Dell Technologies predstavlja pet novih PowerEdge servera

Dell Technologies predstavlja pet novih PowerEdge servera

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Pet potpuno novih PowerEdge servera, dodanih u svjetski portfelj najprodavanijih svjetskih poslužitelja, osmišljen je od temelja kako bi ponudio rješenje za složene i raznolike zahtjeve tradicionalnih, novonastalih i višestrukih opterećenja rada.

Osmišljeni za otključavanje druge generacije AMD EPYC procesora, novi poslužitelji nude kupcima poboljšane performanse i jednostavnije upravljanje te sigurnu platformu. Novi poslužitelji PowerEdge, postavljaju svjetske rekorde, uključujući 280 posto veće performanse baze podataka i vrhunski učinak dualne utičnice u industriji kao rezultat SAP prodaje i distribucije (SAP SD).

Potpuno novi Dell EMC PoweEdge poslužitelji maksimiziraju performanse procesora druge generacije AMD EPYC. Također, u Dellu nastavljaju s poboljšanjem OpenManagea, pružajući korisnicima mogućnost nesmetanog rada s vodećim dobavljačima softvera i javnim dobavljačima usluga u oblaku. Investicije u istraživanje i razvoj usmjerene su tako da ponude najbolje platforme za EMD EPYC procesore u pogledu performansi, sigurnosti i fleksibilnosti koje kupci očekuju od PowerEdgea.

Novi poslužitelji PowerEdge, dizajnirani da optimiziraju mogućnosti AMD EPYC druge generacije, dizajnirani su tako da nude računalne performanse, upravljivost i integriranu sigurnost te širok raspon novih i rastućih radnih opterećenja. Na primjer, novi serveri omogućuju poboljšane Dell EMC Vsan Ready Node implementacije sa 51 posto većom brzinom ulaza/izlaza u sekundi (IOPS) u odnosu na prethodnu generaciju AMD EPYC procesorskih PowerEdge 4 sustava.

Novi poslužitelji nude brži računalni i memorijski odgovor. U usporedbi s prethodnom generacijom, novo dizajnirana matična ploča poslužitelja nudi bolje hlađenje i optimalan integritet signala. Dodatno, inovativni PowerEdge podržava PCIe 4.0 i omogućava međusobno povezivanje i napredno umrežavanje. Dell proširuje EMC Ready Solutions za HPC portfelj temeljen na novim PowerEdge poslužiteljima.

Novodizajnirani Ready Solutions za HPC digitalnu proizvodnju, istraživanje i nauke o životu nude prednosti hlađenja tekućinom i GPU-a kako bi se dodatno poboljšala radna snaga za računanje intenzivnog rada, kao što su umjetne inteligencija, strojno učenje i duboko učenje.

Ready Solutions za HPC s AMD EPYC procesorima druge generacije, nude poboljšane performanse za radna opterećenja kao što su računalna dinamika, modeliranje klime i vremenskih prilika. Na nedavnom testiranju, PowerEdge C6525 isporučio je rezultate modeliranja vremenskih prilika duplo brže od poslužitelja s AMD EPYC prethodne generacije.

Još iz kategorije

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.

Radari hrvatske tvrtke Geolux drže trećinu kineskog tržišta

Radari hrvatske tvrtke Geolux drže trećinu kineskog tržišta

13.10.2019. komentiraj

Mala tvrtka Geolux iz Samobora, sa samo osam zaposlenih, svojom inovativnošću i funkcionalnošću u proizvodnji radara za primjenu u industriji, hidrologiji i sigurnosnim sustavima, osvaja svjetska tržišta. Svoju poziciju na globalnoj pozornici učvrstili su ulaskom na tržište Kine, gdje njihovi radari drže gotovo 30 % tržišta.

IDC: Europa će do 2023. potrošiti 4,9 milijardi dolara na blockchain

IDC: Europa će do 2023. potrošiti 4,9 milijardi dolara na blockchain

11.10.2019. komentiraj

Potrošnja na blockchain tehnologiju u Europi bi trebala s 900 milijuna američkih dolara dosegnuti 4,9 milijardi dolara već do kraja 2023., prognozira IDC u najnovijem izvješću. Ukratko, bit će to rast od 65 posto na godišnjoj razini u petogodišnjem periodu.