Dell EMC predstavio nova PowerVault rješenja za pohranu podataka

Dell EMC predstavio nova PowerVault rješenja za pohranu podataka

Foto: Dell

Tvrtka Dell EMC predstavila je PowerVault ME4 seriju, novu generaciju rješenja za pohranu podataka namijenjenu malim i srednjim tvrtkama. Nova serija uređaja, tvrde iz Della, može pomoći organizacijama modernizirati IT i povećati performanse aplikacija, pri tome nudeći raznovrsne poslovne mogućnosti u uređaju koji je jednostavan, brz i pristupačan.

Prema novim podacima IDC-a udio prihoda tvrtke Dell od 31,6 posto u segmentu vanjske pohrane podataka veći je od sljedećih šest konkurenata zajedno. Dell EMC trenutačno ima instaliranu bazu s više od 400.000 PowerVault jedinica širom svijeta. ME4 serija dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe malih i srednjih poduzeća nudeći bogat, ali i pristupačan, raspon pohrane koji je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

PowerVault ME4 serija donosi značajno povećanje u odnosu na prethodna rješenja tvrtke Dell EMC u odnosu na kapacitet, performanse, jednostavnost i značajke. Tako novi uređaji dolaze sa 75 posto više pogona za povećanje sirovog kapaciteta od 122 posto, a istodobno se povećavaju IOPS performanse za četiri puta u odnosu na prethodnike. Jedna od glavnih značajki novog sustava je brza instalacija za samo 15 minuta, a iz Della tvrde kako je toliko vremena potrebno i za konfiguriranje te početak spremanja podataka.

Još iz kategorije

TOP 5 helpdesk aplikacija

TOP 5 helpdesk aplikacija

14.02.2019. komentiraj

Poslovanje bez kupaca je kao automobil bez motora - nigdje ne ide. Stoga je usluga koju kroz poslovanje nudimo ključna da bismo zadržali postojeće klijente i pridobili nove, a u današnje vrijeme u tome nam pomažu i specijalizirane aplikacije.

WorkTime Personal je zgodan alat za praćenje vremena provedenog na računalu

WorkTime Personal je zgodan alat za praćenje vremena provedenog na računalu

12.02.2019. komentiraj

Za sve koji rade na i s računalima iznimno je bitno ne gubiti koncentraciju jer teško ju je zadržati, posebno u vremenu kad na svim stranama možemo pronaći nešto iznimno zanimljivo. Pitanje koje se zbog toga postavlja jest može li se uopće zadržati koncentracija i ne skretati pogled na nešto što se ne tiče onoga što radimo... Jest!

Canon predstavio novo izdanje platforme imageRUNNER ADVANCE

Canon predstavio novo izdanje platforme imageRUNNER ADVANCE

11.02.2019. komentiraj

Tvrtka Canon najavila je novo izdanje svoje platforme treće generacije imageRUNNER ADVANCE s novom verzijom programske podrške 3.8. Taj bogati portfelj s 26 proizvoda i 7 linija sa svim uređajima nudi visoku sigurnost i intuitivno sučelje. Treće izdanje platforme razvijeno je za cijelu ponudu višefunkcijskih pisača i nudi nadogradnje za svaki uređaj iz spomenute linije.