Canonovi novi projektori XEED Compact

Canonovi novi projektori XEED Compact

Foto: Canon Europe

Canon Europe predstavio je novu paletu kompaktnih ugradbenih projektora. Nova serija Canon XEED Compact Installation integratorima sustava omogućit će da korisnicima ponude kvalitetnu sliku na kompaktnom projektoru uz istodobno zadržavanje značajki i performansi kakve su obično dostupne samo na ugradbenim modelima pune veličine.

Nova serija sastoji se od dva standardna (XEED WUX450 i XEED WX520) i dva kratkodometna modela (XEED WUX400ST i XEED WX450ST).

Modeli XEED WUX450 i XEED WX520 imaju projektorski objektiv sa zumom od 1,8x, koji nudi gotovo istu svjetlinu u čitavom rasponu zumiranja. Novi projektorski objektiv ima konstantni otvor blende od F2,8, pa zahvaljujući tome gotovo i nema gubitka svjetline na telefoto kraju raspona zumiranja (maksimalni gubitak je pet posto). Te performanse izravan su rezultat Canonovih stručnih znanja na području dizajna objektiva i pete generacije optičkog sustava AISYS, kojim se maksimiziraju performanse LCOS ploča (Liquid Crystal on Silicon – tekući kristali na siliciju). Tehnologija LCOS daje precizne, detaljne slike bez efekta rešetke, kakav se ponekad susreće na drugim projektorima.

Spoj tehnologije LCOS i konstantne svjetline jedinstven je za Canon, a integratorima sustava nudi maksimalnu fleksibilnost koja omogućuje korištenje uređaja s različitih projekcijskih udaljenosti bez smanjenja kvalitete i sjajnosti slike. Projektori su osmišljeni za maksimalnu fleksibilnost, a nude i trapeznu korekciju u četiri kuta, čime se olakšava konfiguracija jasnog prikaza slike iz svih projekcijskih kutova.

„U ovom tržišnom segmentu ništa se ne može ni izdaleka usporediti s kvalitetom i svjetlinom koje nudi nova serija XEED Compact Installation. Naši partneri sada u svoju ponudu mogu uvrstiti kompaktni projektor sa značajkama i performansama usporedivima s onima većih ugradbenih modela, čime se postiže dodatna fleksibilnost pri ispunjavanju potreba korisnika.", izjavio je Julian Rutland, Canonov direktor strategije i planiranja zadužen za projektorske proizvode.

Još iz kategorije

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

18.01.2020. komentiraj

Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.