Canon proširio portfelj uređaja imageRUNNER ADVANCE

Canon proširio portfelj uređaja imageRUNNER ADVANCE

Foto: Canon

Tvrtka Canon Europe predstavila je šest novih uređaja za A4 crno-bijeli ispis iz serije imageRUNNER ADVANCE. Riječ je o modelima iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i i iR ADV 715iZ.

Nova, druga serija zamijenit će u ponudi postojeće modele i korisnicima ponuditi unapređenje brzine, produktivnosti i sigurnosti. Novi uređaji opremljeni su novitetima iz treće generacije portfelja, uključujući najnoviju platformu Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express i poboljšanu sigurnost.

Najnoviji uređaji, tvrdi proizvođač, so 30 su posto brži od prethodnika, a mogu ispisati i do 71 stranice u minuti. Canon ih promovira kao rješenje za mala i srednje velika poduzeća te urede javne uprave. Mjere za uštedu vremena, kao što su nova tehnologija sve u jednom, olakšavaju uklanjanje i zamjenu tonera pa za te zadaće više nije potrebno zvati tehničara.

„Uz najnovije ažuriranje drugog izdanja treće generacije portfelja želimo naglasiti svoju posvećenost korisnicima svih veličina i potreba“, objašnjava Micaela Longo, stručnjakinja za marketing proizvoda u Canonu Europe. „Bilo da ste mali ili srednje velik ured ili pak velika kompanija, s ponosom možemo reći da Canon u svojoj ponudi ima  uređaje koji odgovaraju svim budžetima, dok naša nagrađivana platforma istovremeno nudi najbolje funkcionalnosti i sigurnost u klasi.“

Još iz kategorije

WinDays19 konferencija u Šibeniku s više od 130 predavanja

WinDays19 konferencija u Šibeniku s više od 130 predavanja

20.03.2019. komentiraj

WinDays konferencija koja će se održati od 2. do 5. travnja u Amadria Parku u Šibeniku, u svom 19. izdanju donijet će više od 130 predavanja i panel rasprava. Prvi konferencijski dan rezerviran je za WinDays19 Business, drugi s jednim smjerom Digital 4 Innovation za sve sudionike, a posljednja dva za WinDays19 Technology.

VIDEO: Infobip nastavlja rast pod novim vizualnim identitetom

VIDEO: Infobip nastavlja rast pod novim vizualnim identitetom

20.03.2019. komentiraj

Najveća domaća IT tvrtka Infobip u ovu je godinu, nakon 13 godina poslovanja krenula s novim vizualnim identitetom koji je premijerno predstavljen baš na sajmu MWC19 u Barceloni. Nakon velikog kampusa u Vodnjanu, sličan projekt planira se i u Zagrebu dok bi kampus trebao biti čak dva puta veći, o čemu smo razgovarali sa suosnivačem i glavnim izvršnim direktorom Infobipa Silviom Kutićem.

ADATA na sajmu Embedded World 2019 pokazala cijeli portfelj proizvoda za industrijsku pohranu

ADATA na sajmu Embedded World 2019 pokazala cijeli portfelj proizvoda za industrijsku pohranu

18.03.2019. komentiraj

ADATA je na sajmu Embedded World 2019 u Izložbenom centru u Nürnbergu predstavila svoju najnoviju ponudu SLC, MLC i 3D NAND SSD-ova kao i razne memorijske kartice, PCIe proizvode i DDR4 2666 memorijski modul koji može podnijeti široke temperaturne raspone i spriječiti sulfuraciju.