Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Foto: Canon

Tvrtka Canon Europe u svom je centru za korisnička iskustva u nizozemskom gradu Venlo organizirala godišnji događaj za korisnike „Cutting Edge“. Na tom su događaju predstavljene inovacije u ponudi rješenja za tisak na pojedinačne listove i održane demonstracije rada i utjecaja na rast poslovanja.

Kao demonstraciju snage tiska u višekanalnim kampanjama za robne marke, korisnici su mogli vidjeti kako se na licu mjesta proizvode visokokvalitetni materijali za promotivnu komunikaciju u vidu podrške za knjigu „Speed“ s fotografijama britanskih supkulturnih skupina iz zadnja dva desetljeća, koje je napravio fotoreporter Horst A. Friedrichs. Materijali za kampanju Speed, od izravne pošte, letaka i razglednica, preko kalendara i bannera, do magaloga, brošura i knjiga, pokazali su širinu mogućih primjena i demonstrirali kako vlasnici robnih marki i izdavači mogu tiskom produbiti angažiranost u odnosu prema robnoj marki i potaknuti prodaju.

Materijali za tu kampanju Speed proizvodili su se  uživo na događaju na raznim Canonovim rješenjima za tisak na pojedinačne listove, uključujući dva tiskarska stroja u boji s tonerom: nedavno predstavljenu seriju imagePRESS C910 koja proizvodi omote knjiga, razglednice i knjižice te stroj sa samog vrha ponude, imagePRESS C10000VP. I-serija Océ VarioPrint tiskarskih strojeva u boji izrađivala je magaloge, izravnu poštu, fakture, knjižne oznake, kalendare i postere, dok su crno-bijeli strojevi Océ VarioPrint 6000 TITAN i Océ varioPRINT 140 tiskali stranice knjige.

Sudionici su se mogli prijaviti na razne radionice sa stručnjacima za razvoj poslovanja, inovatorima, tehničkim konzultantima, predavačima i Canonovim korisnicima. Na predavanjima fokusiranima na poslovanje razmatrane su mogućnosti rasta uz tintne tehnologije, kako tisak dodaje vrijednost današnjem digitalnom svijetu i automatizacija procesa. Tehničke radionice bile su fokusirane na upravljanje bojama, proizvodnju knjiga na zahtjev i kako robne marke mogu unaprijediti komunikaciju s korisnicima radi profitabilnog rasta.

Još iz kategorije

Konferencija Data Science Economy pokazala budućnost

Konferencija Data Science Economy pokazala budućnost

20.05.2019. komentiraj

Program konferencije Data Science Economy 2019 okupio je više od 250 sudionika. Taj podatak čini ju najvećim domaćim okupljanjem podatkovnih znanstvenika, poslovnih analitičara, konzultanata i stručnjaka te onih koji žele ostvariti karijeru na području Data Sciencea.

Kupci ne žele obećanja, već funkcionalna rješenja

Kupci ne žele obećanja, već funkcionalna rješenja

17.05.2019. komentiraj

Ekskluzivni Sigfox operater za Hrvatsku, IoT Net Adria, okupio je više od 300 stručnjaka na Touchpointu, prvoj Sigfox konferenciji u Hrvatskoj. Ovogodišnji susret tehnoloških stručnjaka, developera hardvera i softvera, stručnjaka iz poslovnog sektora i znanstvenika održao se nakon uspješno odrađene prve faze, odnosno izgradnje IoT mreže a druga faza, implementacija rješenja na hrvatskom tržištu, uskoro kreće.

Europske automobilske tvrtke okreću se IBM-u za hibridni cloud i umjetnu inteligenciju

Europske automobilske tvrtke okreću se IBM-u za hibridni cloud i umjetnu inteligenciju

16.05.2019. komentiraj

Europske kompanije Volkswagen i Moovster iz Njemačke te Vinturas iz Niozemske najavile su partnerstvo s IBM-om vezano uz hibridni cloud i umjetnu inteligenciju, koje se veže uz automobilsku industriju.