Canon proširio portfelj uređaja imageRUNNER ADVANCE

Canon proširio portfelj uređaja imageRUNNER ADVANCE

Foto: Canon

Tvrtka Canon Europe predstavila je šest novih uređaja za A4 crno-bijeli ispis iz serije imageRUNNER ADVANCE. Riječ je o modelima iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i i iR ADV 715iZ.

Nova, druga serija zamijenit će u ponudi postojeće modele i korisnicima ponuditi unapređenje brzine, produktivnosti i sigurnosti. Novi uređaji opremljeni su novitetima iz treće generacije portfelja, uključujući najnoviju platformu Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express i poboljšanu sigurnost.

Najnoviji uređaji, tvrdi proizvođač, so 30 su posto brži od prethodnika, a mogu ispisati i do 71 stranice u minuti. Canon ih promovira kao rješenje za mala i srednje velika poduzeća te urede javne uprave. Mjere za uštedu vremena, kao što su nova tehnologija sve u jednom, olakšavaju uklanjanje i zamjenu tonera pa za te zadaće više nije potrebno zvati tehničara.

„Uz najnovije ažuriranje drugog izdanja treće generacije portfelja želimo naglasiti svoju posvećenost korisnicima svih veličina i potreba“, objašnjava Micaela Longo, stručnjakinja za marketing proizvoda u Canonu Europe. „Bilo da ste mali ili srednje velik ured ili pak velika kompanija, s ponosom možemo reći da Canon u svojoj ponudi ima  uređaje koji odgovaraju svim budžetima, dok naša nagrađivana platforma istovremeno nudi najbolje funkcionalnosti i sigurnost u klasi.“

Još iz kategorije

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

14.01.2019. komentiraj

Huawei je predstavio najbrži i najnapredniji CPU temeljen na Advanced RISC Machine-u (ARM-u) nazvan Kunpeng 920. Novi CPU stvoren je kako bi ubrzao napredak u području big date i distribuiranog skladištenja podataka. Huawei će se udružiti s drugim tržišnim igračima kako bi unaprijedio ARM tržište i potaknuo otvoren, suradnički i obostrano koristan ekosustav, podižući računalne performanse na nove visine.

CES 2019: Bosch predstavio niz zanimljivosti iz IoT

CES 2019: Bosch predstavio niz zanimljivosti iz IoT

13.01.2019. komentiraj

Na CES sajmu u Las Vegasu Bosch je pokazao svoje sposobnosti pa predstavio niz zanimljivosti, od konceptnog shuttlea koji omogućava pristupačnost nove mobilnosti, preko povezanih hladnjaka koji daju savjete o pohrani hrane, do pametnih kosilica za travu koje uče obavljajući kosidbu.

CES 2019: Audi i Disney donose VR igre i filmove u auto

CES 2019: Audi i Disney donose VR igre i filmove u auto

12.01.2019. komentiraj

Audi, Disney i Holoride započeli su jednu iznimno zanimljivu suradnju, a predstavljena je na CES sajmu u Las Vegasu. Naime, u automobilima uglednog njemačkog proizvođača bit će omogućeno igranje Holorideova Marvel's Avengers: Rocket's Rescue Run. Riječ je o igri u formatu virtualne stvarnosti (VR), na koju polaže prava Disney.