Dell EMC predstavio 14. generaciju PowerEdge poslužitelja

Dell EMC predstavio 14. generaciju PowerEdge poslužitelja

Foto: Dell EMC

Dell EMC je najavio dostupnost nove generacije svojih najprodavanijih poslužitelja kako bi pomogao klijentima da ubrzaju svoju IT transformaciju. Dizajn 14. generacije PowerEdge poslužiteljskog portfelja tvori skalabilnu, automatiziranu i sigurnu računalnu platformu za tradicionalne i cloud-nativne aplikacije, baziranu na novim Intel Xeon Scalable procesorima.

“Četrnaesta generacija Dell EMC PowerEdge poslužitelja poboljšava svjetski najprodavaniji poslužiteljski portfelj, dizajniran da bi pogonio IT transformaciju naših klijenata. Naša moderna infrastrukturna rješenja odsad diktiraju igru u današnjoj digitalnoj ekonomiji. S našom 'cyber-resilient' arhitekturom i inovacijama u segmentu performansi, omogućavamo klijentima da ostvare svoj poslovni potencijal”, rekao je predsjednik Divizije poslužiteljskih rješenja u Dell EMC-u Ashley Gorakhpurwalla.

Skalabilna poslovna arhitektura PowerEdge poslužitelja pomaže korisnicima da učinkovito odgovore na zahtjeve u poslovnom okruženju pomoću boljih performansi za tradicionalna, virtualna i cloud-nativna radna opterećenja u softverski-definiranom podatkovnom centru. Novi portfelj poslužitelja, visoko-optimiziran za NVMe pohranu, pomaže korisnicima ubrzati raspodjelu softverski-definirane pohrane podataka i stack-ove hiper-konvergirane infrastrukture.

OpenManage Enterprise sa snažnim RESTful API, nudi alate za automatsku dodjelu, osvježavanje, motrenje i održavanje. Robusna cyber-otporna arhitektura omogućuje korisnicima da zaštite, otkriju, oporave i umirove poslužitelje kroz Kriptografski pouzdani 'boot', zaključavanje i brisanje sustava. Poslužitelji će biti inkorporirani u uređaje za pohranu i podatkovne uređaje, hiper-konvergirane uređaje i serije, hibridne cloud platforme, 'ready nodove i bundlove' i ostala rješenja iz Dell EMC-a.

PowerEdge R940, R740, R740xd, R640, i C6420 poslužitelji već su sada dostupni diljem svijeta. Modeli FC640 i M640 bit će dostupni kasnije tijekom godine, kao i Dell EMC rješenja bazirana na PowerEdge poslužiteljima.

Još iz kategorije

Završila 12. Combis konferencija uz pobjedu tima Laganica pobjednici try{code}catch hackathona

Završila 12. Combis konferencija uz pobjedu tima Laganica pobjednici try{code}catch hackathona

26.05.2018. komentiraj

Nakon tri konferencijska dana, 29  stručnih IT predavanja, 4 plenarna predavanja, hackathon natjecanja i više od desetak mini događanja u novom proljetnom formatu završeno je 12. izdanje Combis konferencije koje je okupilo više od 500 sudionika. Prije zatvaranja konferencije tri najbolja tima trećeg izdanja try{code}catch hackathona koji se održao u sklopu Combis konferencije 23. i 24. svibnja, održali su prezentacije svojih hackathon rješenja pred svim sudionicima konferencije, nakon čega su proglašeni pobjednici hackathona. Pobjedu i nagradu u iznosu od 20.000 kuna osvojio je tim Laganica. Drugo mjesto osvojio je tim Riteh Web Team, dok je treće mjesto pripalo timu Imutables.

Uber najavio otvaranje Advanced Technology Centra u Parizu

Uber najavio otvaranje Advanced Technology Centra u Parizu

25.05.2018. komentiraj

Uber je najavio otvaranje istraživačkog centra (Advanced Technology Center - ATCP) u Parizu gdje će se razvijati tehnologija letećih vozila. U projekt će se uložiti 24 milijuna dolara kroz sljedećih pet godina, a radi se i prvom takvom centru izvan SAD-a i Kanade.

Kako uz IT razvijati poslovanje

Kako uz IT razvijati poslovanje

24.05.2018. komentiraj

Drugi dan Combis konferencije bio je posvećen predavanjima o relevantnim ICT temama. Predavanja  su podijeljena u više područja koja tematiziraju IT transformaciju u procesu digitalne transformacije kompanija, Combisov Managed Services and Security model za kompanije te napredna aplikativna rješenja i usluge.