ch-aviation započeo s praćenjem naleta komercijalnih zrakoplova

ch-aviation započeo s praćenjem naleta komercijalnih zrakoplova

Foto: Fotolia

Švicarska tvrtka s podružnicom u Zagrebu ch-aviation objavila je novi modul pod nazivom “fleets advanced”. Pomoću njega pretplatnicima omogućava pretraživanje detalja na više od 50,000 komercijalnih zrakoplova.

Baza podataka sadržava informacije o tehničkim specifikacijama, vlasništvu i broju sjedala na svakom pojedinom serijskom broju zrakoplova, a od sada i podatke o mjesečnom naletu zrakoplova. Pretplatnicima ch-aviationa na raspolaganje su stavljene i predikcije o budućem korištenju i naletu.

“Prije nekoliko tjedana u bazu su uneseni podaci za 50,000. zrakoplova. Prirodna nadogradnja postojećem setu su novi podaci, koji do sada nisu bili dostupni u bazi, a koji uključuju nalet. Time smo omogućili uvid u broj sati leta i ciklusa pojedinog zrakoplova, prosječnu dužinu trajanja leta, te dnevni i godišnji nalet i cikluse za pojedini zrakoplov. Pažljivo slušamo potrebe naših kupaca i rezultat toga je ovaj novi modul. Ponosan sam na rad ch-aviation tima koji je uz pomoć proizvođača i prijevoznika omogućio novi set podataka", izjavio je generalni direktor tvrtke Thomas Jager.

Korisnici “fleets advanced” modula imaju stalan pristup detaljnoj bazi komercijalnih zrakoplova u kojoj mogu postaviti potrebne parameter pretrage i filtrirati relevantne informacije. Korisnici mogu pristupiti podacima o narudžbama zrakoplova koje objavljuju Airbus, Boeing, Bombardier, COMAC, Embraer i Irkut, kao i pretraživanju povijesnih i budućih podataka o naletu zrakoplova.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.