Canon predstavlja liniju za tisak na široke formate Océ ColorWave 3000

Canon predstavlja liniju za tisak na široke formate Océ ColorWave 3000

Foto: Canon

Tvrtka Canon predstavila je novu liniju strojeva za tisak na velike formate Océ ColorWave 3000. Ona je namijenjena korisnicima koji su specijalizirani za CAD, GIS i kratkotrajne grafičke umjetničke primjene.

Novi sustavi odgovaraju na zahtjeve tiska u područjima arhitekture, inženjerstva, građevine i proizvodnje te u korporativnim okruženjima. Uz liniju Océ ColorWave 3000 korisnici imaju slobodu jednostavnog tiska široke lepeze primjena, od crno-bijele tehničke dokumentacije, crteža i karata, do kratkotrajne grafike u boji za unutrašnje i vanjske primjene kao što su posteri i sklopivi natpisi. Nova linija sastoji se od modela ColorWave 3500 i ColorWave 3700. Oba zadovoljavaju potrebe tvrtki koje tiskaju srednje velike količine materijala.

Novi tiskarski strojevi sadrže tehnologiju CrystalPoint koja se dokazala u proteklih 10 godina, a kombinira najbolje od tonera i tinte u ulošcima TonerPearls. Oni se tope u tonerski gel koji se kristalizira na mediju. Od predstavljanja tehnologije 2008. Canon je širom svijeta instalirao više od 10 000 strojeva koji je podržavaju. CrystalPoint omogućuje korisnicima rad s jeftinijim medijima bez kompromisa u kvaliteti. Otisci napravljenitom  tehnologijom odmah su suhi, pa se mogu odmah uzimati, slagati i preklapati.

Liniju ColorWave 3000 karakterizira i Océ PAINT (piezoakustična integrirana tehnologija sapnica) koja pomaže u letu prevladati kvar sapnice radi predvidljive i dosljedne kvalitete tiska uz smanjenje vremena koje je dnevno potrebno utrošiti na održavanje. ColorWave 3500 ima kapacitet medija do četiri role, a korisnici mogu automatski prelaziti s jednog medija na drugi radi brže proizvodnje. ColorWave 3700 ima kapacitet medija do šest rola tiskajući na maksimalno 1200 m, dok u brzom načinu rada može otisnuti 368 m² postera dnevno. Nova linija dolazi sa softverskim paketom ClearConnect koji pomaže u upravljanju složenim poslovima tiska.

Još iz kategorije

Umjetna inteligencija u službi njege kože

Umjetna inteligencija u službi njege kože

25.04.2019. komentiraj

Poznati francuski brend u proizvodima za ljepotu i zdravlje kože, La Roche – Posay, lansirao je EFFACLAR SPOTSCAN aplikaciju. Ona pomoću umjetne inteligencije analizira kožu sklonu aknama te daje preporuke i savjete korisnicima.

Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle i HT Mostara

Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle i HT Mostara

25.04.2019. komentiraj

Predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i Vilim Primorac, generalni direktor HT Mostara potpisali su nove ugovore ukupne vrijednosti 23 milijuna kuna. Ugovoreno je proširenje i modernizacija sustava za nadzor mobilne mreže te proširenje IMS sustava kao i novo proširenje radijske pristupne mreže HT Mostara.

VSCodium je open source Visual Studio Code oslobođen trackinga

VSCodium je open source Visual Studio Code oslobođen trackinga

24.04.2019. komentiraj

Visual Studio Code pokazao se kao odlični kod editor, ali iako je open source freeware, dostupan je samo na Microsoftovom GitHub repozitoriju i njegova preuzimanja su licencirana pod “closed source” licencom koja sadrži telemetriju, što znači da bi VSCodium vrlo lako mogao pridobiti one kojima te granica u VS Code smetaju.