Dell EMC predstavio nova PowerVault rješenja za pohranu podataka

Dell EMC predstavio nova PowerVault rješenja za pohranu podataka

Foto: Dell

Tvrtka Dell EMC predstavila je PowerVault ME4 seriju, novu generaciju rješenja za pohranu podataka namijenjenu malim i srednjim tvrtkama. Nova serija uređaja, tvrde iz Della, može pomoći organizacijama modernizirati IT i povećati performanse aplikacija, pri tome nudeći raznovrsne poslovne mogućnosti u uređaju koji je jednostavan, brz i pristupačan.

Prema novim podacima IDC-a udio prihoda tvrtke Dell od 31,6 posto u segmentu vanjske pohrane podataka veći je od sljedećih šest konkurenata zajedno. Dell EMC trenutačno ima instaliranu bazu s više od 400.000 PowerVault jedinica širom svijeta. ME4 serija dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe malih i srednjih poduzeća nudeći bogat, ali i pristupačan, raspon pohrane koji je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

PowerVault ME4 serija donosi značajno povećanje u odnosu na prethodna rješenja tvrtke Dell EMC u odnosu na kapacitet, performanse, jednostavnost i značajke. Tako novi uređaji dolaze sa 75 posto više pogona za povećanje sirovog kapaciteta od 122 posto, a istodobno se povećavaju IOPS performanse za četiri puta u odnosu na prethodnike. Jedna od glavnih značajki novog sustava je brza instalacija za samo 15 minuta, a iz Della tvrde kako je toliko vremena potrebno i za konfiguriranje te početak spremanja podataka.

Još iz kategorije

Digitalna konferencija „Power of Data Spring 2020 Regional“ ulazi u zadnji tjedan održavanja

Digitalna konferencija „Power of Data Spring 2020 Regional“ ulazi u zadnji tjedan održavanja

13.07.2020. komentiraj

U utorak 14. srpnja, s početkom u 14 sati, Mario Jurić (Big Data and Data Science team lead, Megatrend poslovna rješenja) prezentirat će kako BI rješanja integrirati u druge sustave i biti rješenje za neke bitne funkcionalnosti tih sustava.

Huawei alernativu za Uber našao u Boltu

Huawei alernativu za Uber našao u Boltu

10.07.2020. komentiraj

Huawei je unatoč američkim sankcijama posljednja dva mjeseca najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu, što je maestralan uspjeh u trenucima pandemije koronavirusa, koji je usporio Samsung, Apple i sve konkurente izvan kineskih granica. Ali, to je vjerojatno samo privremeno stanje pa kineski gigant mora razmišljati dalje i to čini.

Uskoro moguće plaćanje kriptovalutama

Uskoro moguće plaćanje kriptovalutama

10.07.2020. komentiraj

Fiskalna.hr, tvrtka koja se fiskalnim blagajnama bavi od samih početaka uvođenja fiskalizacije, u procesu je razvijanja jedinstvene aplikacije koja će korisnicima omogućiti niz noviteta i tako još više olakšati proces izdavanja računa i vođenja poslovanja, a uskoro se očekuje i plaćanje kriptovalutama.