Combis unaprijedio ComCloud

Combis unaprijedio ComCloud

Foto: Dražen Tomić

Regionalni sistem integrator Combis nadogradio je ComProvis, sustav samouslužnih portala za ComCloud čime su omogućene nove funkcionalnosti i unaprijeđeno je korisničko iskustvo, objavili su iz Combisa i napomenuli kako su ComCloud rješenje ostvarili u suradnji sa svojim vlasnikom HT-om. Rješenje je bazirano na  jednostavnom principu - ponuditi bilo koju Cloud uslugu na bilo kojem uređaju, koristeći bilo koju mrežu.

„ComCloud rješenje, s jedne strane, pozicionira Combis na Cloud tržištu Hrvatske i šire regije, dok s druge strane podržava nastojanja Hrvatskog Telekoma u održavanju konkurentnosti na dinamičnom ICT tržištu kroz pružanje novih usluga za poslovne korisnike. Nastavno, Hrvatski Telekom omogućuje malim i srednjim tvrtkama smanjiti IT troškove korištenjem aplikacija u Cloudu, što omogućuje skalabilno korištenje resursa, optimizaciju troškova i znatnu uštedu IT resursa“, izjavila je Mirela Šešerko, članica Uprave Combisa za operacije zadužena za razvoj poslovanja te ujedno i operativna direktorica Sektora ICT rješenja za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Prema riječima direktor Sektora sistemske podrške i integracije u Combisu Gorana Cara ComCloud je rješenje koje je jedno od prvih cjelovitih Cloud rješenja u regiji te je prilagođeno potrebama i specifičnostima alternativnih telekoma te telekomima koji posluju na nešto manjim ICT tržištima, kakva su tipična za južnu i jugoistočnu Europu.

Kako ističe Mladen Maras, voditelj Odjela razvoja Cloud portala, ComProvis u svojoj unaprjeđenoj inačici posjeduje nove module za VPS (Virtual Private Server) i Hosted Exchange Cloud usluge, nadograđen je objedinjenim SSO (Single Sign On) portalom te omogućuje funkcionalnost veleprodaje svih usluga.

Još iz kategorije

TOP 5 helpdesk aplikacija

TOP 5 helpdesk aplikacija

14.02.2019. komentiraj

Poslovanje bez kupaca je kao automobil bez motora - nigdje ne ide. Stoga je usluga koju kroz poslovanje nudimo ključna da bismo zadržali postojeće klijente i pridobili nove, a u današnje vrijeme u tome nam pomažu i specijalizirane aplikacije.

WorkTime Personal je zgodan alat za praćenje vremena provedenog na računalu

WorkTime Personal je zgodan alat za praćenje vremena provedenog na računalu

12.02.2019. komentiraj

Za sve koji rade na i s računalima iznimno je bitno ne gubiti koncentraciju jer teško ju je zadržati, posebno u vremenu kad na svim stranama možemo pronaći nešto iznimno zanimljivo. Pitanje koje se zbog toga postavlja jest može li se uopće zadržati koncentracija i ne skretati pogled na nešto što se ne tiče onoga što radimo... Jest!

Canon predstavio novo izdanje platforme imageRUNNER ADVANCE

Canon predstavio novo izdanje platforme imageRUNNER ADVANCE

11.02.2019. komentiraj

Tvrtka Canon najavila je novo izdanje svoje platforme treće generacije imageRUNNER ADVANCE s novom verzijom programske podrške 3.8. Taj bogati portfelj s 26 proizvoda i 7 linija sa svim uređajima nudi visoku sigurnost i intuitivno sučelje. Treće izdanje platforme razvijeno je za cijelu ponudu višefunkcijskih pisača i nudi nadogradnje za svaki uređaj iz spomenute linije.