Canon predstavlja liniju za tisak na široke formate Océ ColorWave 3000

Canon predstavlja liniju za tisak na široke formate Océ ColorWave 3000

Foto: Canon

Tvrtka Canon predstavila je novu liniju strojeva za tisak na velike formate Océ ColorWave 3000. Ona je namijenjena korisnicima koji su specijalizirani za CAD, GIS i kratkotrajne grafičke umjetničke primjene.

Novi sustavi odgovaraju na zahtjeve tiska u područjima arhitekture, inženjerstva, građevine i proizvodnje te u korporativnim okruženjima. Uz liniju Océ ColorWave 3000 korisnici imaju slobodu jednostavnog tiska široke lepeze primjena, od crno-bijele tehničke dokumentacije, crteža i karata, do kratkotrajne grafike u boji za unutrašnje i vanjske primjene kao što su posteri i sklopivi natpisi. Nova linija sastoji se od modela ColorWave 3500 i ColorWave 3700. Oba zadovoljavaju potrebe tvrtki koje tiskaju srednje velike količine materijala.

Novi tiskarski strojevi sadrže tehnologiju CrystalPoint koja se dokazala u proteklih 10 godina, a kombinira najbolje od tonera i tinte u ulošcima TonerPearls. Oni se tope u tonerski gel koji se kristalizira na mediju. Od predstavljanja tehnologije 2008. Canon je širom svijeta instalirao više od 10 000 strojeva koji je podržavaju. CrystalPoint omogućuje korisnicima rad s jeftinijim medijima bez kompromisa u kvaliteti. Otisci napravljenitom  tehnologijom odmah su suhi, pa se mogu odmah uzimati, slagati i preklapati.

Liniju ColorWave 3000 karakterizira i Océ PAINT (piezoakustična integrirana tehnologija sapnica) koja pomaže u letu prevladati kvar sapnice radi predvidljive i dosljedne kvalitete tiska uz smanjenje vremena koje je dnevno potrebno utrošiti na održavanje. ColorWave 3500 ima kapacitet medija do četiri role, a korisnici mogu automatski prelaziti s jednog medija na drugi radi brže proizvodnje. ColorWave 3700 ima kapacitet medija do šest rola tiskajući na maksimalno 1200 m, dok u brzom načinu rada može otisnuti 368 m² postera dnevno. Nova linija dolazi sa softverskim paketom ClearConnect koji pomaže u upravljanju složenim poslovima tiska.

Još iz kategorije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

06.08.2019. komentiraj

Svjestan da je sigurnost glavni prioritet za svaku tvrtku, Canon se udružio sa stručnjacima za kibernetičku sigurnost - tvrtkom McAfee - kako bi korisnicima pružio zaštitu ne samo od postojećih, nego i od budućih sigurnosnih prijetnji.

Epson uspostavio kompletni asortiman EcoTank jednobojnih pisača

Epson uspostavio kompletni asortiman EcoTank jednobojnih pisača

04.08.2019. komentiraj

Nastavno na uspjeh EcoTank asortimana, Epson je objavio dva nova modela kako bi kompletirao svoj portfelj jednobojnih tintnih pisača (M1170, M2170). Pružajući svu korist laserskog pisača, ali s impresivnom uštedom EcoTank asortimana, ovi izdržljivi, brzi i energetski učinkoviti pisači su stvoreni za korisnike i tvrtke kojima je potrebno rješenje za jeftini ispis velikog broja jednobojnih dokumenata, ističu u Epsonu.