Dell EqualLogic PS-M4110 Blade Array odsad i na hrvatskom tržištu

Dell EqualLogic PS-M4110 Blade Array odsad i na hrvatskom tržištu

Foto: Dell

Novi Dellov proizvod EqualLogic PS-M4110 Blade Array dio je Dellove obitelji sustava i rješenja konvergentne infrastrukture koja spaja intuitivno upravljanje, otvorenu arhitekturu, fleksibilne modele dostave i kvalitetnu podršku s ciljem povećanja učinkovitosti i kvalitete ICT usluga u organizacijama.

EqualLogic PS-M4110 Blade Array spaja funkcionalnost poslovnih obilježja EqualLgics Arraya unutar Dell Power Edge M1000e kućišta te korisnicima omogućava da cjelokupni podatkovni centar imaju u jednom kompaktnom kućištu koje olakšava upravljanje IT infrastrukturom i operacijama. Novi EqualLogic Blade Array može biti instaliran i konfiguriran u manje od jednog sata s 50 posto manje koraka od konkurentskih proizvoda.

Dell Blade Arrays omogućavaju automatsko uravnoteženje opterećenja pružajući optimalne performanse uz smanjenje troškova. Dizajnirani su za podršku virtualiziranih i konvergentnih okruženja za male i srednje tvrtke. Korištenjem Dell Force 10 korisnici dobivaju kompaktni, višenamjenski uređaj koji smanjuje potrebu za dodatnim licencama, prostorom, kablovskom konfiguracijom i potrošnjom energije.

„Ključna prednost Blade Arraya je kombinacija jednostavnosti korištenja te virtualiziranih i podesivih skalabilnih svojstava Dell EqualLogic Arraya uz korištenje sveobuhvatnog softverskog modela koji uključuje array softver i host softver za virtualizaciju, zaštitu podataka, kao i upravljanje performansama bez dodatnih troškova“, istaknuo je Robin Kuepers, voditelj enterprise marketinga Della za Zapadnu Europu.

Blade Arrays dizajnirani su tako da podržavaju virtualiziranu okolinu, konvergenciju infrastrukture podatkovnog centra  te potrebe za pohranjivanjem malih i srednjih instalacija. Blade konvergencija ujedno zahtjeva manje prostora, jednostavniju kablovsku konfiguraciju te smanjuje potrošnju energije.

Još iz kategorije

Infodom razvio platformu za digitalnu transformaciju poduzeća

Infodom razvio platformu za digitalnu transformaciju poduzeća

06.07.2020. komentiraj

Tvrtka InfoDom iz Zagreba, ugovorila je dodjelu bespovratnih sredstava za projekt Razvoj novog i inovativnog proizvoda DEP (Digital Enterprise Platform) za digitalnu transformaciju poduzeća, koji se financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 9,14 milijuna kuna, od čega su bespovratna sredstva 5,5 milijuna kuna. Projekt je započeo s provedbom 1. rujna 2017., a završava 31. kolovoza 2020. godine.

Prepoznavanje rukopisa i prezentacija podataka

Prepoznavanje rukopisa i prezentacija podataka

06.07.2020. komentiraj

Polako se približavamo kraju Megatrendovog digitalnog eventa Power of Data Spring 2020 Regional, a ovog tjedna su dva nova webinara. Prvi webinar je 7. srpnja na temu Visual recognition and processing of handwritten text, a u svijet umjetne inteligencije koja svakim danom postaje sve bitnija tema govori podatkovni znanstvenik Domagoj Marić.

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

02.07.2020. komentiraj

Atos potpisao je ugovor s Hrvatskim Telekomom, vodećim telekomom u Hrvatskoj, za implementaciju centralne IoT platforme. Lokalni tim Atosovih stručnjaka odradit će instalaciju, integraciju, konfiguraciju i puštanje nove platforme u produkcijski rad, a bit će zaduženi i za njezino održavanje. Platformu je razvila njemačka tvrtka Software AG. Implementacija projekta je započela u svibnju, a početak komercijalne upotrebe platforme očekuje se u listopadu ove godine.