Comping najbolji Microsoft Midmarket Solution Provider na svjetskoj razini

Comping najbolji Microsoft Midmarket Solution Provider na svjetskoj razini

Foto: Dražen Tomić

Microsoft je objavio pobjednike i finaliste za 2014. godinu - Microsoft Partner of the Year Awards, a nagradu će dobiti i hrvatska tvrtka Comping. Nagrada se dodjeljuje partnerima koji uz pomoć Microsoft tehnologije stvaraju revolucionarna poslovna rješenja. Prestižne nagrade dobitnicima biti će uručene na Microsoft Worldwide Partner Konferenciji koja će se održati 13.-17. srpnja 2014. u Washingtonu, SAD.

„To je dokaz naše profesionalnosti i entuzijazma u stvaranju poslovnih rješenja, naše produktivnosti i stručnosti u upotrebi vrhunske tehnologije. Biti odabran u konkurenciji od 28.000 rješenja iz 117 zemalja u 46 područja nominacija, jamstvo je vrhunskog poslovnog rješenja“,  ističe Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

Kolaboracija Microsofta i Compinga bazirana je na kreiranju poslovnih rješenja za upravljanje odnosa s klijentima, kombinirajući snagu Microsoftovih alata i platformi s Compingovim ekspertizom u području upravljanja odnosa s kupcima (CRM).

Compingova poslovna rješenja temeljenja na upravljanju odnosa s korisnicima ključni su elementi uspješne poslovne filozofije modernih organizacija koji automatiziraju procese korisničke podrške te upravljanja poslovnim prilikama. ContactInCloud, LoyaltyInCloud rješenja su koja personaliziraju svakog korisnika, spoznaju njegove zahtjeve i ispravnom reakcijom vode prema poboljšanju korisničkog iskustva.

„Priznanje najboljeg svjetskog Midmarket Solution Provider Partner za 2014. godinu u konkurenciji više od 3000 nominacija potvrda je Compingu za sva iznimna postignuća u kategoriji kreiranja jedinstvenih poslovnih rješenja kao što su, kontaktni centar u oblaku (ContactInCloud), Program vjernosti u oblaku (LoyaltyInCloud), Upravljanja projektima u oblaku (ProjectInCloud), Upravljanja prodajom u oblaku (SalesInCloud), Upravljanja događajima u oblaku (EventInCloud), Upravljanja proizvodnjom u oblaku (ManufactureInCloud) itd. Cilj nam je i u budućnosti pratiti trendove i stvarati nove, te nuditi svoja rješenja i uz pomoć partnera u Hrvatskoj i inozemstvu koji su prepoznali vrijednost samih rješenja za krajnje korisnike“, ističe Trpimir Kvesić iz Compinga.

Koristeći Compingova rješenja bazirana na Microsoft tehnologiji, organizacije imaju mogućnost povezivanja svih aspekata svoje informatičke infrastrukture s dubinskom analizom svojih kupaca te na taj način voditi poboljšanju korisničkog iskustva i povećanju njihove lojalnosti.

Razvijajući poslovna rješenja na Microsoftovim tehnologijama korisnicima je također omogućeno korištenje naprednije i efikasnijeg IT okruženja s najvišim nivoom sigurnosti  - uz znatno smanjene troškove.

Još iz kategorije

TOP 100 najboljih u softverskom segmentu prema najvećoj prosječnoj plaći u odnosu na broj zaposlenih u 2017. godini

TOP 100 najboljih u softverskom segmentu prema najvećoj prosječnoj plaći u odnosu na broj zaposlenih u 2017. godini

20.08.2018. komentiraj

Kada se pak pogledaju prosječne plaće prema broju zaposlenih najveću prosječnu plaći i najveći broj zaposlenih ima Infobip sa 468 zaposlenih i prosječnom plaćom od 9,21 tisuću kuna neto. Slijedi ga državno-gradski APIS IT s 375 zaposlenih i prosječnom plaćom od 9,72 tisuće kuna. Na trećem mjestu je Combis sa svojih 366 zaposlenih i prosječnom plaćom od 10,32 tisuće kuna. Na četvrtom mjestu je IN2 s 361 zaposlenim i 10,14 tisuća kuna neto plaće. na petom mjestu je King ICT s 308 zaposlenih i 9,25 tisuća kuna neto plaće. Među prvih 10 smjestili su se od omaćih tvrtki još Span s 300 zaposlenih i 9,85 tisuća kuna neto plaće. Asseco SEE s 238 zaposlenih i 9,4 tisuće kuna neto plaće. Tu su i dva predstavništva stranih tvrtki Danieli-Systec i Mercury Processing Services International. Prvih deset zaključuje CROZ sa 175 zaposlenih i prosječnom plaćom od 9,4 tisuće kuna neto.

TOP 100 na domaćoj softverskoj IT sceni prema najvećoj prosječnoj isplaćenoj plaći

TOP 100 na domaćoj softverskoj IT sceni prema najvećoj prosječnoj isplaćenoj plaći

20.08.2018. komentiraj

I dolazimo do kraja analize softverske domaće IT industrije i to prema mnogim najzanimljivijem segmentu jer to očito svi vole gledati – tko ima najveću neto plaću. Ovog puta ćemo analizu napraviti prema dvije metodologije – ukupna lista TOP 100 s najvećom isplaćenom plaćom i lista tvrtki s najviše zaposlenika pa da se vidi kakve su tamo plaće.

TOP 100 na domaćoj softverskoj IT sceni prema izvozu - vodeći Span i Infobip

TOP 100 na domaćoj softverskoj IT sceni prema izvozu - vodeći Span i Infobip

19.08.2018. komentiraj

Tko su najveći domaći softverski izvoznici otkrivamo u novoj analizi domaćeg ICT tržišta. Prvi je Span koji je svoj izvoz u 2017. godini povećao za čak 39,51 posto na 162,21 milijun kuna, na drugom mjestu je Infobip čiji se izvoz povećao za 1¸3,65 posto. Na trećem mjestu je Danieli-Systec s rastom od 11,26 posto dosegavši 121,43 milijuna kuna prihoda od prodaje u inozemstvu. Na četvrtom mjestu je Mercury Processing Services International s također dvoznamenkastim rastom ali i manje od sto milijuna kuna izvoza točnije 94,51 milijun kuna.