Dell EqualLogic PS-M4110 Blade Array odsad i na hrvatskom tržištu

Dell EqualLogic PS-M4110 Blade Array odsad i na hrvatskom tržištu

Foto: Dell

Novi Dellov proizvod EqualLogic PS-M4110 Blade Array dio je Dellove obitelji sustava i rješenja konvergentne infrastrukture koja spaja intuitivno upravljanje, otvorenu arhitekturu, fleksibilne modele dostave i kvalitetnu podršku s ciljem povećanja učinkovitosti i kvalitete ICT usluga u organizacijama.

EqualLogic PS-M4110 Blade Array spaja funkcionalnost poslovnih obilježja EqualLgics Arraya unutar Dell Power Edge M1000e kućišta te korisnicima omogućava da cjelokupni podatkovni centar imaju u jednom kompaktnom kućištu koje olakšava upravljanje IT infrastrukturom i operacijama. Novi EqualLogic Blade Array može biti instaliran i konfiguriran u manje od jednog sata s 50 posto manje koraka od konkurentskih proizvoda.

Dell Blade Arrays omogućavaju automatsko uravnoteženje opterećenja pružajući optimalne performanse uz smanjenje troškova. Dizajnirani su za podršku virtualiziranih i konvergentnih okruženja za male i srednje tvrtke. Korištenjem Dell Force 10 korisnici dobivaju kompaktni, višenamjenski uređaj koji smanjuje potrebu za dodatnim licencama, prostorom, kablovskom konfiguracijom i potrošnjom energije.

„Ključna prednost Blade Arraya je kombinacija jednostavnosti korištenja te virtualiziranih i podesivih skalabilnih svojstava Dell EqualLogic Arraya uz korištenje sveobuhvatnog softverskog modela koji uključuje array softver i host softver za virtualizaciju, zaštitu podataka, kao i upravljanje performansama bez dodatnih troškova“, istaknuo je Robin Kuepers, voditelj enterprise marketinga Della za Zapadnu Europu.

Blade Arrays dizajnirani su tako da podržavaju virtualiziranu okolinu, konvergenciju infrastrukture podatkovnog centra  te potrebe za pohranjivanjem malih i srednjih instalacija. Blade konvergencija ujedno zahtjeva manje prostora, jednostavniju kablovsku konfiguraciju te smanjuje potrošnju energije.

Još iz kategorije

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

18.01.2020. komentiraj

Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.