Dell Technologies predstavlja pet novih PowerEdge servera

Dell Technologies predstavlja pet novih PowerEdge servera

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Pet potpuno novih PowerEdge servera, dodanih u svjetski portfelj najprodavanijih svjetskih poslužitelja, osmišljen je od temelja kako bi ponudio rješenje za složene i raznolike zahtjeve tradicionalnih, novonastalih i višestrukih opterećenja rada.

Osmišljeni za otključavanje druge generacije AMD EPYC procesora, novi poslužitelji nude kupcima poboljšane performanse i jednostavnije upravljanje te sigurnu platformu. Novi poslužitelji PowerEdge, postavljaju svjetske rekorde, uključujući 280 posto veće performanse baze podataka i vrhunski učinak dualne utičnice u industriji kao rezultat SAP prodaje i distribucije (SAP SD).

Potpuno novi Dell EMC PoweEdge poslužitelji maksimiziraju performanse procesora druge generacije AMD EPYC. Također, u Dellu nastavljaju s poboljšanjem OpenManagea, pružajući korisnicima mogućnost nesmetanog rada s vodećim dobavljačima softvera i javnim dobavljačima usluga u oblaku. Investicije u istraživanje i razvoj usmjerene su tako da ponude najbolje platforme za EMD EPYC procesore u pogledu performansi, sigurnosti i fleksibilnosti koje kupci očekuju od PowerEdgea.

Novi poslužitelji PowerEdge, dizajnirani da optimiziraju mogućnosti AMD EPYC druge generacije, dizajnirani su tako da nude računalne performanse, upravljivost i integriranu sigurnost te širok raspon novih i rastućih radnih opterećenja. Na primjer, novi serveri omogućuju poboljšane Dell EMC Vsan Ready Node implementacije sa 51 posto većom brzinom ulaza/izlaza u sekundi (IOPS) u odnosu na prethodnu generaciju AMD EPYC procesorskih PowerEdge 4 sustava.

Novi poslužitelji nude brži računalni i memorijski odgovor. U usporedbi s prethodnom generacijom, novo dizajnirana matična ploča poslužitelja nudi bolje hlađenje i optimalan integritet signala. Dodatno, inovativni PowerEdge podržava PCIe 4.0 i omogućava međusobno povezivanje i napredno umrežavanje. Dell proširuje EMC Ready Solutions za HPC portfelj temeljen na novim PowerEdge poslužiteljima.

Novodizajnirani Ready Solutions za HPC digitalnu proizvodnju, istraživanje i nauke o životu nude prednosti hlađenja tekućinom i GPU-a kako bi se dodatno poboljšala radna snaga za računanje intenzivnog rada, kao što su umjetne inteligencija, strojno učenje i duboko učenje.

Ready Solutions za HPC s AMD EPYC procesorima druge generacije, nude poboljšane performanse za radna opterećenja kao što su računalna dinamika, modeliranje klime i vremenskih prilika. Na nedavnom testiranju, PowerEdge C6525 isporučio je rezultate modeliranja vremenskih prilika duplo brže od poslužitelja s AMD EPYC prethodne generacije.

Još iz kategorije

Novi Canonovi printeri za poslovne korisnike

Novi Canonovi printeri za poslovne korisnike

25.02.2020. komentiraj

Bilo gdje se nalazili na svom putu digitalne transformacije, Canonovi novi uređaji korisnicima mogu pomoći da lako integriraju ispis i digitalni svijet, unaprjeđujući produktivnost i oslobađajući vrijedne IT resurse ističu iz kompanije za svoju novu liniju imageRUNNER ADVANCE DX. Canon je zato unaprijedio svoj portfelj tako da ne nudi puke tehnologije ispisa i skeniranja, stvorivši prilagodljiva središta digitalne transformacije.

Nova e-usluga grada Zagreba

Nova e-usluga grada Zagreba

24.02.2020. komentiraj

Grad Zagreb predstavio je novu digitalnu uslugu pod imenom e-Narudžbenica te je tako Grad Zagreb u cijelosti implementirao digitalizirani proces izrade, potpisivanja i slanja e-narudžbenica u postupcima jednostavne nabave.

Postoje li nedostatci u sustavima podatkovnih centara, istraživanje kaže da

Postoje li nedostatci u sustavima podatkovnih centara, istraživanje kaže da

21.02.2020. komentiraj

Da usluge podatkovnih centara ispunjavaju njihove svakodnevne potrebe potvrđuje tek 29 posto utjecajnih klijenata, dok samo 6 posto smatra da se podatkovni centri pravovremeno ažuriraju prijevremeno, predviđajući njihove potrebe. Takve zaključke moguće je pronaći u izvještaju najnovijeg zajedničkog istraživanja tvrtki Forbes Insights i Vertiv (NYSE: VRT)  - “The Modern Data Center: How IT is Adapting to New Technologies and Hyperconnectivity. Istraživanje se temelji na odgovorima 150 ispitanika na vodećim funkcijama podatkovnih centara te sistemskih inženjerima koji pružaju podatkovne usluge u različitim poslovnim sektorima diljem svijeta.