Dell EMC predstavio nova PowerVault rješenja za pohranu podataka

Dell EMC predstavio nova PowerVault rješenja za pohranu podataka

Foto: Dell

Tvrtka Dell EMC predstavila je PowerVault ME4 seriju, novu generaciju rješenja za pohranu podataka namijenjenu malim i srednjim tvrtkama. Nova serija uređaja, tvrde iz Della, može pomoći organizacijama modernizirati IT i povećati performanse aplikacija, pri tome nudeći raznovrsne poslovne mogućnosti u uređaju koji je jednostavan, brz i pristupačan.

Prema novim podacima IDC-a udio prihoda tvrtke Dell od 31,6 posto u segmentu vanjske pohrane podataka veći je od sljedećih šest konkurenata zajedno. Dell EMC trenutačno ima instaliranu bazu s više od 400.000 PowerVault jedinica širom svijeta. ME4 serija dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe malih i srednjih poduzeća nudeći bogat, ali i pristupačan, raspon pohrane koji je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

PowerVault ME4 serija donosi značajno povećanje u odnosu na prethodna rješenja tvrtke Dell EMC u odnosu na kapacitet, performanse, jednostavnost i značajke. Tako novi uređaji dolaze sa 75 posto više pogona za povećanje sirovog kapaciteta od 122 posto, a istodobno se povećavaju IOPS performanse za četiri puta u odnosu na prethodnike. Jedna od glavnih značajki novog sustava je brza instalacija za samo 15 minuta, a iz Della tvrde kako je toliko vremena potrebno i za konfiguriranje te početak spremanja podataka.

Još iz kategorije

Samsung još jednom pomaknuo granice u razvoju poluvodiča

Samsung još jednom pomaknuo granice u razvoju poluvodiča

19.04.2019. komentiraj

Samsung uspijeva konstantno pomicati granice, a ovaj put dokazao je to na području poluvodiča jer uspješno se završila proizvodnja jednog od pet nanometara. Uspjeh se može zahvaliti korištenju tehnologije Extreme Ultra Violet, a s ponosom je južnokorejski tehnološki gigant to i sam objavio.

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

18.04.2019. komentiraj

Tvrtka Canon Europe u svom je centru za korisnička iskustva u nizozemskom gradu Venlo organizirala godišnji događaj za korisnike „Cutting Edge“. Na tom su događaju predstavljene inovacije u ponudi rješenja za tisak na pojedinačne listove i održane demonstracije rada i utjecaja na rast poslovanja.

Microsoft lansirao Visual Studio 2019 za Windows i Mac

Microsoft lansirao Visual Studio 2019 za Windows i Mac

15.04.2019. komentiraj

Microsoftov Visual Studio 2019 za Windows i Mac službeno je dostupan, a može ga se preuzeti s visualstudio.microsoft.com/downloads. Uključuje asistirano popunjavanje kod od strane umjetne inteligencije uvrštene kroz Visual Studio Intelli Core i to je ono čime se Microsoft najviše ponosi i samim time najviše ističe.