Dell EMC predstavio nova PowerVault rješenja za pohranu podataka

Dell EMC predstavio nova PowerVault rješenja za pohranu podataka

Foto: Dell

Tvrtka Dell EMC predstavila je PowerVault ME4 seriju, novu generaciju rješenja za pohranu podataka namijenjenu malim i srednjim tvrtkama. Nova serija uređaja, tvrde iz Della, može pomoći organizacijama modernizirati IT i povećati performanse aplikacija, pri tome nudeći raznovrsne poslovne mogućnosti u uređaju koji je jednostavan, brz i pristupačan.

Prema novim podacima IDC-a udio prihoda tvrtke Dell od 31,6 posto u segmentu vanjske pohrane podataka veći je od sljedećih šest konkurenata zajedno. Dell EMC trenutačno ima instaliranu bazu s više od 400.000 PowerVault jedinica širom svijeta. ME4 serija dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe malih i srednjih poduzeća nudeći bogat, ali i pristupačan, raspon pohrane koji je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

PowerVault ME4 serija donosi značajno povećanje u odnosu na prethodna rješenja tvrtke Dell EMC u odnosu na kapacitet, performanse, jednostavnost i značajke. Tako novi uređaji dolaze sa 75 posto više pogona za povećanje sirovog kapaciteta od 122 posto, a istodobno se povećavaju IOPS performanse za četiri puta u odnosu na prethodnike. Jedna od glavnih značajki novog sustava je brza instalacija za samo 15 minuta, a iz Della tvrde kako je toliko vremena potrebno i za konfiguriranje te početak spremanja podataka.

Još iz kategorije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

06.08.2019. komentiraj

Svjestan da je sigurnost glavni prioritet za svaku tvrtku, Canon se udružio sa stručnjacima za kibernetičku sigurnost - tvrtkom McAfee - kako bi korisnicima pružio zaštitu ne samo od postojećih, nego i od budućih sigurnosnih prijetnji.

Epson uspostavio kompletni asortiman EcoTank jednobojnih pisača

Epson uspostavio kompletni asortiman EcoTank jednobojnih pisača

04.08.2019. komentiraj

Nastavno na uspjeh EcoTank asortimana, Epson je objavio dva nova modela kako bi kompletirao svoj portfelj jednobojnih tintnih pisača (M1170, M2170). Pružajući svu korist laserskog pisača, ali s impresivnom uštedom EcoTank asortimana, ovi izdržljivi, brzi i energetski učinkoviti pisači su stvoreni za korisnike i tvrtke kojima je potrebno rješenje za jeftini ispis velikog broja jednobojnih dokumenata, ističu u Epsonu.