Canon proširio portfelj uređaja imageRUNNER ADVANCE

Canon proširio portfelj uređaja imageRUNNER ADVANCE

Foto: Canon

Tvrtka Canon Europe predstavila je šest novih uređaja za A4 crno-bijeli ispis iz serije imageRUNNER ADVANCE. Riječ je o modelima iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i i iR ADV 715iZ.

Nova, druga serija zamijenit će u ponudi postojeće modele i korisnicima ponuditi unapređenje brzine, produktivnosti i sigurnosti. Novi uređaji opremljeni su novitetima iz treće generacije portfelja, uključujući najnoviju platformu Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express i poboljšanu sigurnost.

Najnoviji uređaji, tvrdi proizvođač, so 30 su posto brži od prethodnika, a mogu ispisati i do 71 stranice u minuti. Canon ih promovira kao rješenje za mala i srednje velika poduzeća te urede javne uprave. Mjere za uštedu vremena, kao što su nova tehnologija sve u jednom, olakšavaju uklanjanje i zamjenu tonera pa za te zadaće više nije potrebno zvati tehničara.

„Uz najnovije ažuriranje drugog izdanja treće generacije portfelja želimo naglasiti svoju posvećenost korisnicima svih veličina i potreba“, objašnjava Micaela Longo, stručnjakinja za marketing proizvoda u Canonu Europe. „Bilo da ste mali ili srednje velik ured ili pak velika kompanija, s ponosom možemo reći da Canon u svojoj ponudi ima  uređaje koji odgovaraju svim budžetima, dok naša nagrađivana platforma istovremeno nudi najbolje funkcionalnosti i sigurnost u klasi.“

Još iz kategorije

Tamnih je podataka u tvrtkama danas više od 50 posto pa predstavljaju primamljiv cilj za hakere i ucjenjivače

Tamnih je podataka u tvrtkama danas više od 50 posto pa predstavljaju primamljiv cilj za hakere i ucjenjivače

26.06.2019. komentiraj

Globalne tvrtke i dalje na svojoj računalnoj i mrežnoj infrastrukturi čuvaju velike količine „tamnih podataka“ (dark data) – podataka za koje ne znaju što sadrže – a što privlači cyberkriminalce, otkrilo je novo istraživanje čije je rezultate predstavio Veritas Technologies, vodeća tvrtka na tržištu rješenja za zaštitu podataka u poslovnim okruženjima i softverskih rješenja za pohranu podataka.

Louis Vuitton odabrao Sigfox za globalno praćenje prtljage

Louis Vuitton odabrao Sigfox za globalno praćenje prtljage

21.06.2019. komentiraj

Kao najraniji korisnici novih tehnologija, u Louisu Vuittonu su ugradili novu tehnologiju Monarch kako bi svojim kupcima ponudili korisne uređaje za praćenje njihove prtljage na interkontinentalnim letovima. Povezane obavijesti o prtljazi šalju se izravno na korisnikov smartphone nakon slijetanja. Informiraju korisnike gdje im se nalazi prtljaga, pa čak i je li tijekom putovanja bila otvarana.

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

Novi IBM-ovi sustavi za pohranu

19.06.2019. komentiraj

Kako bi ponudio napredna rješenja za poslovne i tehnološke izazove 21. stoljeća, IBM i hrvatskim poslovnim korisnicima nudi unaprijeđen portfelj za pohranu podataka unutar IBM Storage obitelji. Direktori i voditelji poslovanja u velikim, ali i malim poduzećima, trebaju sigurnu, fleksibilnu i funkcionalnu IT infrastrukturu vrhunskih performansi koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva kako bi mogli uspješno poslovati te ići ukorak s poslovanjem 21. stoljeća.