no rok za dovršetak je danas? Treba otisnuti dnevni red za skoru konferenciju prodajnih odjela? Ovi i mnogobrojni drugi zadaci su uz imagePRESS C165 iznimno jednostavni, uz atraktivne formate i elegantna presavijanja, tisak na deblji papir za premium izgled i osjećaj ili pak teksturirani papir koji ostavlja upečatljiv dojam. Uz C165, je lakše tiskati na razne materijale", isitču u Canonu.

Kupce koji su planirali nešto kupiti, ali nikako da donesu odluku i napune tu virtualnu košaricu možda će napokon uvjeriti posebno pripravljena izravna pošta s personaliziranom otisnutom omotnicom. Ili bi, pak, mala kampanja dijeljenja letaka sa završnom obradom profesionalnog izgleda ciljanoj publici mogla donijeti nove klijente i osvojiti još poslova.

Kao i svaki drugi uređaj iz Canonove linije imageRUNNER ADVANCE, ovaj uređaj se glatko uklapa u postojeći postav i tijekove rada s dokumentima u tvrtkama. Ugrađene sigurnosne značajke štite podatke korisnika, a Canonova korisnička podrška za raspolaganju je svim korisnicima kojima je potrebna pomoć, uz brzo rješavanje problema koje im pomaže da se posvete svojim poslovnim ciljevima.

Još iz kategorije

Postoje li nedostatci u sustavima podatkovnih centara, istraživanje kaže da

Postoje li nedostatci u sustavima podatkovnih centara, istraživanje kaže da

21.02.2020. komentiraj

Da usluge podatkovnih centara ispunjavaju njihove svakodnevne potrebe potvrđuje tek 29 posto utjecajnih klijenata, dok samo 6 posto smatra da se podatkovni centri pravovremeno ažuriraju prijevremeno, predviđajući njihove potrebe. Takve zaključke moguće je pronaći u izvještaju najnovijeg zajedničkog istraživanja tvrtki Forbes Insights i Vertiv (NYSE: VRT)  - “The Modern Data Center: How IT is Adapting to New Technologies and Hyperconnectivity. Istraživanje se temelji na odgovorima 150 ispitanika na vodećim funkcijama podatkovnih centara te sistemskih inženjerima koji pružaju podatkovne usluge u različitim poslovnim sektorima diljem svijeta.

Osnovana udruga croAI koja će baviti promocijom umjetne inteligencije i rješenja baziranih na AI-u

Osnovana udruga croAI koja će baviti promocijom umjetne inteligencije i rješenja baziranih na AI-u

20.02.2020. komentiraj

CroAI okuplja kao Udruga za umjetnu inteligenciju vodeće hrvatske tvrtke iz područja umjetne inteligencije te podržavajuće članove, a to su sve tvrtke ili pojedinci koji razumiju utjecaj umjetne inteligencije na sve aspekte života i žele biti dio pozitivne promjene hrvatskog društva kroz adekvatnu primjenu umjetne inteligencije.

Startup airt predstavio svoje rješenje za banke

Startup airt predstavio svoje rješenje za banke

19.02.2020. komentiraj

Hrvatski AI startup Airt, kojeg su osnovali Davor Runje i Hajdi Ćenan, predstavio je jučer svoje fintech rješenje namijenjeno malim i srednjim bankama koje zanima umjetna inteligencija (AI) kako bi bolje upoznale svoje korisnike te im na bolji način ponudile i komunicirale svoje proizvode i usluge. Kako ističu osnivači njihovo se rješenje trenutno koristi na hrvatskom tržištu i u regiji, a ubrzo će biti dostupno u cijelom svijetu.