Digitalni tisak nove generacije

Digitalni tisak nove generacije

Canon je predstavio imagePRESS C165 – višefunkcijski tiskarski stroj s mnoštvom mogućnosti koji spaja najbolje od Canonove nagrađivane tehnologije i korisničkog sučelja imageRUNNER ADVANCE s paketom profesionalnih alata imagePRESS koji se lako koriste. Svojim korisnicima ovaj uređaj omogućuje da budu kreativni pritiskom jednog gumba te uštede vrijeme i novac, ističu u Canonu.

Mnoštvo mogućnosti, jedan jednostavan uređaj – imagePRESS C165 tiska sve što je potrebno za svakodnevno poslovanje, i to u skladu s profesionalnim standardima. Za dobre rezultate nije potrebno imati ni iskustva u tisku: uređaj sve zahtjevne poslove radi sam i daje tiskani materijal iznimne kvalitete, više izbora, te otisak na raznim materijalima za samo nekoliko minuta.

“Znamo da korisnici danas žele postići više uz manje ulaganja i vremena, u kratkim rokovima i sa sve manjim budžetima. Želimo im olakšati život pa nudimo tiskarski stroj koji će napraviti sve u samo nekoliko minuta: od osnovnog skeniranja i ispisa, pa sve do dojmljivih postera s lokalnom ponudom i personaliziranih pozivnica za događaje. Sve je to moguće bez tehničkog predznanja i iskustva, pa je stoga ovaj uređaj savršen za sva poslovna okruženja“, ističe Mark Lawn, direktor rješenja za profesionalni tisak u tvrtki Canon Europe.

"Potrebno je zadiviti odbor pametnom prezentacijom, no rok za dovršetak je danas? Treba otisnuti dnevni red za skoru konferenciju prodajnih odjela? Ovi i mnogobrojni drugi zadaci su uz imagePRESS C165 iznimno jednostavni, uz atraktivne formate i elegantna presavijanja, tisak na deblji papir za premium izgled i osjećaj ili pak teksturirani papir koji ostavlja upečatljiv dojam. Uz C165, je lakše tiskati na razne materijale", isitču u Canonu.

Kupce koji su planirali nešto kupiti, ali nikako da donesu odluku i napune tu virtualnu košaricu možda će napokon uvjeriti posebno pripravljena izravna pošta s personaliziranom otisnutom omotnicom. Ili bi, pak, mala kampanja dijeljenja letaka sa završnom obradom profesionalnog izgleda ciljanoj publici mogla donijeti nove klijente i osvojiti još poslova.

Kao i svaki drugi uređaj iz Canonove linije imageRUNNER ADVANCE, ovaj uređaj se glatko uklapa u postojeći postav i tijekove rada s dokumentima u tvrtkama. Ugrađene sigurnosne značajke štite podatke korisnika, a Canonova korisnička podrška za raspolaganju je svim korisnicima kojima je potrebna pomoć, uz brzo rješavanje problema koje im pomaže da se posvete svojim poslovnim ciljevima.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.