Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Foto: Canon

Tvrtka Canon Europe u svom je centru za korisnička iskustva u nizozemskom gradu Venlo organizirala godišnji događaj za korisnike „Cutting Edge“. Na tom su događaju predstavljene inovacije u ponudi rješenja za tisak na pojedinačne listove i održane demonstracije rada i utjecaja na rast poslovanja.

Kao demonstraciju snage tiska u višekanalnim kampanjama za robne marke, korisnici su mogli vidjeti kako se na licu mjesta proizvode visokokvalitetni materijali za promotivnu komunikaciju u vidu podrške za knjigu „Speed“ s fotografijama britanskih supkulturnih skupina iz zadnja dva desetljeća, koje je napravio fotoreporter Horst A. Friedrichs. Materijali za kampanju Speed, od izravne pošte, letaka i razglednica, preko kalendara i bannera, do magaloga, brošura i knjiga, pokazali su širinu mogućih primjena i demonstrirali kako vlasnici robnih marki i izdavači mogu tiskom produbiti angažiranost u odnosu prema robnoj marki i potaknuti prodaju.

Materijali za tu kampanju Speed proizvodili su se  uživo na događaju na raznim Canonovim rješenjima za tisak na pojedinačne listove, uključujući dva tiskarska stroja u boji s tonerom: nedavno predstavljenu seriju imagePRESS C910 koja proizvodi omote knjiga, razglednice i knjižice te stroj sa samog vrha ponude, imagePRESS C10000VP. I-serija Océ VarioPrint tiskarskih strojeva u boji izrađivala je magaloge, izravnu poštu, fakture, knjižne oznake, kalendare i postere, dok su crno-bijeli strojevi Océ VarioPrint 6000 TITAN i Océ varioPRINT 140 tiskali stranice knjige.

Sudionici su se mogli prijaviti na razne radionice sa stručnjacima za razvoj poslovanja, inovatorima, tehničkim konzultantima, predavačima i Canonovim korisnicima. Na predavanjima fokusiranima na poslovanje razmatrane su mogućnosti rasta uz tintne tehnologije, kako tisak dodaje vrijednost današnjem digitalnom svijetu i automatizacija procesa. Tehničke radionice bile su fokusirane na upravljanje bojama, proizvodnju knjiga na zahtjev i kako robne marke mogu unaprijediti komunikaciju s korisnicima radi profitabilnog rasta.

Još iz kategorije

Veritasova nova platforma za upravljanje podacima u tvrtkama

Veritasova nova platforma za upravljanje podacima u tvrtkama

17.07.2019. komentiraj

Veritas Technologies objavila je svoju platformu Enterprise Data Services Platform, objedinjen skup tehnologija koje su stvorene kako bi kompleksnost složenih poslovnih IT sustava učinile apstraktnom. Ova platforma, koju pokreće Veritasov NetBackup 8.2, omogućava korisnicima da na jednostavan način postignu ono što im je najvažnije: visoku dostupnost aplikacija, podatke koji su uvijek zaštićeni i koje je moguće obnoviti, te uvid u podatke koji omogućava operativnu učinkovitost i usklađenost s regulativnim okvirom.

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

15.07.2019. komentiraj

Q je trenutno najbrže rastuća softverska agencija u Europi, a u svom portfoliju sadrži najprestižnije svjetske brandove, kao što su The Times, BBC, Facebook, Nestle, Vaillant, Volkswagen, Hilti i mnogi drugi, vole se pohvaliti u kompaniji pod imenom Q.

Digitalna tvornica

Digitalna tvornica

13.07.2019. komentiraj

U Chengduu Siemens upravlja jedna od najmodernijih tvornica u Kini. Ali ne samo to: 2018. je Svjetski gospodarski forum Siemens Electronic Works Chengdu nagradio kao jednu od najmodernijih tvornica svijeta. Tvornica je ogledni primjer za Industriju 4.0 i pokazuje kako digitalizacija potiče inovacije.