Dell predstavio nove modele poslovnih računala Latitude

Dell predstavio nove modele poslovnih računala Latitude

Foto: Dell

Dell je predstavio nove modele poslovnih računala Latitude serije 7000 ultrabook, te Latitude prijenosna računala serije 5000 i 3000. Novim modelima Dell spaja sofisticirani dizajn, kvalitetu izrade i izdržljivost koje tvrtkama svih veličina nude široki spektar rješenja. Latitude računala serija 7000, 5000 i 3000 serije dostupna su i sa zaslonom osjetljivim na dodir čime se omogućuje bolja interakcija i suradnja među poslovnim korisnicima.

"Ovi uzbudljivi novi dodaci liniji Latitude pružit će našim poslovnim korisnicima ono što su tražili – rješenja s touch-screen opcijom po povoljnoj cijeni", istaknuo je Kirk Schell, potpredsjednik End-User Computinga u Dellu, dodajući kako se "novi Latitude serije 7000 nastavlja na uspjeh nagrađivanih XPS i Latitude 6430 te redefinira korporativni laptop, naglašavajući sigurnost, upravljivost, pouzdanost i lijep dizajn. Latitudima serija 5000 i 3000, odgovorili smo na potrebe današnje dinamične radne snage, omogućavajući jednostavan ulazak u tržište za poslovne korisnike".

Dell Latitude ultrabook i laptop računala izrađena su od brušenog aluminija, ojačane legure magnezija, jakih čeličnih šarki i tkanih karbonskih vlakana, a tipkovnica je otporna na tekućinu.

Svi Dell zasloni s touch opcijom nude optimalna iskustva gledanja, osjetljivost na dodir, sjaj i izdržljivost. Latitude 7000, 5000 i 3000 serije s opcijom ekrana osjetljivog na dodir opremljena su Corning Gorilla Glass NBT čime se postiže do 10 puta veća otpornost na ogrebotine u usporedbi sa silikatnim staklom koje se najčešće koristi u prijenosnim ekranima u cijeloj industriji.

Latitude prijenosna računala također su opremljena sa StrikeZone amortizerima, Fast Response Free-Fall senzorima i gumenom izolacijom za tvrdi disk. U prethodne tri generacije proizvoda, Latitude obitelj je nadmašio svoju konkurenciju u neovisnim testiranjima izdržljivosti, poznatima kao MIL-STD 810g.

Dell Latitude 7000 serija dostupna je po cijeni od 1.049 dolara, dok će opcija s ekranom osjetljivim na dodir biti dostupna od 12. rujna 2013. Serija Latitude 3000 dostupna je po cijeni od 599 dolara i bit će dostupna od 12. rujna 2013, dok će serija Latitude 5000 kojoj cijena za sada nije poznata na tržištu biti dostupna u listopadu 2013.

Još iz kategorije

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

15.09.2020. komentiraj

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte.