Combis unaprijedio ComCloud

Combis unaprijedio ComCloud

Foto: Dražen Tomić

Regionalni sistem integrator Combis nadogradio je ComProvis, sustav samouslužnih portala za ComCloud čime su omogućene nove funkcionalnosti i unaprijeđeno je korisničko iskustvo, objavili su iz Combisa i napomenuli kako su ComCloud rješenje ostvarili u suradnji sa svojim vlasnikom HT-om. Rješenje je bazirano na  jednostavnom principu - ponuditi bilo koju Cloud uslugu na bilo kojem uređaju, koristeći bilo koju mrežu.

„ComCloud rješenje, s jedne strane, pozicionira Combis na Cloud tržištu Hrvatske i šire regije, dok s druge strane podržava nastojanja Hrvatskog Telekoma u održavanju konkurentnosti na dinamičnom ICT tržištu kroz pružanje novih usluga za poslovne korisnike. Nastavno, Hrvatski Telekom omogućuje malim i srednjim tvrtkama smanjiti IT troškove korištenjem aplikacija u Cloudu, što omogućuje skalabilno korištenje resursa, optimizaciju troškova i znatnu uštedu IT resursa“, izjavila je Mirela Šešerko, članica Uprave Combisa za operacije zadužena za razvoj poslovanja te ujedno i operativna direktorica Sektora ICT rješenja za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Prema riječima direktor Sektora sistemske podrške i integracije u Combisu Gorana Cara ComCloud je rješenje koje je jedno od prvih cjelovitih Cloud rješenja u regiji te je prilagođeno potrebama i specifičnostima alternativnih telekoma te telekomima koji posluju na nešto manjim ICT tržištima, kakva su tipična za južnu i jugoistočnu Europu.

Kako ističe Mladen Maras, voditelj Odjela razvoja Cloud portala, ComProvis u svojoj unaprjeđenoj inačici posjeduje nove module za VPS (Virtual Private Server) i Hosted Exchange Cloud usluge, nadograđen je objedinjenim SSO (Single Sign On) portalom te omogućuje funkcionalnost veleprodaje svih usluga.

Još iz kategorije

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

10.08.2022.

N-able je predstavio svoje novo rješenje N-able N-sight RMM, cjelovito rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga (MSP), s vodećim mogućnostima proizvoda u industriji,tvrde u kompaniji dodaju da povezujuću N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku - N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga - N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

04.08.2022.

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju će uskoro biti bespovratna sredstva za unaprjeđenje digitalnih vještina, digitalnu transformaciju, digitalni marketing, razvoj kibernetičke otpornosti te razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga.

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

03.08.2022.

Porsche eBike Performance sa sjedištem u Ottobrunnu u blizini Münchena razvijat će električne pogonske sustave za vozila na dva kotača. To uključuje motore, baterije i potrebnu softversku arhitekturu za rješenja povezivanja.