Canon predstavlja novu seriju plošnih tiskarskih strojeva

Canon predstavlja novu seriju plošnih tiskarskih strojeva

Canon Europe predstavio je novu seriju plošnih tiskarskih strojeva Océ Arizona 1300 za srednje velike proizvođače natpisa i namjenske grafike s ciljem da korisnicima pomogne povećati produktivnost i zadovoljiti potražnju za raznolikijim primjenama.

Serija Océ Arizona 1300 namijenjena je korisnicima koji proizvode do 15 000 m² grafike godišnje i nudi brzine tiska do 52,8 m² na sat. Serija se sastoji od šest modela, pri čemu su svi konstruirani od nule kako bi ponudili optimalnu lakoću korištenja i pouzdanost. Korisnici mogu birati između tri modela GT (Océ Arizona 1340 GT, 1360 GT, 1380 GT) s plošnim dijelom dimenzija 1,25 m x 2,5 m ili tri veća modela XT dimenzija 2,5m x 3,08 m (Océ Arizona 1340 XT, 1360 XT, 1380 XT).

“Korisnici naših plošnih proizvoda stalno su se suočavali s ista dva izazova: potrebom da povećaju produktivnost i diversificiraju portfelj primjena kako bi otvorili nove poslovne prilike. Predstavljanje nove serije Océ Arizona 1300 povećava njihovu sposobnost da postignu više, pametnije, brže i uz manje troškova, a sve s jednim tiskarskim strojem. Naš tim za istraživanje i razvoj više je od 11 godina vodeći u razvoju plošnih proizvoda i predan je tome da na tržište uvodi inovacije koje unaprjeđuju produktivnost, kvalitetu, svestranost rada s medijima i ukupni trošak vlasništva, kao i sveobuhvatnu automatizaciju procesa. Najnovija serija proizvoda pokazuje da još uvijek ima prostora za razvoj holističkih rješenja koja poboljšavaju ukupnu učinkovitost proizvodnje optimizacijom svakog njenog aspekta: od pripreme datoteka do tiska, konzerviranja i održavanja“, ističe Wouter Derichs, direktor marketinga proizvoda širokih formata u Canonu Europe.

Nova serija razvijena je kao odgovor na potrebe korisnika spremnih na nadogradnju svog prvog plošnog ili hibridnog tiskarskog stroja koji traže učinkovitiji proizvod visoke kvalitete stvoren za maksimalnu radnu dostupnost. Taj proizvod treba istovremeno nuditi i svestranost radi rukovanja još širim rasponom medija zbog različitih primjena.

Da bi se maksimiziralo produktivno vrijeme rada, tiskarski strojevi Arizona 1300 prvi su plošni proizvodi iz linije Océ s mogućnosti LED konzerviranja, nudeći korisnicima opciju tiska po potrebi iz stanja mirovanja bez čekanja da se UV lampe zagriju.

Nova serija donosi i Océ Arizona Xpert – inovativno softversko rješenje koje pojednostavnjuje i automatizira složene poslove poput višeslojnog i obostranog tiska, tako da su datoteke za tisak dostupne u trenu. Taj intuitivni softver pohranjuje datoteku spremnu za ispis kako bi korisnik mogao ponovno brže i lakše pripremiti slične zadatke u budućnosti s ciljem dugoročne učinkovitosti u proizvodnji.

Uz to, novi uređaji prvi su Canonovi plošni proizvodi koji uključuju uslugu Océ Remote Service za maksimalnu pouzdanost u radu i trajnu tehničku podršku. S tim alatom korisnici mogu bolje nadzirati potrošnju tinte i količinu otisnutog materijala, što im omogućuje sklapanje prilagođenih servisnih ugovora utemeljenih na njihovim specifičnim poslovnim potrebama.

Tehnologija LED konzerviranja serije Océ Arizona 1300 omogućuje davateljima usluga tiska (PSP-ovima) da nude još širi raspon primjena, rade s gotovo svim krutim ili savitljivim medijima te rukuju osjetljivim medijima, primjerice platnom, drvetom, pločicama, staklom itd. LED-UV tinte novih modela imaju zlatni certifikat UL GREENGUARD, što znači da se otisci mogu pouzdano koristiti u osjetljivim zatvorenim okruženjima kao što su škole, bolnice ili trgovine. Canon je jedini dobavljač digitalnih plošnih tehnologija koji sada nudi i tradicionalna rješenja za konzerviranje i LED rješenja, pa korisnici dobivaju tiskarski stroj koji pokriva skoro sve primjene.

Uz opcionalne svijetle cijan (LC), svijetle magenta (LM), lak i bijele tinte te napredno praćenje, novi plošni uređaji omogućuju korisnicima proizvodnju uradaka veće vrijednosti, nudeći vrhunsku kvalitetu tiska čak i za fotografske i umjetničke primjene.

Još iz kategorije

Dell Technologies i AT&T suradnja na Open Source Edge Computing platformi i 5G Software infrastrukturi

Dell Technologies i AT&T suradnja na Open Source Edge Computing platformi i 5G Software infrastrukturi

22.08.2019. komentiraj

Dell Technologies i AT&T zajedno istražuju razvoj ključnih područja otvorene infrastrukture za mreže nove generacije, koje će biti potrebne davateljima usluga prilikom podržavanja usluga u 5G svijetu, tvrde iz ove dvije kompanije i dodaju da 5G nije samo evolucija od 4G. 5G zahtijeva masovnu transformaciju te softversko definiranu, raščlanjenu i otvorenu infrastrukturu za automatizaciju isporuke i upravljanja mobilnim uslugama i nove telemetrije na temelju analitike kako bi se osigurala konzistentna razina usluga.

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

19.08.2019. komentiraj

Izlasci u noćne klubove i kafiće u kojima je velika gužva znaju biti poprilično stresni u trenucima kad pokušavate naručiti piće, ali konobari vas ne primjećuju ili se netko bezobrazan gura preko reda. Srećom, moderno doba staje na kraj i takvoj situaciji, a sve zahvaljujući umjetnoj inteligenciji!

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.